tondako Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Dík za osvětu, ty Olympijský Poljot znám, ale v tom zeleným provedení jsem je ještě neviděl. Myslel jsem, že to je nějaký švýcar, viz to Mido.
JZED Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 výborná osvěta, ty zelený stadióny jsou fakt brutální automaty ale zase mají ke stadiónu fakt nejblíž
Tikal Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Hlavně mají jiný tvar výřezu v lunetě, ty bych chtěl.
VintageLover Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Happy day ... ! verona1.jpgverona2.jpgPěkný úlovek, do trezoru s tím. Vlastně kecám, šup na ruku, hodinky se mají nosit.
palmone1 Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Tak toto mozem, vyzeraju velmi zachovalo... Dnešní nový přírustek
Liqid Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Tak toto mozem, vyzeraju velmi zachovalo... Jsou celkem OK, ale sbírkový stav to není. Koník na dýnku je onošený, ale ještě tam je a na ciferníku se dělá patina a místem je lehce škrábnutý. Čekal jsem je trošku nižší s ohledem na cal. 1012, ale i tak jsou na ruce velice pohodlné díky 38mm pouzdru.
adamo Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Dnešní nový přírustek Krásné, gratuluji. Co je to přesně za model, rok a tak... Díky.
Liqid Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Krásné, gratuluji. Co je to přesně za model, rok a tak... Díky. SEAMASTER - COSMIC 2000 GENTS' LEATHER STRAP ReferenceCD 166.0128 International collection1972 MovementType: Automatic (mechanical)Caliber number: 1012Created in 197323 jewelsCentral sweep-second hand FunctionsDate CaseDimensions: ?38 mm Case backPress-inFull metalDialMetal, with "index" hour markers and lunimous "stick" hands CrystalMineral BraceletLeather Water resistance60 meters
Lu2cz Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Tak se taky přidám Na ruce už párkrát byly a nosit je určitě budu... akorát to sklíčko (plastíčko) je hrozně náchylné... celou dobu byly schované pod manžetou košile, a už se rojí mikrovlásečnice...alespoň, že to jde v pohodě rozleštit kuknzí... Ještě teda budu řešit racing řemen a origo vintage sponu hujer, ale základ je hotový
warann Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Tak se taky přidám Na ruce už párkrát byly a nosit je určitě budu... akorát to sklíčko (plastíčko) je hrozně náchylné... celou dobu byly schované pod manžetou košile, a už se rojí mikrovlásečnice...alespoň, že to jde v pohodě rozleštit Ještě teda budu řešit racing řemen a origo vintage sponu hujer, ale základ je hotový Jen si jich užívej, jsou jak nové. Jinak já kupoval řemeny zde. Velkej výběr, solidní jednání, jednou se řemen ztratil, tak poslal zadara novej. Vlastně tuším dva. Sranda byla, že se ten ztracenej po několika měsícíh objevil, tak jsem mu to psal, co jako s tím, a on napsal, že v pohodě, že si cení, že jsem se poctivě ozval a ať to nechám být. Upraveno 26. května 2015 uživatelem warann
Lu2cz Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Marku hezky, díky moc za tip... vypadá to slibně Ještě mám možnost vyzkoušet až pojedu do Ostravy nějaké racingy od Hirsche tuším (nebo Riosy), takže testnu tam, ale jinak prubnu squikyho
warann Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 (upraveno) Jasně, to jak chceš . Mě na něj přivedl jinej člen, tak zas předávám info dál. Já mám od něj mj. tento Upraveno 26. května 2015 uživatelem warann
Onipep Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Hmmmm dobré.....takové hranaté Gratuluji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se