obchodnik-o3 Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Včera Eurovea v Blavě, záplava steroid borečků a někteří měli i slušné stroje (AP RO fullgold se mi líbily nejvíc, pak nějaké Suby, jedny tuším JLC Master) M.j. velmi sympatická promenáda, skvělá káva v Cafe del central nebo jak a celkově imho vydařené NC, co na to místní?Kedy si sa tam motal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 no čoveče, bylo to kousek za Brnem směrem na Ostravu, takže ti už jeli od Sibiře s přebytkama Nebo spis odvazeli prazdnej kamion . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Nebo spis odvazeli prazdnej kamion .I to je varianta, a asi pravděpodobnější... Sibiři jak to je? Přestaň se už přehrabovat v zásilce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 I to je varianta, a asi pravděpodobnější... Sibiři jak to je? Přestaň se už přehrabovat v zásilce nech ho, objednava dily z parexa, at to muze zacit kompletovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Kedy si sa tam motal?Cca 17-21, nejdřív nákupy a od 19:00 jednání v kavárně jak je socha Štefánika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Dneska pod rozhlednou na Kleti pan v cervenem tricku. Na ruce Igeny v perfektnim stavu, tipoval bych renovace. Nekdo odtud? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Dneska pod rozhlednou na Kleti pan v cervenem tricku. Na ruce Igeny v perfektnim stavu, tipoval bych renovace. Nekdo odtud? :-) jak zhruba vypadal? mohl to být možná známí... a byl z nákou partičkou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Cca 17-21, nejdřív nákupy a od 19:00 jednání v kavárně jak je socha Štefánika.17:30 som bol vybavovať reklamáciu topánok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 jak zhruba vypadal? mohl to být možná známí... a byl z nákou partičkou ? Přišlo mi že byl jen s jedním dalším člověkem, který měl hnědé maskáče, oba seděli venku u stolu a jedli oběd, kolem jedné až půl druhé odpoledne. Pán měl myslím kratší prošedivělý plnovous a sebou větší foták, asi zrcadlovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Včera po obědě u Hádeckého rybníka pán s Brejlema s Dualtimem... Nevím jaký je to model, ale měl ještě jeden cifr na tahu, někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Dneska v podvečer na Blaženě vedli dva borci rozhovor o golfu, ten v bílé košili Daytony s bílým cifrem, ten v černé košili nejspíš Aquatimery PVD, pokud se tedy můj pidlooký zrak nemýlil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Včera při předváděčce echolotu na lodi v Žernosekách vydavatel časopisu "Yacht" UN, dneska dva zákazníci chrona Breitling. Kozu ani Chronomag jsem před šéfem nezkusil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Dneska v Arkadach v kavarne pan u stolku napravo bondovky v kvarcu a pan u stolku nalevo hnedy carrery na krokousovi. Pan s carrerama se zajmem sledoval nase hodinky, jak se u stolu tocily. Z fora nebyl, na mou ksiltovku nereagoval a kozu jsem nezkousel, protoze mel sako a ja vojensky kratasy, tak jsem se bal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Ve středu večer na hotelu v Liberci pěkný PAM. Ale byl jsem utahanej a nechtěl ze sebe dělat před recepční vocasa, tak jsem na toho maníka kozu nevytáhl.Byl to někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 (upraveno) v Plus7dniAlain Robert ( pavuci muz ) a Zenith El Primero Striking 1OthLidl a kuchar na reklamnom posteri a vyzera to ako Rolex Explorer II, bohuzial taky tah sa na Expach nikdy nerobil.. takze bud to neni RLX alebo je to fake edit: Alain Robert je bud zrkadlovo otocena fotka, alebo mu ich dali len koli fotke, pretoze ich ma hore nohami 12-kou k sebe, korunkami ku chrbtu pravej ruky.. Upraveno 16. srpna 2012 uživatelem FiXilVer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Přišlo mi že byl jen s jedním dalším člověkem, který měl hnědé maskáče, oba seděli venku u stolu a jedli oběd, kolem jedné až půl druhé odpoledne. Pán měl myslím kratší prošedivělý plnovous a sebou větší foták, asi zrcadlovku. tak to nebyl on )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 edit: Alain Robert je bud zrkadlovo otocena fotka, alebo mu ich dali len koli fotke, pretoze ich ma hore nohami 12-kou k sebe, korunkami ku chrbtu pravej ruky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Dnes dopoledne v praci manzelsky par s prckem:Ona Longines Hydroconquest cerne panskeOn nejake Heuery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Včera na Zbrojovce sektor k, 18nástá řada sedadlo tak 10-12 Tag Heuer Grand Carrera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Jsem si vzpomněl...Ve čtvrtek na obědě v Golfu Hostivař pán naproti měl Omega SMP 2254. Jedny z mých oblíbených, měl jsem je přes rok. Jinak ten podnik je děs a hrůza, byl jsem tam naneštěstí pozvanej. Divná skvadra hostů, divná obsluha, hnusný a drahý jídlo. Golfová smetánka mi je proti srsti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se