Micey Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Do tebe nacouval? Mno, Srb ve velkym Mercedesu, drzim palce:)
guzmic Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března před 2 hodinami, Micey napsal: Do tebe nacouval? Mno, Srb ve velkym Mercedesu, drzim palce:) jess, ale malé lidové vozidlo, dopadlo výrazně líp než velké lidové vozidlo.
shaggy Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Tak to este dobre dopadlo. Naraznik a mriezka asi prasknute, ci? Nastastie dobre to dopadlo aj u mna minuly tyzden. Nekukla do zrkatka, tak som pani vodicke pripomenul, naco tam je... Ja nic a jej odletel kryt spataku. Mozno ho aj nasla...
guzmic Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března před 2 hodinami, shaggy napsal: Tak to este dobre dopadlo. Naraznik a mriezka asi prasknute, ci? Nastastie dobre to dopadlo aj u mna minuly tyzden. Nekukla do zrkatka, tak som pani vodicke pripomenul, naco tam je... Ja nic a jej odletel kryt spataku. Mozno ho aj nasla... Nárazník asi půjde opravit, prasklina tam malá je, ale lehce ťuknutý už byl. Mřížka, světla jsou cajk, kapota bude potřebovat trochu poléčit, ale je to deset let staré auto, už to extra hrotit nebudu. To tvoje video, mazec, tam mohl bejt hodně velký ťukanec
Petr11 Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března 15 let starý lyže Kastle a lyžáky 46, co s tím? Vyhazujete nebo to dáváte do bazaru?
Corvus corone corone Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Boty asi nikdo chtít nebude... U lyží záleží, kolik maj naježděno a jak byly skladované. A musel by to asi být nějaký staromilec, asi to nebude žádný funny racer, co? Taky mám jedny takový skoro neježděný Fisherky ve sklepě. A k tomu záložní obřačky, které ale pořád ještě udržuju ve stavu. Letos mám první sezónu na nových prknech, ale byl jsem akorát tři dny v Rakousku, na víc nebyl čas .
vzduch Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Před týdnem poslední letošní lyžování, za měsíc výměna kolene (TEP) a pořídil jsem si novou helmu
Petr11 Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března před 47 minutami, Corvus corone corone napsal: Boty asi nikdo chtít nebude... U lyží záleží, kolik maj naježděno a jak byly skladované. A musel by to asi být nějaký staromilec, asi to nebude žádný funny racer, co? Taky mám jedny takový skoro neježděný Fisherky ve sklepě. A k tomu záložní obřačky, které ale pořád ještě udržuju ve stavu. Letos mám první sezónu na nových prknech, ale byl jsem akorát tři dny v Rakousku, na víc nebyl čas . tak není to žádnej výkřik carvingu :-D,ale svoje by si ještě odjezdily. Je mi to líto je prostě vyhodit.
vzduch Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Holce, 14 let, letos v hlavě "přeskočilo" a zblbla se do snowboardu. Od malička jezdí na lyžích, dle mě slušně, ale to prkno jí nejsem schopen z palice vytlouct. Absolvovala několik lekcí s instruktorem (snad není zakopaný pes tady) a dělá pokroky. Můžete mi doporučit nějaké prkno, boty pro sportovní holku ve věku 14 let, 165 cm, na prkně začátečník. Já tomu vůbec nerozumím.
guzmic Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března před 33 minutami, vzduch napsal: Holce, 14 let, letos v hlavě "přeskočilo" a zblbla se do snowboardu. Od malička jezdí na lyžích, dle mě slušně, ale to prkno jí nejsem schopen z palice vytlouct. Absolvovala několik lekcí s instruktorem (snad není zakopaný pes tady) a dělá pokroky. Můžete mi doporučit nějaké prkno, boty pro sportovní holku ve věku 14 let, 165 cm, na prkně začátečník. Já tomu vůbec nerozumím. jsem musel 1
Ajaj Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března tvl jsem myslel, že to je/byl sporťák a von tam jede jak paňmáma
vzduch Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března pro guzmic: Se ztotožňuji, je to levičácej dopravní prostředek
Ajaj Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března @vzduch - a huš dědku. 48 a pořád na to jezdím. I když v mý kategorii jsem už docela rarita. Kam ty všechny děcka zmizely, co se mnou před 30 lety začínaly…
Maro Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Přišly na to, co my ostatní víme odjakživa. Že dvě prkynka jsou prostě dycky lepší, než jedno některým to holt trvá dýl
guzmic Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Chtěl bych všem poděkovat co mi tu radili ohledně toho Rakouska, bylo to skvělé. Ubytování jsme měli v malé horské dědině Filzmoos. https://www.hanneshof-resort.com/de/hotel-sonnenhuegel-filzmoos/unterkunft.html menší hotel přímo v centru, stanice kabinky Papageno cca 250m snídaně formou bufetu trochu slabší, večeře čtyř chodové menu, bylo výborné. ski Filzmoos je malé středisko cca 20 km sjezdovek vhodné spíš pro rekreační lyžaře a rodiny, veliká výhoda je levnější skipas a minimum lidí, nečekalo se ani minutu. Dva další dny jsme lyžovali na Hauser kaibling a Planai, obě dvě jsou už za mě větší střediska +30 km každé, určitě vhodné pro všechny lyžaře. Ceny jsou lehce vyšší než na Slovensku, služby nesrovnatelně kvalitnější. espresso 3-4e gulášová polévka 8,5e pizza 13e skipas Filzmoos 54e ski amade 74e na místě, online myslím trochu míň. Další zajímavost je výlet na Dachstein vs. Lomnický štít. 2+1 os. 150e vs. 230e (my to měli vč. ledové výstavy a lávky, jinak by to bylo mínus 20-30e) neomezená doba vs. 20 min takže výběr nechám na každém. 2
guzmic Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března před 8 hodinami, nickolas napsal: To vypadá dobře, už si to ukládám ! bylo ovšem i pár nedostatků: komu stačí menší středisko Filzmoos je super. - Planai a Hauser Kaibling je cca 30 min jízdy. - snídaně na hotelu dávají někdy od 7:45 hod, takže než se člověk nají a dopraví na svah, první tam prostě nebude. - příští rok zkusím hledat hotely blíž těch větších středisek, ale obávám se, že tam už budou vyšší ceny. - mě ten hotel vyšel na 1000e/4x noci vč. jídla pro 2+1 což je asi v pohodě. 1
nickolas Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března Mně se právě líbí že je to menší. Nepotřebuju nic velkého, profláklého, právě naopak. Ty snídaně, stejně ty šakaly dřív z postele nevykopu Cena asi ok. Díky za info.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se