Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

včera tak kolem dvanácté v Brně v NC KrPole u inda pán moudrého věku v košili a džínách pravděpodobně s vnukem a sportovním báglem ?s fajfkou? a na ruce Rado Original Chronograph. Někdo odsud?

Odesláno

v sobotu v galerii Harfa. Hrál se tam turnaj v kulečníku a jeden (tuším Slovinec?) mě zlaté Hubloty. Docel hezké pokoukání :-) A hrát docela uměl :-)

post-2749-0-61769800-1368633144_thumb.jpg

post-2749-0-35716800-1368633150_thumb.jpg

Odesláno

Tento tyden mam v praci dvakolegy z Holandska a zjistil jsem, ze jeden z nich je chronomagor. Na ruce na Steinharty Marine 38 a musim rict, ze ty hodinky jsou vazbe pekny (libi se mi hlavne proporcne, protoze maji prumer 38 mm a vysku pres 13 mm a pekne vypoukly safir).

Odesláno

Dneska v Globusu v Ivanovicích v jejich restauraci, pán okolo padesátky, krátkej culík, lehce prošedivělej, na ruce černý Paneraie, někdo odsud ? 

Odesláno

Dnes na letišti v Praze, matka s dcerou, na ruce panské vintage Datejust, pro ženskou akorát. Brněnská SPZ.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2

Odesláno

dneska v 15:00 Costa v Letňanech, pán s šedou hřívou Hublot King Power na gumě, asi nějaká LE, obrázek jsem nikde nenašel, ale velice se podobaly těmto

post-20025-0-80001800-1369579497_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...