organic Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Včera večer jsem seděl na Vánočním večírku vedle šéfa mého šéfa. Je to Němec a vím, že nosíval nějaké plastové šunky.Upgradoval na Nomos Orion Datum. Průměr 38mm. Já měl kdysi Oriony 35mm, ale ty jeho vypadaly fantasticky.
andrej from bratislava Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Zdravím všetkých, som tu nový, ale táto téma je super, napríklad hlavne v bratislave je to s lepšími kúskami žalostné, veľmi veľ ľudí nosí napríklad certiny alebo fossily. Sem tam nejaké Tagy alebo Omegy. le aby som prešiel k veci, nedávno som sa zhováral na jednej akcii s jedným chalanom, ktorý mal biele TH Carrera day date na čiernom aligátorovi, boli určite pravé, bo mal rifle dsquared2, sako hugo boss. Spomínal mi, že by chcel na nový rok niekedy zakúpiť oranžové alebo červené UN MMDiver, hm ,mať tak jeho starosti ... mňam mňam
cretino Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 ..kolega z externej firmy mal vcera JLC Reverso v zlate - nadherny kusok
Chorche Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Včera jsme jednali s chlapíkem z jedné významné nábytkářské firmy, na ruce měl celkem jeté quartz oblekovky Tissot, které s ním už evidentně něco zažily.
hulk Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 Ja dnes v butiku Rolex kmotra Janouska. Asi si da Rolady pod stromecek. Zena rikala:" radsi pojd, nebo nas prejede:-)"
Hasič Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2012 V 22. 12. 2012 v 16:44, hulk napsal: Ja dnes v butiku Rolex kmotra Janouska. Asi si da Rolady pod stromecek. Zena rikala:" radsi pojd, nebo nas prejede:-)" Jo a za to odškodný by jsi si ty rolexky pak koipul taky:smile_anim:
cretino Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 vcera v Auparku v BA mal chalan oproti sediaci v kaviarni Breitling SOH na kozi, vyzerali moc pekne
m.n. Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Tak už jsem zpátky z Kanárů a docela nuda, čekal jsem větší hodinkové vzrůšo. Nejvíc mě asi potěšily fullgold day-date, po 20 letech už trochu vytahanej prezident, ale jinak neuvěřitelná paráda a to je pán vůbec nešetřil, potkávali jsme se ve vířivce, bazénu, na pláži a stále je měl na ruce. Pak ještě jedny SDčka u francouze: A na letišti už jen jednou 16610 a SDDS u indů. Na ostatní značky buď nemám vycvičené oko nebo fakt nikdo nic pořádného na ruce neměl...
Exiztence Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Před pár týdny jsem viděl v tramvaji z Flory takového skoro George Clooneyho v obleku s IWC Ingenieur Laureus, moc krásné hodinky.
m.n. Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 (upraveno) To byl gas, to je celej Clooney... Upraveno 4. ledna 2013 uživatelem m.n.
azeppelin Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 V 4. 1. 2013 v 16:46, m.n. napsal: Tak už jsem zpátky z Kanárů a docela nuda, čekal jsem větší hodinkové vzrůšo. Nejvíc mě asi potěšily fullgold day-date, po 20 letech už trochu vytahanej prezident, ale jinak neuvěřitelná paráda a to je pán vůbec nešetřil, potkávali jsme se ve vířivce, bazénu, na pláži a stále je měl na ruce. A co jinak na Kanárech, kromě koukání po chlapech s hodinkama a chození s nima do výřivky? :D
m.n. Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 Aaale, docela dobry, opalenej jsem, stara spokojena, pribral jsem 3kg, vse v olrajtu :-D
gas Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 V 4. 1. 2013 v 18:12, m.n. napsal: To byl gas, to je celej Clooney... gas si da oblek az na vlastni pohreb
gunman Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 dnes v HK na okruhu pána v oktávce s pražskou značkou, na ruce měl steinhart nav b uhr nic zváštního, jen děti na semaforech křičeli - tati, ten pán má hodinky jako ty
little_w Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 dneska jsem byl v obchode, kde pravidelne ocumuju rolexky.... mistni milovniky korunek prosim za prominuti, ale zatimco u rolex bych mel problem si vybrat, ackoliv mam jednoho ci dva favority, u firmy Bremont bych si dokazal predstavit na ruce skoro vsechno z toho, co na krame meli ty hodky jsou proste sympaticky a libivy
DaLo Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Dneska ve Starbucks v Palladiu bily Expy II, to by mohl bejt nekdo odsud.)
jan386 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 V jednom malém švýcarském městečku poblíž německých hranic jsem natrefil na zavírací nůž s hodinářskými nástroji. Kdyby to do téhle sekce nepatřilo, tak to prosím smažte.
Olda Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 V 6. 1. 2013 v 16:07, jan386 napsal: V jednom malém švýcarském městečku poblíž německých hranic jsem natrefil na zavírací nůž s hodinářskými nástroji. ... Kdyby to do téhle sekce nepatřilo, tak to prosím smažte.Takový nůž se přece hodí vždy.Je jenom na tobě jestli se to přesune mezi: ?Pochlubte se novými přírůstky?.
kloubik Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) V 5. 1. 2013 v 22:16, little_w napsal: dneska jsem byl v obchode, kde pravidelne ocumuju rolexky.... mistni milovniky korunek prosim za prominuti, ale zatimco u rolex bych mel problem si vybrat, ackoliv mam jednoho ci dva favority, u firmy Bremont bych si dokazal predstavit na ruce skoro vsechno z toho, co na krame meli ty hodky jsou proste sympaticky a libivy nemuzu jen souhlasit, jeden klenotnik kousek od nas tuhle znacku taky vede a ty hodinky jsou pecka, pouzdra jsou bozi....kazdy kdo je mel v ruce musi podle me souhlasit.. jinak ja dneska cumel jak puk, protoze asiat co sedel vedle me pri cekani v mycce na auto mel na ruce Aquanauty....vypadaly na ruce fakt dobře... Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem kloubik
misoo Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 dnes som videl ani neviem co, ale strasne ma to pobavilo... typek asi 40r, biele tenisky, rifle, leskla cierna bunda leteckeho stylu a biela zimna ciapka. no a na zapasti, teda skor to bolo uz blizsie k prstom ako zapasti sa mu hompalali mega zlate hodinky na zlato-ciernom tahu. uplne svietili ake boli nablyskane!! odhadujem velkost tak 60 minimalne a vysku aspon 2cm!! k tomu adekvatny vyraz v tvari a ruky v style melonovej brigady... no proste pecka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se