bladerunner Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Pánové, příští rok si musím pořídit nové lyže. Vůbec ale nevím, po jaké "kategorii" koukat. Teď mám slalomky s r=11 - takže bezva točivé lyže, ale za jedno dopoledne se na nich zničím tak, že zbytek týdne na kopci trpím jak kůň. Stejně tak ve chvíli, kdy se už nedá jet striktně po hranách, nejsou takhle hodně krojené lyže zrovna přátelské na ovládání. Představoval bych si nějaké, co stále dokáží na manžestru vykroužit kratší oblouk, když se do nich řádně zaklekne, ale zároveň takové, co se dají ovládat i když člověk v úsilí povolí. Existuje něco takového? Hádal bych, že by toto mohla splňovat kategorie "Allround", ale nikdy jsem na tom nejel, takže nevím. Podľa mňa all-round lyža bude ako all-season pneumatika na auto - čiže použiteľná, ale ani v lete ani v zime nebude taká dobrá, ako sezónne pneumatiky.Preto stojí za úvahu nechať si slalomky a dokúpiť GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Taky jsem to kdysi řešil. Mám slalomky Fischer RC 4 Worldcupy i obřačky,resp. speedcrossy Dynastary. Na obou výtečné svezení ale chtěl jsem něco jako univerzál. Byl jsem k tomu docela skeptický.. ale Elan Waveflex 14 mě velice příjemně překvapily. Za mě naprostá spokojenost.Super lyže. Ale je to asi pět let zpět,co jsem to řešil. Jak je na tom letošní produkce nemám bohužel zdání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Pánové, příští rok si musím pořídit nové lyže. Vůbec ale nevím, po jaké "kategorii" koukat. Teď mám slalomky s r=11 - takže bezva točivé lyže, ale za jedno dopoledne se na nich zničím tak, že zbytek týdne na kopci trpím jak kůň. Stejně tak ve chvíli, kdy se už nedá jet striktně po hranách, nejsou takhle hodně krojené lyže zrovna přátelské na ovládání. Představoval bych si nějaké, co stále dokáží na manžestru vykroužit kratší oblouk, když se do nich řádně zaklekne, ale zároveň takové, co se dají ovládat i když člověk v úsilí povolí. Existuje něco takového? Hádal bych, že by toto mohla splňovat kategorie "Allround", ale nikdy jsem na tom nejel, takže nevím. Letos jsem pořídil Salomon X - RACE LAB 175 + RACE PLATE.Asi budou odpovídat tvým požadavkům. DL 175 cm R 15 m. Na ohyb měkčí než závodní lyže, v torzi perfektní tuhost. Závodní slalomky už nedávám kvůli kolenům, tyhle jsou perfektní. Takový skoro obřačky s menším poloměrem na střední oblouk ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Díky všem za příspěvky a rady! Ty Elan Amphibio vypadají nadějně, všude super hodnocení, Salomonky vypadají taky super. Asi si do příští sezóny udělám radost a budu doufat, že se mi vrátí i radost z lyžování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ono není špatný zkusit si nějaký testovačky přímo na svahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Krásný to bylo letos, pomalu každý víkend na lyžích s příjemným týdnem V Itálii, paráda :-) Ač nerad, dnes jsem si přiznal že je konec a lyžařskou výbavu hodil na skříň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 oneskoreny pridavok zo stubaitalu schlick 2000na ladovci, pohlad do talianskanieco z Garmischujedna lanovkova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Moc hezké místo, no a UN, ideální lyžařský instrument :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Pozdrav, pro mě už z tradičního ukončení sezony, z Hintertuxu.Parádní svezení jak na sjezdovkách, tak mimo( prašan). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Kde kupit lyze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 V cukrárně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Hehe to mi pripomenulo nase otazky s bratom ked prisiel stary otec na navstevu a priniesol cukriky (nech mu je zem lahka):" Dedko kde si kupil tie cukriky? Na Marse..." ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Kde kupit lyze? To je provokace, že jo, při těch dnešních teplotách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Jsem slyšel, že když si koupíš lyže v létě a plavky v zimě , dají se ušetřit nemalé peníze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Stary mazak sa hned pozna, narozdiel od sleciniek odrastenych na mickeymausoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Tak se nám blíží nová sezóna a tak je třeba se v čas připravit. Něco nového přibylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 (upraveno) Ze zvedavosti jsem v tydnu googloval co se deje s Bode Millerem a vypada to, ze po 2 lete pauze bude kolem Bodeho asi zase trochu zivo. 1) zda se, ze Bode se pripravuje na Svetovy pohar a 3 tydny zpatky byl vyfoceny s Full Tilt boots pri treninku (nastupce legendarni Raichle Flexon rady). Pouziva je jeste nekdo jiny ve svetove spicce? I kdyz s nejvetsi pravdepodobnosti je to spis jen chytra reklama behem treninku a zavodil by v necem jinem. 2) pri ukonceni spoluprace s Head v roce 2015 Miller podepsal, ze se 2 roky nezucastni Svetoveho poharu nebo Mistrovstvi sveta. Ted se zda, ze by chtel do sezony 2016/2017 nastoupit, ale kontrakt o ukonceni spoluprace s Head mu to zakazuje. Minuly mesic Miller podal zalobu na Head u soudu v Los Angeles. Pokud by se to dalo brat jako konkurecni dolozka, tak ta je v Kalifornii a vetsine statu USA az na vyjimky nezakonna, tak bude asi pomerne zajimave sledovat vyvoj. Head reagoval na zalobu oznamenim, ze na zakazu trvaji a ze jediny zpusob jak dovoli Millerovi lyzovat je na jejich lyzich. Uvidime, podle me si tim jen poskodi brand image nebo odradi nove zavodniky od spoluprace. Upraveno 13. října 2016 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 zajimavy, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 ...já byl včera ve fabrice pro hardware (pro naše nejmenší draky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 ....dneska jsem dodělal dva servisní stoly a držáky. Kupodivu to skvěle funguje na to, že je to prototyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se