H-B Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Pokud mi ted nevyjde akce na Ball, tak se asi rozhodnu poridit jedny z techto Tachymileru. Problem je, ze se mi libi obe varianty a nevim, co by byla lepsi volba. Co hovori pro bilou/cernou? Proc byste si vybrali bilou/cernou? Co ta guma (asi, ne?) na tahu u cernych, nebude se spinit/nicit? No a aby to nebylo zas tak jednoduchy, jeste me hlodaji ty o poznani decentnejsi na tretim obrazku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Yen.da Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 a což takhle ty spodní v černé variantě? Nevím, bílá mi k těmhle Hamiltonům úplně nesedí..
ladmat Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Mě se taky líbí spíše ty spodní.
Kalifx Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Jednoznačně levý (černý) Tachymilery... Vypadaj parádně a pokud máš rád výrazný hodinky (a to asi jo, když prvotní výběr padl na tyhle "ájkečry") tak by tě ty spodní (nic proti tim) brzo nudily. Sice se říká, že čím decentnější design hodinek, tím dýl jejich krása vydrží, ale na druhou stranu můžou bejt právě proto časem trošku fádní.
Baker Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 V tomto vlakne mas "live" fotky cernych i bilych. Bral bych spodni cerne.
Yen.da Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 V tomto vlakne mas "live" fotky cernych i bilych. Bral bych spodni cerne. to je přesně ono - moc pěkný
Návštěvník Snow Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 (upraveno) Spodní jsou perfektní, číselník panda, to já rád, velmi rád. Na ostatní se vykašli. Poslední hodinky lze také sehnat v limitované edici s COSC, číselník je modrý, sčítače bílé. Dodávají se v perfektní dřevěné krabici, která má připomínat spolu s hodinkami námořní chronograph. Někde na fóru jsou fotky, které jsem kdysi postoval. Zkus je pohledat a já se v případě Tvého zájmu juknu do svého obřího archivu. Edit - přidávám fotku té l.e.. Podle mě jsou krásné. Upraveno 6. listopadu 2009 uživatelem Snow
Boudy Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Spodní jsou perfektní, číselník panda, to já rád, velmi rád. Na ostatní se vykašli. Poslední hodinky lze také sehnat v limitované edici s COSC, číselník je modrý, sčítače bílé. Dodávají se v perfektní dřevěné krabici, která má připomínat spolu s hodinkami námořní chronograph. Někde na fóru jsou fotky, které jsem kdysi postoval. Zkus je pohledat a já se v případě Tvého zájmu juknu do svého obřího archivu. Edit - přidávám fotku té l.e.. Podle mě jsou krásné. Tak to je jiný kafe, ale asi i v dražší restauraci ...
denyhami Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Ty v pravo v bílém... nebo spodní v černym.
tyfo Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Ja tedy zadny spodni nevidim za mne ty treti zleva (prvni zprava) a klidne bile pokud ti bila nesedi tak i ty co daval Snow ty jsou take paradni
bandicoot Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 za mě ty decentní v panda provedení - moderní hamiltony se mi taky líběj, ale úplnej extrém - když už tak už, tedy x-copter
Diamondking Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Ty třetí nebo ty co postnul Snow...vyloženě by mě sr**y ty čudliky na levé straně..
H-B Odesláno 14. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 Vzhledem k okolnostem jsou vyse uvedene mimo limit, ale nevzdavam to, jeste jsem koukal po techto. Zajimava funkce, ochrana korunky se mi libi, velikost super.. Opet jsem vsak nerozhodny co se barvy tyka. Libi se mi cernobila, zvlast diky tahu, ale bila by asi byla univerzalnejsi a je takova cistsi.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tyfo Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 Je pravda ze ty bile jsou univerzalnejsi ale ty cernobile dle meho nazoru vypadaji lepe, ja je videl v Brne a jsou to opravdu velke hodinky ja jsem si na ne netroufl.
Messiah Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 Jednoznačně levý (černý) Tachymilery... Vypadaj parádně a pokud máš rád výrazný hodinky (a to asi jo, když prvotní výběr padl na tyhle "ájkečry") tak by tě ty spodní (nic proti tim) brzo nudily. Sice se říká, že čím decentnější design hodinek, tím dýl jejich krása vydrží, ale na druhou stranu můžou bejt právě proto časem trošku fádní. Naprosto souhlasím, ty levé s cerným ciferníkem jsou vážně nejlepší! Spodní jsou docela obyčejné neurazí ani nenadchnou...
Návštěvník Snow Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 Z vlastní výborné zkušenosti mohu nabídnout dobrého prodejce z Velké Británie, jedná se o South Devon Watch Sales Ltd, "Tvé" hodinky má.Klik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se