lucid Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 S naší poštou mám zkušenost, že není nutno dokazovat nic. Zásilka pojištěna na 4k, v průběhu doručování zjištěn úbytek na váze - vykradena. Sepsána reklamace. V průběhu 10 dnů peníze vyplaceny bez dalších dotazů.Pokud se nepletu, to bylo nějak kolem Vánoc, kdy mají hafo brigádníků, cena nebyla tak velká a úbytek zřejmý, tak to vyřídili bez problémů. Být to na 50t, asi by tak nepostupovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Jasné, toto byla ukázková zlodějina a skutečně v tom nejvíc exponovaném čase a za pár peněz. Ale nicméně zůstává faktem, že nic kromě reklamačního protokolu nechtěli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Mozna to tak resi jen u vyssich castek, to nevim. Kazdopadne o tom bylo sepsano docela dost clanku na netu... Napr. kdyz nekam posilas dulezity smlouvy apod. pojistis to na 50 tis... a oni pak zaplatej cenu tisku podle poctu stranek papiru. Definice ze stranky www.ceskaposta.cz:"Udaná cena je údaj, který stanoví maximální hranici odpovědnosti České pošty. Je to částka, kterou odesílatel oceňuje vložený obsah zásilky. Prosíme nezaměňovat Udanou cenu s pojištěním zásilky, které Česká pošta nenabízí." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Trosku OT, ale jak je to kdyz posilam balik o hodnote treba 1500USD (1kg) do USA?Platim nejakou dan? Jde to jednoduse? Je treba nejaky celni prohlaseni? Diky. Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Pokud posíláš do USA, já mám teda opakovanou zkušenost s Českou poštou, tak ti dají takový formulář, který musíš vyplnit. Mimo klasických údajů, které se vyplňují při každé zásilce, se tam označuje druh obsahu a zaškrtává se, jestli je to obchodní zboží, dárek atd. Přesně si to nepamatuju. Každopádně to je jediný rozdíl oproti posílání do vedlejší vesnice. Zaplatíš poštovné podle tarifu a tím je to pro tebe vyřízené. Clo a jiné poplatky řeší příjemce, což dává rozum, protože pokud by zásilku nepřevzal, vrátí se ti zásilka zpět a tím zboží neopustí celní unii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Taky jsem teď objednával zboží z USA přes Global shipping program. Podle tracking number je teď v Anglii.Nevíte náhodou někdo přes koho takové zásilky chodí u nás? Normálně přes Českou poštu? Nebo to poveze nějaký dopravce (PPL, DHL, DPD, ...)?Když jsem objednával z USA bez toho GSP, tak se to proclívalo standardně přes Poštu 120 a dovezla to ČP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Asi už jsem úplné pako, ale potřebuji poradit s hledáním na ebay.com. Nezávisle na tom, co hledám, na ebay.com mám vždy řádově míň vísledků hledání než na ebay.de nebo ebay.co.uk. Navíc, poměrně často skončím a tom, že xy dalších věcí je u internationall sellers a ty se mi nedaří zobrazit.Co musím přenastavit, abych zase viděl všechny výsledky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Mne prijde nejprehlednejsi hledat na ebay.de a zvolis si eu, worldwide nebo jak potrebujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Zkus si nastavit nejakou US adresu jako primary a uvidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Když ebay (z HK, free shipping) a creationwatches vycházejí cca nastejno, jakého pokémona zvolíte? Ebay, nebo CW? Co jsem pročetl, CW je vždy DHL - tzn. 500 poplatek a DPH, ´ČP teoreticky nic, a pokud chytnou tak 200 poplatek + DPH? Děkuji za případné opravení. V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Taky jsem teď objednával zboží z USA přes Global shipping program. Podle tracking number je teď v Anglii.Nevíte náhodou někdo přes koho takové zásilky chodí u nás? Normálně přes Českou poštu? Nebo to poveze nějaký dopravce (PPL, DHL, DPD, ...)?Když jsem objednával z USA bez toho GSP, tak se to proclívalo standardně přes Poštu 120 a dovezla to ČP.Zdravím, nevíte někdo, jak to tedy je? Kdo doručuje v ČR, pokud použiju na ebay International Priority Shipping. Odesílatel je v UK. Dle informací na webu má jít balíček na firmu PITNEY BOWES v UK a ti to posílají dál. Předem díky Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem Kotlick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Doručuje to GLS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Mě přišla dnes bunda z UK přes Global shipping program a doručovací DPD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 (upraveno) Souvisí to s eBay, jakou přeposílací službu byste doporučili? Kdysi jsem 2x použil Borderlinx. Co radíte: Shipito, cz-ebay.cz, Zásilková služba? Upraveno 5. června 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Já jsem použil už párkrát cz-ebay.cz a spokojenost. Jinou službu jsem nezkoušel, takže nemůžu porovnat. Jen je dobré kumulovat zásilky, protože to poštovné není úplně malé, tak aby se to vyplatilo. Nakupoval jsem třeba dva měsíce, pak jsem jim napsal, že už to chci sloučit a poslat a bylo to. Vždycky to šlo přes DHL a doručení bylo až "do ruky". Nikdy jsem neplatil clo ani DPH. Je možno si požádat o odstranění faktur z jednotlivých zásilek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Díky za zkušenost.Kolik stála ta konsolidace a následně poštovné. Kdyžtak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) SZ Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Markynin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Zdravím a mám dotaz:Dnes jsem chtěl na PC zaplatit na ebay a při pokusu to uhradit z PayPal účtu mi to vyhodilo hlášku: Sorry, this payment option isn't available. Zkusil jsem to tedy zaplatit přes ebay mobilní aplikaci a tam, při pokusu načíst data z PayPal to pro změnu hodilo hlášku: This transaction cannot be completed at this time. Please check your PayPal account settings or make the payment on the eBay ebsite. (601). Díval jsem tedy se do zahraničních diskusí, co to ta chyba 601 znamená, ale moc moudrý z toho nejsem. Dle doporučení jsem zkusil např. změnit heslo v PayPal, zrušil a pak znovu obnovil propojení s Ebay, zkusil se přihlásit z jiného PC a na jiných ebay stránkách, ale nic, stále stejné. Do PayPal účtu se ale dostanu zcela bez problémů a účet se rovněž tváří zcela standardně. A myslím, že blokované nic nebude, protože v neděli jsem přes propojení Ebay-PayPal naprosto v pohodě jinou platbu uhradil. Nesetkal se s tím už někdo? Nemůže být problém na straně prodejce? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jetjet Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Máš nastavený dostatečný limit pro platby přes internet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) V tom to nebude, neplatím z kreditu na PayPalu, ale přes kartu. Těch karet je několik a před samotnou platbou dá PayPal vybrat kterou chci použít. Ale k tomuto nyní vůbec nedojde. Při přihlášení a ověření to hodí chybovou hlášku. Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se