Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

výborná osvěta,  ty zelený stadióny jsou fakt brutální automaty ale zase mají ke stadiónu fakt nejblíž

Odesláno

Tak toto mozem, vyzeraju velmi zachovalo...

Jsou celkem OK, ale sbírkový stav to není. Koník na dýnku je onošený, ale ještě tam je a na ciferníku se dělá patina a místem je lehce škrábnutý.

Čekal jsem je trošku nižší s ohledem na cal. 1012, ale i tak jsou na ruce velice pohodlné díky 38mm pouzdru.

Odesláno

Krásné, gratuluji. Co je to přesně za model, rok a tak... Díky.

SEAMASTER - COSMIC 2000

GENTS' LEATHER STRAP

Reference

CD 166.0128

International collection

1972

Movement

• Type: Automatic (mechanical)
  • Caliber number: 1012
  • Created in 1973
  • 23 jewels
  • Central sweep-second hand

Functions

Date

Case

Dimensions: ?38 mm

Case back

• Press-in
  • Full metal

Dial

Metal, with "index" hour markers and lunimous "stick" hands

Crystal

Mineral

Bracelet

Leather

Water resistance

60 meters

post-22647-0-21080900-1432484859_thumb.jpg

Odesláno

Tak se taky přidám :) Na ruce už párkrát byly a nosit je určitě budu... akorát to sklíčko (plastíčko) je hrozně náchylné... celou dobu byly schované pod manžetou košile, a už se rojí mikrovlásečnice...alespoň, že to jde v pohodě rozleštit :)

kuknzí...

post-34425-0-34624700-1432628668_thumb.jpg

Ještě teda budu řešit racing řemen a origo vintage sponu hujer, ale základ je hotový :)

Odesláno (upraveno)

Tak se taky přidám :) Na ruce už párkrát byly a nosit je určitě budu... akorát to sklíčko (plastíčko) je hrozně náchylné... celou dobu byly schované pod manžetou košile, a už se rojí mikrovlásečnice...alespoň, že to jde v pohodě rozleštit :)

Ještě teda budu řešit racing řemen a origo vintage sponu hujer, ale základ je hotový :)

Jen si jich užívej, jsou jak nové. Jinak já kupoval řemeny zde.

Velkej výběr, solidní jednání, jednou se řemen ztratil, tak poslal zadara novej. Vlastně tuším dva. Sranda byla, že se ten ztracenej po několika měsícíh objevil, tak jsem mu to psal, co jako s tím, a on napsal, že v pohodě, že si cení, že jsem se poctivě ozval a ať to nechám být.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Marku hezky, díky moc za tip... vypadá to slibně :) Ještě mám možnost vyzkoušet až pojedu do Ostravy nějaké racingy od Hirsche tuším (nebo Riosy), takže testnu tam, ale jinak prubnu squikyho :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...