David_B Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 taky se přidávám se svou gratulací...ať na dnešní den dlouho vzpomínáte!
Arthur N. Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 gratulace po svatbě se usadíš a baterky, digitalky vyměníš za krásné tikací strojky!!
Jay Doll Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Gratuluji, a ať vám to dlouho vydrží Doufám, že jste si místo prstenů vyměňovali hodinky...
Gilius Odesláno 10. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Tož to mám za sebou....mám teď chvilku,pohoštění je přichystáno,hosti ještě nedošli........ Je to na pohodu,v podstatě se nic nemění......přecejen,po takové době...... add hodinky.....když jsem viděl,jak se třískaj Hamiltony s prstenem,oznámil jsem,že budu potřebovat další hodinky.......manželka(mně to nende z huby) obrátila oči v sloup,sykl jsem jen,ať kušuje.....ať kouká......uznala,že to opravdu nevypadá dobře....něco mírně pozlaceného,nejlépe černého,budu potřebovat.....už mám i pár tipů add datum....to máme vyryté zespodu na prstenech........
Návštěvník Snow Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 něco mírně pozlaceného,nejlépe černého,budu potřebovat..... Já vím, já vím , úplně to vidím, jediným možným kandidátem může být Chronosport UDT.
decebal Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Tož to mám za sebou....mám teď chvilku,pohoštění je přichystáno,hosti ještě nedošli........ Je to na pohodu,v podstatě se nic nemění......přecejen,po takové době...... add hodinky.....když jsem viděl,jak se třískaj Hamiltony s prstenem,oznámil jsem,že budu potřebovat další hodinky.......manželka(mně to nende z huby) obrátila oči v sloup,sykl jsem jen,ať kušuje.....ať kouká......uznala,že to opravdu nevypadá dobře....něco mírně pozlaceného,nejlépe černého,budu potřebovat.....už mám i pár tipů add datum....to máme vyryté zespodu na prstenech........ Gratuluji! Po 13 letech se už asi trošku znáte, takže asi žádná změna, ne? Já to se snubákem a hodinkama mám jednoduché, oba (žena a já) nosíme stříbro a snubáky máme z bílého zlata, takže se to s hodinkama nemlátí.
KFL Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Jsem tohle vlákno nějak přehlíd - GRATULUJU a přeju hodně štěstí! My se brali po 3 letech, svatební noc jsme využili ke spánku, a stejně je to pořád super .
tyfo Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Gratulace, at Vam to vydrzi nejmene jeste destekrat tak dlouho.
honza71 Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Gratuluji a přeji hodně štěstí na společné cestě životem plným prima hodinek a ne jen těch.
bandicoot Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 gratuluju, my měli 1.10. 5 let výročí
Gryll16 Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Tiež sa pripájam ku gratuláciám... A hlavne nezabudni: Tisícka, o ktorej manželka nevie, má úplne inú hodnotu ako tá, o ktorej vie... Po toľkých rokoch už viem o čom hovorím... Za chvíľu oslavujeme 10. výročie.
Gilius Odesláno 10. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2009 díky,díky,díky.....smuteční hosté(švagr,švagrová,otec...jeho nová partnerka a tak).........už šli "cum tojfl"........vypilo se toho celkem dost,pokecalo....ale jsme limitováni dětmi,umejt,uložit,pohádka a tak.... prostě zaznělo :"jsme svoji.....tdm.....jsme svoji...tdm....a ten kdo nieje náš.......blablabla......".......a zítra musím do práce,takže finíto. Pro nás se nic nezměnilo,jen máme kroužek....a papír......a manželka příjmení(hehe)....... Teď ještě "svatební noc".........po tolika letech s milenkou si konečně užiju s manželkou Ale chlapi,slušelo jí to až neuvěřitelně,až mi kamarádka dodá fotky,aspoň jednu sem prsknu!!!!!!!! PS-trochu mne sraly ty řeči tej mařeny,co nás oddávala,jako bysme se znali pár dní.....kdyby se optala,řekl bych jí,že jsme spolu 13 let. A ti dva naši kluci tam.........ale poho,pokousal jsem to bez komentářů,ANO mi z huby vyšlo jasně a zřetelně.......a už jsem v klubu ženatých.
Pavel K. Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Gratuluju Hezký datum. My jsme se brali v pátek 13-týho v 13 hodin a letos v prosinci bedeme mít výročí 13 let
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se