Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemecke moderni legendy.:) Krasna dvojka, nemyslite ?

Aldo,neni krasna,ale prekrasna,navic v rukach vyborneho fotografa je famozni.

Odesláno

Sluchatka mam nove eMDeeR jednicky. Muzes byt v klidu. Ale zase kdybys poslouchal osvicene, tak bys urcite taky par drobnosti zachytil a mozna bys beznadejne propadl kouzlu nemeckeho know how a neodolatelne pritazlivosti spickoveho engineeringu.

Odesláno (upraveno)

lib: No ty detske Damasko asi ne, ale SAR urcite. Ty na prelomu tisicileti zcela ovladly casopisy a vystavy a jsou svym tvarem, cifrem a lunetou zcela ikonicke. Podle meho nazoru jako jedine Muehle.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Ale jooo, nic proti tomu. Jen mi pna tom spojeni tri slov nepripadalo snad nic pravyho:

- nemecke ... Se svycarskym vnitrkem, i kdyz upravenym

- modrni ... Damasko vychazejici ze starych pilotek

- legendy ... Tak SAR mozna jo; ale na legendy s timto 'starim' snad muzeou aspirovat jen 'legendy' filmove proflakly Bondovky. Ale SARum bych to i uznal. Něco na nich je (drazdi me to jejich napojeni na remen nebo tah - ze nemaji nozky, chudaci).

Odesláno

Aldo někde jsi tady psal, že pokud chtěj mít ty hodinky na cifru "Glashütte", musej mít 50% vlastních dílů strojku. To fakt? Koukám třeba na Union Glashütte a ty to teda (minimálně ty levnější) rozhodně nemaj. Jak jsou na tom základní Mühle, nevím..

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

No hlavně ty DK100/101 jsou naprosto k sežrání! Od 05:13 jsem se asi zamiloval...

Upraveno uživatelem Skipi
Odesláno

Narazil jsem na tyhle stare Muehle cocpit timer a kdyz tak nad tim premyslim, skoda ze Konrad neudelal na modelu DA 363 vnitrni otocnou lunetu.

Jednoznačně souhlasím. Prostor pro to měli a DA363 by se tak více odlišily od zbývající produkce. Takto jsou to pouze další pilotky. Byť velmi povedené.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...