instant Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 V najstarsom hoteli v Dubaji /povodny Carlton Tower, dnes Riviera/ maju taketo krasne "skorovintazne" vórldkloky citizen. Nechceli mi ich predat, no co uz. Ale tikali pekne nahlas, ako vychodonemecky sijaci stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Dneska dopoledne jsem viděl u šéfa jedné sběrny kovového odpadu pěkné breitlingy. Pěkné byly ale tak z 1 metru, po tom, co jsem mu je pochválil mi je ukázal z blízka a prohodil, že tak úplně pravé nejsou. Dovoz z Thajska, kdyby si koupil pravé, tak prý může sběrnu zavřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 (upraveno) ďalší pozér... Upraveno 27. srpna 2012 uživatelem obchodnik-o3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Nechápu, že si radši za ty prachy nekoupí pěkný Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 O víkendu se také našlo pár zajímavých kousků na Skotských hrách - Sychrov.Zběžně jsem identifikoval 3x Suunto Core, 2x Seiko Sumo modré, 1x bílé Samuraj , 2x Omega Seamaster PO na gumě - oranžová luneta, 1x JLC Reverso na spolujezdkyni jednoho z veteránů, 2x něco většího v odstínu Racing Green bez bližší identifikace, 4x Prim Sport I i II, pak nějaká Q&Q, Bentime. Povětšinou lidi buď neměli nic a nebo něco analogového (vyjma Suunto Core) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Výloha místního klenotnictví ve Zwieselu (SRN) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 dnes metro C v cca 19:30, pán s plastovým kufrem (asi vrtačka) Breitling Avenger(?) vystupoval na Budějovický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Tak už to začíná...jako když žijete v cizí zemi, neznáte jazyk ale časem se v té hatmatilce začnou objevovat slova, které poznáte...takže díky sjíždění chronomagu jsem včera rozpoznal v Pasáži Fénix rozpoznal "B" steelfish, na oslavě narozenin potom Navitimery... a o něco později jsem kamarádovi mojeho známého pochválil Panerai Luminor (prej je s nima spokojený )... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 já když jdu kolem "zahrádky" restaurace La Casa Argentina v Dlouhý ulici v Praze, tak se vždy dívám kdo tam sedí a co má na ruce. Už jsem tam x krát viděl (většinou zlatý) Rolexky, AP, Hubloty...pak jsem se někde v bulváru dočetl, že tam chodí pražská smetánka (myšleno ty zloděje co se přiživují na magistrátu)...Známej co se vyzná, tak mi řekl, ať se nedivím, že v současné době jsou hodinky tím nejlepším úplatkem (jsou malý, málokdo ví kolik stojí a daj se celkem slušně prodat).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Suunto Vector http://www.mall.cz/outdoorove-pocitace/suunto-vector?v=173211 za solidní cenu 2999 kč v intersportech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 V najstarsom hoteli v Dubaji /povodny Carlton Tower, dnes Riviera/ maju taketo krasne "skorovintazne" vórldkloky citizen. Nechceli mi ich predat, no co uz. Ale tikali pekne nahlas, ako vychodonemecky sijaci stroj Chronobhundus Maximus Luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Prave ted na pokoji jednoho hotelu v Bukuresti docela peknej chlap, do puli tela nahej s PO-ckama na ruce. Celkove peknej pohled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Prave ted na pokoji jednoho hotelu v Bukuresti docela peknej chlap, do puli tela nahej s PO-ckama na ruce. Celkove peknej pohled... Dik, vole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Již druhý den jsem na Hotelu na svobodovce a každé ráno na snídani vídám zajímavé kousky na cizincích. Rolex, panerai atd . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Dnes letecky den Sliač, mladík okolo 30 s dietatom, zelenou taskou cez plece na ruke Hamlitony Chrona, myslim, ze na hnedom remeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 dnes na obhliadke karlstejna slovensky spoluobcan-hublot big bang zlato s keramikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Dneska na obědě v Prase U Trajců, cca 11:30, dva maníci, rezavej měl asi big piloty a hnědovlasej nějaký Seiko (Citizen?) potápky na gumě s tabulkou... že by někdo známej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Office Park Schwechat - vo vytahu mal pan bondovky s Co-Axialom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Knihovník v MZK v Brně - Certina DS-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se