bacil.357 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 TO kloubik: vyjádřeno čísly, má "kaučuková" spona vnější délku 47.5 mm
kuncák7 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Nemecke moderni legendy. Krasna dvojka, nemyslite ?Aldo,neni krasna,ale prekrasna,navic v rukach vyborneho fotografa je famozni.
jencekgs Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Aldo já myslel že už Dčka nemůžeš najít. Si asi dělal podzimní úklid ne??
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 (upraveno) Prodat DA36, casem koupit DK10. Upraveno 8. října 2013 uživatelem Hasňa
marosh Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 No to by si dal...Ale co se Vám do toho míchám. Už se těším, jak si budete notovat na živo, asi vezmu sluchátka do mobilu na muziku...
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Sluchatka mam nove eMDeeR jednicky. Muzes byt v klidu. Ale zase kdybys poslouchal osvicene, tak bys urcite taky par drobnosti zachytil a mozna bys beznadejne propadl kouzlu nemeckeho know how a neodolatelne pritazlivosti spickoveho engineeringu.
lib Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Aldo, hodinky mas moc pekny, fotky paradni o to zadna...Ale: nemecke (no dobre tedy) moderni legendy (??? ) )
marosh Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Synci, já Vás fakt nechám diškutovat samotné. Tyhle stroje ve mě nevyvolávají žádné emoce.
Hasňa Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 (upraveno) lib: No ty detske Damasko asi ne, ale SAR urcite. Ty na prelomu tisicileti zcela ovladly casopisy a vystavy a jsou svym tvarem, cifrem a lunetou zcela ikonicke. Podle meho nazoru jako jedine Muehle. Upraveno 8. října 2013 uživatelem Hasňa
lib Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Ale jooo, nic proti tomu. Jen mi pna tom spojeni tri slov nepripadalo snad nic pravyho:- nemecke ... Se svycarskym vnitrkem, i kdyz upravenym- modrni ... Damasko vychazejici ze starych pilotek- legendy ... Tak SAR mozna jo; ale na legendy s timto 'starim' snad muzeou aspirovat jen 'legendy' filmove proflakly Bondovky. Ale SARum bych to i uznal. Něco na nich je (drazdi me to jejich napojeni na remen nebo tah - ze nemaji nozky, chudaci).
marosh Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Proberem Hojery. Beres olajdu ? Neberu.
kubson Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 - nemecke ... Se svycarskym vnitrkem, i kdyz upravenym se selity dělají i v glashutte?
Frostie Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 SAR ma vevnitr Selitu?ano, SW 200-1... http://www.chronoshop.cz/muhle-glashutte-sar-rescue-timer/muhle-glashutte-sar-rescue-timer
Micey Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Aldo někde jsi tady psal, že pokud chtěj mít ty hodinky na cifru "Glashütte", musej mít 50% vlastních dílů strojku. To fakt? Koukám třeba na Union Glashütte a ty to teda (minimálně ty levnější) rozhodně nemaj. Jak jsou na tom základní Mühle, nevím..
Peta-Biker Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Super fotka, kde já jen viděl podobnou :-)
bacil.357 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 No tak to vyzkoušíme...máš tak dlouhou šňůru??
Skipi Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) No hlavně ty DK100/101 jsou naprosto k sežrání! Od 05:13 jsem se asi zamiloval... Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem Skipi
PhoeniX Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Narazil jsem na tyhle stare Muehle cocpit timer a kdyz tak nad tim premyslim, skoda ze Konrad neudelal na modelu DA 363 vnitrni otocnou lunetu. Jednoznačně souhlasím. Prostor pro to měli a DA363 by se tak více odlišily od zbývající produkce. Takto jsou to pouze další pilotky. Byť velmi povedené.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se