bradda Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Pokud se nemylim, tak se prispevky v sekci Ostatni diskuze nezapocitavali do celkoveho poctu prispevku. Nebo je to uz zase jinak?
Eman2208 Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 to Eman2008 - jestli jsi člen, který píše výhradně do sekce Ostatní diskuse a zábava tak tady opravdu nemáš co dělat, jsi tady zbytečný, pokud ne, nemusíš se vzrušovat, ti, kterých se to týká si můj příspěvek bohužel stejně nepřečtou, oni sem nechodí, oni se rochní pouze tam. Skutečně tady jsou členové, kteří mají přes dvatisíce příspěvků, víc jak dvattíce mají ve jmenované sekci a pouhopouhé desítky, které snad ani nedosáhnou jedné stovky někde jinde. Možná, že ani jednou nebyli schopni obohatit fórum, pak jsou u mě tady tou pakáží. Pletou si odborné fórum s facebookem, to mě neskutečně vadí. Je to tvůj názor, který respektuji, ale vadí mi ty urážky, já sem chodím odpočinout, přijít na jiné myšlenky, nejsem ani hodinář ani znalec hodinek, ale spíš "milovník". Hltám všechny novinky a vůbec informace o hodinkách, ale zajímají mě i jiná témata a nedovolil bych si někoho jen proto nazvat pakáží, to jsi prostě přehnal a já měl potřebu ti to říct. Jsi negativně naladěný, pesimista a brblající nostalgik a u textu takto naladěných lidí se odpočnout nedá, proto mě tvůj postoj tak nadzvedl. A to, že nepřispívám jen tam kde ty si představuješ a tím pádem tady nemám co dělat...no tak to je už velká síla...víc k tomu asi nemám co dodat, navíc tohle vlákno k tomu ani neslouží.
Návštěvník dlubix Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 jestli jsi člen, který píše výhradně do sekce Ostatní diskuse a zábava tak tady opravdu nemáš co dělatto je vtip? tak do tý sekce nelez... to Afričan - nevím, kde čteš, že se lituji, já lituji fórum, hochu.sorry, Afričan má pravdu viz tvoje odchody a návraty. Já osobně uznávam tvojí práci, co tu odvádíš, ale to na tom nemění vůbec nic.
Návštěvník Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 No tohle. Na kecech mám postavenou imidž přece já.Ty máš imidž postavenou na blbých kecech. Vyšší level
Frantik Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Ty máš imidž postavenou na blbých kecech. Vyšší level a já?
Snow Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Marnost, viz tvoje odchody a návraty. Moje odchody a návraty s fórem úzce souvisí. Kdysi YPO perfektně vysvětlil svoje odchody a návraty. Našel přirovnání k holce, velké lásce, s kterou strávíš velkou část života a opustíš ji, nakonec se k ní však vracíš. Díky tomu, že nechodím do práce, strávil jsem zde snad tisíce hodin, stovky probdělých nocí, o kterých nemáte ani zdání, například Cyber, který toho kdysi také moc nenaspal nebo Instant trpící nespavostí by mohli vyprávět. Proto, když jsem celý vytočený několikrát odešel, tak jsem se zase vrátil, nedokázal jsem si bez chronomagu v podstatě představit život. Měl jsem ho pevně v rozvrhu dne. Teď už nejsem tak pevně přesvědčen, že by mě něco táhlo zpátky, o facebook nemám zájem, na to jsem moc starý pán s jinými zájmy. To je vše co jsem chtěl a co bylo v podstatě celé off topic říct. Závěrem je nutno omlouvit se všem, kteří z.kurvili chronomag a udělali z něj cosi, co vlastně ani nedokážu popsat, že jsem je nazval poněkud hanlivě. Ještě bych chtěl podotknout, že kolega Eman2008 značně můj příspěvek překroutil. Vůbec jsem neřekl, že všichni, kteří se registrovali později jsou špatní. Například mezi těmi, kteří se registrovali až v roce 2013 jsem poznal opravdu fajn lidi.
