quest987 Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Dneska v práci měl zákazník Rolex Datejust.Pekne hodinky ale přisli mi hrozně malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 No, dneska klient prijel v ciernom Ferrari california, na ruke Panerai for California a v ruke Vertu for California...To uz nieje normalne. Mimochodem, říkáš klient, nejsi nádodou třeba majitel nočního klubu nebo tak něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2010 Dneska v práci měl zákazník Rolex Datejust.Pekne hodinky ale přisli mi hrozně malé Kde v práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2010 Datart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Mimochodem, říkáš klient, nejsi nádodou třeba majitel nočního klubu nebo tak něco? No to by mi este chybalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Včera na společenské akci měl pan hostitel A.Lange ... SAXONIA AUTOMATIK pink gold a měl jsem možnost se s nimapomazlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Uff, tak aj v takej diere ako je Žilina sa da vidieť niečo zaujimave, stači len chodiť na spravne miesta Najprv na vystave Picassa, Dalího a Mira Brajtle Cockpity, potom vo Voyage Voyage Hubloty, limitka s červenym pasikom na ciferniku, ale neboli to Manchestrovky a ani stryčko Google nevie veľa, ale dal by som ruku do ohňa, že som ich už niekde na fotke videl a že to neboli faky, no na kozu som sa neodhodlal (a nechcel som sa strapňovať pred "přitulkou") 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2010 Tak sem mel moznost zase koukat v praci na super hodinky,dnes to byly IWC Big Pilot se 7 deni rezervou natahu,moc pekne stroje,promne hezci nez naposled co jsem videl ty Rolady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Dneska v Karlových Varech na promenádě docela slušná úroda, tak například: - JLC AMVOX Chrono - dvoje Rolex (jedny Milgausy a druhé Datejust) - dvoje Hubloty (dámské v růžovém zlatě a s růžovým páskem a druhé také ve zlatě ale pánské na černém kaučuku) - nějaké UN, ale model nevím ... Přistihl jsem se, že víc koukám lidem po zápěstích, než ženským po ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Letadlo Turkish Airlines - pasazeri:- Omega PO - oranzova luneta - Rolex SDDS - to je poradne zelezo...- Rolex Submariner- Rolex bicolor - pan prede mnou se protahoval vice jsem nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2010 Dnes v lobby Grand Hotelu ve Vídni... - JLC Valentino Rossi Master Compressor Extreme W-Alarm- Rolex Cellini Cestelo- Patek Philippe Calarava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 Vcera v praci Panerai, pravdepodobne 104 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeno Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Zákazníkovi na ruke som videl Frank Muller crazy hours, na druhy den AP Barichello L.E. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Dneska byla teda úroda, jeden zákazník měl na ruce oranžový planet oceany chrono v kvarcu a druhej mechanický submarinery elvéčka ale nějak se jim v číně ta zelená dostala i na ciferník. Pes by blil řeknu vám... Pardon, musel jsem si ulevit trochu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 Minulý týden v bille pán s tag heuer carrera automatic WV211B.BA0787.Včera v brně na křižovatce, pán ve vedle stojícím bmw e92 335i měl na ruce tag heuer grand carrera calibre 17 RS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 Dnes v saline slecna na ruce Breitlingen Navitajmer. Vypadaly solidne (ale bylo to narychlo a videl jsem jen tretinu hodinek), takze mohly bejt pravy, ale mozna taky, ze to byla renee . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 ale mozna taky, ze to byla renee v pondeli na jednani: JVD, Armani, Q&Q - hrozny... Zachranoval jsem to Grand Seikama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 Jidelna Generali na Belehradsky ... viacej modelov (longiny, omegy atd.) vsetko kravataci ... niekto odtialto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 (upraveno) Ja som dnes uz asi 10x v priebehu mesiaca videl toho typka s M6 a OP. Uz ma zacina iritovat jak hodinkami, tak autom :-D Edit: v rozculeni mi uletel pravopis Upraveno 25. června 2010 uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 Dneska dopoledne okolo půl dvanácté v Polském Těšíně, prodejna Castorama. Pán střední věk, vypadal na řeka. Nádherně byl vidět AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se