zekon7302 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 taky jsem si myslel že je to gravírovací jehlou,až u mně budou tak se podívám co v tom tiká
Miroslav5 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Chcem sa opýtať odborníkov, či môžem s Prim Televize kal. 96 napr. behať? resp. či im nevadia otrasy alebo čo im tak vadí a čomu sa mám vyvarovať aby mi išli spolahlivo dalej ešte niekolko rokov. Ďakujem
bohus76 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 (upraveno) Běh nevadí,spíš vadí sekání dřeva,práce se sbíječkou,majzlíkem /ne mechanem OT/ a ještě třeba cross na kole by mohl vadit. Upraveno 8. října 2013 uživatelem bohus76
Miroslav5 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Vďaka, predpokladám, že to isté platí aj pre naťahovacie primky, napr. kal.66....a iné..
bohus76 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Platí to pro fšechny mechanické hodinky.
Honza.manta Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Dělal jsem s nima šest týdnů s kamgem a brousil nerez a absolutně žádné následky, ani na přesnosti. Ale všeobecně se to nedoporučuje.
financ Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 kal 96 je opravitelný, přinejhorším ti upadne rotor samonátahu.To bys s tím kangem musel bušit o trošku dýl než Honza
straspol Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Řekl bych že to je kus od kusu. Já s nima odehrál Haydnův cellový konzert a za těch asi 17 minut se opozdily o deset minut. Asi na ně těch šestnáctin bylo moc.
bohus76 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Všechno je opravitelné :-) /něco je trošku dráž/ .Dnes mi dalo zabrat i srážení ořechů,hlídal jsem děcka a aby mi klacek nespadl na hlavu a tak mě praštil do hodinek.Naštěstí přes rukáv mikiny,hrklo ve mě,že je po skle,ale nakonec je to v pohodě /alespoň zatím/.
financ Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 V 8. 10. 2013 v 19:20, straspol napsal: Řekl bych že to je kus od kusu. Já s nima odehrál Haydnův cellový konzert a za těch asi 17 minut se opozdily o deset minut. Asi na ně těch šestnáctin bylo moc. Si to šmrdlal moc rychle :-)))
straspol Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 V 8. 10. 2013 v 19:40, financ napsal: Si to šm.dlal moc rychle :-)))Nojo, jsem se nějak rozvášnil
Karlos Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Asi tvoje vibrato přesně pasovalo do kmitů setrvačky a rušilo je
straspol Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 V 8. 10. 2013 v 20:03, Karlos napsal: Asi tvoje vibrato přesně pasovalo do kmitů setrvačky a rušilo je Nosím hodinky zásadně na pravé ruce (vím že je to prasárna, ale prostě to tak je).
mischa Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 To je už jasný, straspol nosí hoďky jen na pravý ruce, to je tedy ta, kterou šmrdlá šmytcem. My normální smrtelníci si to umíme představit jen když si honíme svoje dvoumetrový anakondy- pardón, leváky vynechávám- jen strašpol tím šmytcem šouní cca dvacetkrát rychleji. To je vlastně dokonalý vibrátor, který je však pro naše drahé polovičky z oblasti říše snů. Prostě, strašákova pravačka udělá každý Primky.... Je to borec, proto teď už 4 měsíce nosí jen kvarcky. Kuuwa, už ten Cabernet Savignon z třílitrovýho begu pít nebudu, slibuju...do té doby, než koupím další
straspol Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 V 9. 10. 2013 v 22:36, mischa napsal: To je už jasný, straspol nosí hoďky jen na pravý ruce, to je tedy ta, kterou šm.dlá šmytcem. My normální smrtelníci si to umíme představit jen když si honíme svoje dvoumetrový anakondy- pardón, leváky vynechávám- jen strašpol tím šmytcem šouní cca dvacetkrát rychleji. To je vlastně dokonalý vibrátor, který je však pro naše drahé polovičky z oblasti říše snů. Prostě, strašákova pravačka udělá každý Primky.... Je to borec, proto teď už 4 měsíce nosí jen kvarcky. Kuuwa, už ten Cabernet Savignon z třílitrovýho begu pít nebudu, slibuju...do té doby, než koupím další Jen si ještě lokni, máš ji veselou...
Honza.manta Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 V 9. 10. 2013 v 22:36, mischa napsal: To je už jasný, straspol nosí hoďky jen na pravý ruce, to je tedy ta, kterou šmrdlá šmytcem. My normální smrtelníci si to umíme představit jen když si honíme svoje dvoumetrový anakondy- pardón, leváky vynechávám- jen strašpol tím šmytcem šouní cca dvacetkrát rychleji. To je vlastně dokonalý vibrátor, který je však pro naše drahé polovičky z oblasti říše snů. Prostě, strašákova pravačka udělá každý Primky.... Je to borec, proto teď už 4 měsíce nosí jen kvarcky. Kuuwa, už ten Cabernet Savignon z třílitrovýho begu pít nebudu, slibuju...do té doby, než koupím další Ač jsem pravák, tak hodinky nosím taky na pravačce a asi mám pouze pomalé pohyby - Stráša se nezdá ... Jinak piju klokaní Shiraz - tak na zdraví!!
odjinud Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Tak jestli nehraješ na bicí, tak je to ok.... V 8. 10. 2013 v 19:20, straspol napsal: Řekl bych že to je kus od kusu. Já s nima odehrál Haydnův cellový konzert a za těch asi 17 minut se opozdily o deset minut. Asi na ně těch šestnáctin bylo moc.
Čibi Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 (upraveno) V 20. 6. 2013 v 8:56, michal_l napsal: Jako by tam ještě něco chybělo..... jakej tam chybí model? Abych věděl, zda to je ten, co mám doma nebo ne... Mě chybí fialový Tak koukám, že se nepřipojil původní obrázek. Psal jsem dotaz pod fotku televizí v boxu, kde je jeden volnej chlívek. Na str. 4. Upraveno 30. října 2013 uživatelem Čibi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se