Eman2208 Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Marnost, Moje odchody a návraty s fórem úzce souvisí. Kdysi YPO perfektně vysvětlil svoje odchody a návraty. Našel přirovnání k holce, velké lásce, s kterou strávíš velkou část života a opustíš ji, nakonec se k ní však vracíš. Díky tomu, že nechodím do práce, strávil jsem zde snad tisíce hodin, stovky probdělých nocí, o kterých nemáte ani zdání, například Cyber, který toho kdysi také moc nenaspal nebo Instant trpící nespavostí by mohli vyprávět. Proto, když jsem celý vytočený několikrát odešel, tak jsem se zase vrátil, nedokázal jsem si bez chronomagu v podstatě představit život. Měl jsem ho pevně v rozvrhu dne. Teď už nejsem tak pevně přesvědčen, že by mě něco táhlo zpátky, o facebook nemám zájem, na to jsem moc starý pán s jinými zájmy. To je vše co jsem chtěl a co bylo v podstatě celé off topic říct. Závěrem je nutno omlouvit se všem, kteří z.kurvili chronomag a udělali z něj cosi, co vlastně ani nedokážu popsat, že jsem je nazval poněkud hanlivě. Ještě bych chtěl podotknout, že kolega Eman2008 značně můj příspěvek překroutil. Vůbec jsem neřekl, že všichni, kteří se registrovali později jsou špatní. Například mezi těmi, kteří se registrovali až v roce 2013 jsem poznal opravdu fajn lidi. ... sorry, ale jak jsi to napsal, nebo nenapsal je slovičkaření, koneckonců tvá omluva jasně potvrzuje vše co si myslím...
Daemonultimate Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Souhlasím,na zmačknutí několika kláves není nic těžkého,ale člověk musí věnovat spoustu osobního času k tomu,aby nalezl kde a co pomocí kláves přenést.Tím se obohacuje forum,tím se přinášejí informace,novinky, aktuality.Tím se rozpoutává debata,vášně.Je to jedna z pro mě nedílných součástí tohoto fora,kterou pravidelně vyhledávám.Nejsem tu příliš dlouho (viz. má registrace),díky foru jsem se již alesponˇ malinko dokázal zorientovat v základech,za což ho miluji,(ale také se nakazil nejednou zdejší nemocí,za což ho nesnáším).Občas mi vadí,že povolí meze slušnosti a občas mě to naopak pobaví.Občas napíši pěknou hloupost a když mi to dojde (spíše-je mi dojdeno,to je slovo) snažím se poučit.To hlavní co chci říct:dokáži se již zorientovat čí názory,rady a zkušenosti mám brát vážně,či naopak ignorovat.K tomu jsem nikdy nevyužil tlačítka k ignorování členů,nebotˇ se mi stává,že kým jsem nepoučen,tím jsem pobaven.Někteří členové dokáží spojit obé v jedno.Ti tomu zde dodávají tu správnou štˇávu,která mě baví.Díky za tohle forum a díky za práci všech,kteří se na něm podílí.A ta omáčka kolem?Základ je hodinkové forum,určitá komunita lidí,které něco spojuje,proč to nevyužít i jinak.Samozřejmě,vše má své hranice.Myslím,že dlouholetí členové by neměli forum opouštět,pak tu zůstanou pouze takoví jako já a od koho se co naučí či dozví.Nechtěl bych vidět ten výsledek.
montemar Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 .. bych si netroufl nikoho hodnotit.. tohle je marxistickej prezitek, kterej se bohuzel vsude rozlezl jak kralici v australii... abych mohl nekoho skatulkovat, musel bych s nim (live) stravit celej zivot.. a k cemu vlastne? proc bych mel o nekom vytvaret nazory? to sou desny sracky.. babovresky..
