Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Dneska dopoledne jsem viděl u šéfa jedné sběrny kovového odpadu pěkné breitlingy. Pěkné byly ale tak z 1 metru, po tom, co jsem mu je pochválil mi je ukázal z blízka a prohodil, že tak úplně pravé nejsou. Dovoz z Thajska, kdyby si koupil pravé, tak prý může sběrnu zavřít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O víkendu se také našlo pár zajímavých kousků na Skotských hrách - Sychrov.

Zběžně jsem identifikoval 3x Suunto Core, 2x Seiko Sumo modré, 1x bílé Samuraj , 2x Omega Seamaster PO na gumě - oranžová luneta, 1x JLC Reverso na spolujezdkyni jednoho z veteránů, 2x něco většího v odstínu Racing Green bez bližší identifikace, 4x Prim Sport I i II, pak nějaká Q&Q, Bentime.

Povětšinou lidi buď neměli nic a nebo něco analogového (vyjma Suunto Core)

Odkaz ke komentáři

Tak už to začíná...jako když žijete v cizí zemi, neznáte jazyk ale časem se v té hatmatilce začnou objevovat slova, které poznáte...takže díky sjíždění chronomagu jsem včera rozpoznal v Pasáži Fénix rozpoznal "B" steelfish, na oslavě narozenin potom Navitimery... a o něco později jsem kamarádovi mojeho známého pochválil Panerai Luminor (prej je s nima spokojený :) )...

Odkaz ke komentáři

já když jdu kolem "zahrádky" restaurace La Casa Argentina v Dlouhý ulici v Praze, tak se vždy dívám kdo tam sedí a co má na ruce. Už jsem tam x krát viděl (většinou zlatý) Rolexky, AP, Hubloty...pak jsem se někde v bulváru dočetl, že tam chodí pražská smetánka (myšleno ty zloděje co se přiživují na magistrátu)...Známej co se vyzná, tak mi řekl, ať se nedivím, že v současné době jsou hodinky tím nejlepším úplatkem (jsou malý, málokdo ví kolik stojí a daj se celkem slušně prodat)....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...