Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

gratulace :guitar:

po svatbě se usadíš :shutup: a baterky, digitalky vyměníš za krásné tikací strojky!!

Odesláno

Tož to mám za sebou....mám teď chvilku,pohoštění je přichystáno,hosti ještě nedošli........

Je to na pohodu,v podstatě se nic nemění......přecejen,po takové době......:)

add hodinky.....když jsem viděl,jak se třískaj Hamiltony s prstenem,oznámil jsem,že budu potřebovat další hodinky.......manželka(mně to nende z huby) obrátila oči v sloup,sykl jsem jen,ať kušuje.....ať kouká......uznala,že to opravdu nevypadá dobře....něco mírně pozlaceného,nejlépe černého,budu potřebovat.....už mám i pár tipů :lol2:

add datum....to máme vyryté zespodu na prstenech........ :whistle:

Návštěvník Snow
Odesláno
něco mírně pozlaceného,nejlépe černého,budu potřebovat.....

Já vím, já vím kuks.gifkuks.gif, úplně to vidím, jediným možným kandidátem může být Chronosport UDT.

udt.jpg

Odesláno
Tož to mám za sebou....mám teď chvilku,pohoštění je přichystáno,hosti ještě nedošli........

Je to na pohodu,v podstatě se nic nemění......přecejen,po takové době......:)

add hodinky.....když jsem viděl,jak se třískaj Hamiltony s prstenem,oznámil jsem,že budu potřebovat další hodinky.......manželka(mně to nende z huby) obrátila oči v sloup,sykl jsem jen,ať kušuje.....ať kouká......uznala,že to opravdu nevypadá dobře....něco mírně pozlaceného,nejlépe černého,budu potřebovat.....už mám i pár tipů :lol2:

add datum....to máme vyryté zespodu na prstenech........ :whistle:

Gratuluji! Po 13 letech se už asi trošku znáte, takže asi žádná změna, ne?

Já to se snubákem a hodinkama mám jednoduché, oba (žena a já) nosíme stříbro a snubáky máme z bílého zlata, takže se to s hodinkama nemlátí.

Odesláno

Tiež sa pripájam ku gratuláciám...

A hlavne nezabudni:

Tisícka, o ktorej manželka nevie, má úplne inú hodnotu ako tá, o ktorej vie...

Po toľkých rokoch už viem o čom hovorím...

Za chvíľu oslavujeme 10. výročie. :thumbsup_anim:

Odesláno

díky,díky,díky.....smuteční hosté(švagr,švagrová,otec...jeho nová partnerka a tak).........už šli "cum tojfl"........vypilo se toho celkem dost,pokecalo....ale jsme limitováni dětmi,umejt,uložit,pohádka a tak....

prostě zaznělo :"jsme svoji.....tdm.....jsme svoji...tdm....a ten kdo nieje náš.......blablabla......".......a zítra musím do práce,takže finíto. Pro nás se nic nezměnilo,jen máme kroužek....a papír......a manželka příjmení(hehe).......

Teď ještě "svatební noc".........po tolika letech s milenkou si konečně užiju s manželkou :lol2:

Ale chlapi,slušelo jí to až neuvěřitelně,až mi kamarádka dodá fotky,aspoň jednu sem prsknu!!!!!!!!

PS-trochu mne sraly ty řeči tej mařeny,co nás oddávala,jako bysme se znali pár dní.....kdyby se optala,řekl bych jí,že jsme spolu 13 let. A ti dva naši kluci tam.........ale poho,pokousal jsem to bez komentářů,ANO mi z huby vyšlo jasně a zřetelně.......a už jsem v klubu ženatých.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...