VintageLover Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 To Thesis=Snow:Já sedím u fóra od doby, co jsem jej objevil spoustu času, cítím se jako studentík. Neodvažuji se kafrat do hodinek, protože toho vím málo, ale učím se stále a rád. Chodím na srazy Beskydské a Ostravské, které pomáhám organizovat, rozvážím kluky domů a podobně. Poznal jsem mezi nimi spoustu fajn týpků a tím, že mne pozvou, tak je asi taky neštvu.Mám tě rád, i když tě neznám, protože máme asi podobný vkus na hodinky a vždy se vytasíš s něčím, co třeba neznám a co se mi líbí a ani tvé brblání mi nevadí. Taky miluji sníh a hory. Proč bych ale lidem nemohl pomoci s výběrem kola, když o nich studuji informace a servisuji cca 30 let? Stejně tak toho vím hodně o alpine snowboardingu, kdy mám licenci č.60 jako instruktor-mezinárodní, trenérskou licenci-prošlou a za sebou desítky závodů a slušných umístění, kempy se špičkovým trenérem atd....Mi tady pomohly třeba informace o bankách, fondech, které zde jsou bezplatně. Beru tady většinu lidí jako takovou slušnou rodinu, která umí pomoc, jako třeba starému pánovi. Pokud je někdo opruz, neumí se omluvit, uznat chybu, tak se stejně vyloučí sám. Vlákno, které stojí za bačkoru zanikne. Naopak Co máte dnes na ruce? kolikrát ukáže hodinky z úplně jiných pohledů a zjistím, že je nechci nebo naopak. Spousta lidí žije v jiných zemích, Little_w mi pomohl dostat hodinky z GB ebay na moji ruku...a tak dál. Jinak se tomu říká tolerance a v kombinaci se zdravou konstruktivní kritikou by fórum mělo fungovat. Pravidla je nutno dodržovat, pokud jsou rozumně nastavena. Slunce v duši a přesný chod všem přeji. Už se vyjadřovat dál v tomto vláknu nebudu. Děkuji za prostor.+1
Filip.J Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Nejvíc příspěvků mám suverénně ve vlákně "Co máte dnes na ruce", přestože vlastním jenom patery low-end hodinky, z toho navíc ještě jedny digitálky (sic!).A pak sem tam zavtipkuju v nějakém z "Ostatních" vláken. Nad Snowovými příspěvky plesám a slintám, ale nemívám k nim co říct, tak bývám zticha. Jsem taky pakáž nebo jenom jeliman? Zajímal by mě názor i těch ostatních starých členů, protože pokud by to vnímali podobně jako Thesis / Snow, asi bych šel pryč rovnou, nerad zacláním, když machři řeší vážné věci...
gougy Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Skutečně "Vánoce v květnu" asi nějaké skvrny na slunci.Srovnání s facebookem je imho namístě a právem - vždyť Chronomag JE sociální síť, primárně orientovaná na hodinkové magory jako spojující článek. To, že mnozí z nás mají rozdílné názory na zbraně, kočárky a nakládaný hermelín přece k tomu všemu patří. Před pár lety jsem psal něco o "dani za rozrůstání fóra" do počtů v řádů tisíců aktivních členů a vypadá to tak. Někteří to neustáli, jiní nás opustili přirozenou cestou (dnes si vezmu digitálky a kašlu na dresscode v práci), to je život. Každopádně je fakt, že mnozí z nás se zde dělí i ointimní záležitosti, nebo jen prosté naštvání či radost z nových kol na autě nebo výsledků oblíbeného týmu v hokeji - a proč ne? Vždyť jsme mezi přáteli a to, že někdy máme "blbej den" k tomu jaksi patří, byť to naštve. Kastování na to, kdo je jak komu prospěšnej a kdo má "právo" zde být, je na houby (což nevylučuje vykopnutí těch, co zde nemají co pohledávat). Co se modů týká, krom jednoho samolibce z historie jsem nikdy neměl problém a naopak si jejich práce vážím a aktuální tým mi připadá skvěle postavený. Tak keep smiling - je tady pátek - a vůbec, šup do vlákna "co máte dnes na ruce"
Jeremy Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Zajímal by mě názor i těch ostatních starých členů, protože pokud by to vnímali podobně jako Thesis / Snow, asi bych šel pryč rovnou, nerad zacláním, když machři řeší vážné věci... Při vší úctě ke Snowovi to vnímám opačně.
