Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Včera Eurovea v Blavě, záplava steroid borečků a někteří měli i slušné stroje (AP RO fullgold se mi líbily nejvíc, pak nějaké Suby, jedny tuším JLC Master)

M.j. velmi sympatická promenáda, skvělá káva v Cafe del central nebo jak a celkově imho vydařené NC, co na to místní?

Kedy si sa tam motal?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak zhruba vypadal? mohl to být možná známí... a byl z nákou partičkou ?

Přišlo mi že byl jen s jedním dalším člověkem, který měl hnědé maskáče, oba seděli venku u stolu a jedli oběd, kolem jedné až půl druhé odpoledne. Pán měl myslím kratší prošedivělý plnovous a sebou větší foták, asi zrcadlovku.

Odkaz ke komentáři

Dneska v Arkadach v kavarne pan u stolku napravo bondovky v kvarcu a pan u stolku nalevo hnedy carrery na krokousovi. Pan s carrerama se zajmem sledoval nase hodinky, jak se u stolu tocily. Z fora nebyl, na mou ksiltovku nereagoval a kozu jsem nezkousel, protoze mel sako a ja vojensky kratasy, tak jsem se bal.

Odkaz ke komentáři

v Plus7dni

Alain Robert ( pavuci muz ) a Zenith El Primero Striking 1Oth

20120810101806.jpg

Lidl a kuchar na reklamnom posteri a vyzera to ako Rolex Explorer II, bohuzial taky tah sa na Expach nikdy nerobil.. takze bud to neni RLX alebo je to fake

20120810110638.jpg

edit: Alain Robert je bud zrkadlovo otocena fotka, alebo mu ich dali len koli fotke, pretoze ich ma hore nohami 12-kou k sebe, korunkami ku chrbtu pravej ruky..

Upraveno uživatelem FiXilVer
Odkaz ke komentáři

Přišlo mi že byl jen s jedním dalším člověkem, který měl hnědé maskáče, oba seděli venku u stolu a jedli oběd, kolem jedné až půl druhé odpoledne. Pán měl myslím kratší prošedivělý plnovous a sebou větší foták, asi zrcadlovku.

tak to nebyl on ))

Odkaz ke komentáři

Jsem si vzpomněl...Ve čtvrtek na obědě v Golfu Hostivař pán naproti měl Omega SMP 2254. Jedny z mých oblíbených, měl jsem je přes rok. Jinak ten podnik je děs a hrůza, byl jsem tam naneštěstí pozvanej. Divná skvadra hostů, divná obsluha, hnusný a drahý jídlo. Golfová smetánka mi je proti srsti.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...