Quido Morava Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Koukám, že se tu opět zapalují staré ohně, a tolik už tu kolem téhož bylo řečeno )napsáno), nicméně různé názory na to byly, stále jsou a budou, to je pochopitelné, takže za sebe zkusím jen stručně:- nesouhlasím s tím, že vše vyřeší pravidla, myslím, že existují i jiné nástroje, než dogmata, a zejména my sami můžeme udělat hodně (např. je tu nástroj nahlášení, nebo recenze), nicméně určitá pravidla musejí být vždy, jenže by měla pak funkovat režimem "padni komu padni", což se vždy neděje...- souhlasím s pranýřováním a trestáním podvodných či nekalých úmyslů v prodeji, souhlasím i s filtrováním členů, kteří mají doma dvoje předražené kavrtzky a chtějí je zde jen prodat a pak už nic, leda se bavit o autech, ale přiznám se, že nevím, jak účinně na to- různé lidi sem přitahuje a nehodinkové "kecy" se vedou proto, že tu jsou takové sekce a témata (někdo je snad založil), takže když tu příslušné sekce nebudou, nebudou ani příslušné příspěvky - je to o tom, jaké to zde administrátoři chtějí mít...- chápu "starou gardu", že se jim mnohé "nové manýry" nelíbí, ale oni by zase mohli pochopit, že nejen ortodoxní chronomagoři (v tom nejlepším slova smyslu) se zajímají o hodinky; a opět je to o administrátorech, jaké a kolik členů zde chtějí mít...- o sekci prodej nehodinkových věcí bych nechal , mně osobně nevadí, ale dovedu pochopit ty, kterým vadí...- našlo by se zde ještě několik drobností, ke kterým bych se asi vyjádřil posvém, ale jak jsem četl, co člověk , to názor, takže namísto zbytečných polemik o maličkostech se přizpůsobím; tak jak je to nastaveno, se to přežít dá...
filo-boxer Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Nejvíc příspěvků mám suverénně ve vlákně "Co máte dnes na ruce", přestože vlastním jenom patery low-end hodinky, z toho navíc ještě jedny digitálky (sic!).A pak sem tam zavtipkuju v nějakém z "Ostatních" vláken. Nad Snowovými příspěvky plesám a slintám, ale nemívám k nim co říct, tak bývám zticha. Jsem taky pakáž nebo jenom jeliman? Zajímal by mě názor i těch ostatních starých členů, protože pokud by to vnímali podobně jako Thesis / Snow, asi bych šel pryč rovnou, nerad zacláním, když machři řeší vážné věci... Ne nejsi pakáž. A tímto prosím Snowa-Thessise, aby si pro příště takové, či podobné urážky nechal pro sebe. A ostatní prosím, držte se tématu prodejní sekce.
Hasňa Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Na sekci Prodam mi velmi vadi zasadni nedostatek prodavanych pilotnich a portugalskych Schaffek. Obzvlaste IW500107 se tu neprodavaly od Kuwaitu napadeni. Majitele by se meli nad sebou vazne zamyslet! Taky BePecek tu bylo prodano jako safranu. Decka, nekreckujte to doma a poslete je do sveta, at maji radost taky jini. Jinak omezeni UPovani je skutecne vyborny moderatorsky zasah. Facebookovost fora mi nevadi. Taky velmi ocenuju, ze se tu konecne nebanuje za kazdou kravinu, nebo sproste slovo, nebo nazor na moderovani. Soucasny moderatorsky tym je ocividne slozeny z tech spravnych lidi.
kdojinej Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 To, že je tady někdo dlouho, ještě neznamená, že je machr Filipe J. Stejně tak neznamená, že když nosíš Orienty, tak že jsi břídil. Snowův arogantní narcistický projev mi už dlouho leze krkem. Vedení fóra udělalo s prodejem změnu k lepšímu, je to vidět a patří jim za to dík. Víc k tomu není co říct.
Hasňa Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Snow je sice original, ale je nas a patri k foru. Za ty roky tady uz ho zname a bereme ho, jaky je. I kdyz s nim treba nesouhlasime. Zajimavi lidi delaji forum zajimave. Tak se v tom uz, obzvlaste ti novejsi tady, nerypejte. Dejte tomu par roku a uvidite, ze je s nim docela sranda. Nekdy ;-) A hlavne stop being such a pussieees, ktere se hrouti pokazde, kdyz je nekdo posle k sipku.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Odesláno 10. května 2013 Přesně tak! Snow je sice original, ale je nas a patri k foru. Za ty roky tady uz ho zname a bereme ho, jaky je. I kdys s nim treba nesouhlasime. Zajimavi lidi delaji forum zajimave. Tak se v tom uz, obzvlaste ti novejsi tady, nerypejte. Dejte tomu par roku a uvidite, ze je s nim docela sranda. Nekdy ;-) A hlavne stop being such a pussieees, ktere se hrouti pokazde, kdyz je nekdo posle k sipku.Přesně tak! LET THE SNOW IN!!!!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.