Hasňa Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Ty jsou kulervouci, ale na foru zadne nejsou, nebo se pletu? Ze by?? :-)
Peta-Biker Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Nová DKčka? Tak to je pecka, hlavně fotky strojku, na ten se moc těším!
Návštěvník YPO Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 (upraveno) Ty jsou kulervouci, ale na foru zadne nejsou, nebo se pletu? Ze by?? :-) No ty voe YPO fakt jo ? Fot to !!!klid .... byl jsem se na ně jenom podívat, páč to dnes dorazilo do Čech = stojí to za to ..... kromě toho jsem od Kubsona dostal kávu, mohl jsem ho poplácat po zadku a zase jsem jel, bohužel bez nich :-( *fotky jsou už prý v aparátu = bombardujte pana Z :-) Upraveno 12. září 2013 uživatelem YPO
bandicoot Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Ten průhled, který kubson navěsil jinde, je taky hustej.Chybí jim jen sebevědomý nápis hergestellt in Deutschland. Aspoň ze spodu...Podle mě tenhle model otevře prodeje entry-level modelů, naberou prachy... a o Damasku ještě uslyšíme.
PhoeniX Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Krásné hodinky a doufám, že vyrobí ekvivalent bez datumky s vteřinovou ručkou na "6".
Návštěvník YPO Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Bandi, kdybych měl volný kilo, tak jsem si je odnesl, nemá to chybu - rozhodně doporučuju se zajít podívat
bacil.357 Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Nad těmi DK 12/13 slintám od doby, kdy se objevily na stránkách Chronoshopu.Náhodou hledám něco manuálního na formální příležitosti. Jenže zůstane u slintání. Jsou nad můj limit. Chjo. Takže házejte alespoň fotky, šup.
lib Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Prohlizim to jenom přes mobil, tak si nejsem jistej, ale: Je mozny, ze by na tyto hodinky Konrad nasadil jen imitaci aligatora? Snad se pletu, na displeji 2,5? toho moc nepoznam.
Návštěvník YPO Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Mas stesti, ze mas gumovou lunetu...luneta je prej vod slova lunatic sem to našel ........
marosh Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Ještě, že mi to je u anusu, co to je za HUHU kalibr, nebo jak se to píše.
kubson Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Všechny fotky, které Z. dneska udělal, jsem oběsil na web, aligátor je echt.http://www.chronoshop.cz/dk12-dk13/damasko-dk13
jankoxxx Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 tak ked uz konrad robil oblekovky tak ich mohol spravit na 38mm, nie?? inac su pekne
zekon7302 Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 tak ked uz konrad robil oblekovky tak ich mohol spravit na 38mm, nie?? inac su pekne neblázni,to by boli hodinky len pre Janka
PhoeniX Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Všechny fotky, které Z. dneska udělal, jsem oběsil na web, aligátor je echt.http://www.chronoshop.cz/dk12-dk13/damasko-dk13 Nádhera, i zaběhnuté firmy mohou závidět.
Skipi Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Dlouho jsem přemýšlel, co jim tak vytknout a zjistil jsem, že nic. Nic. Neví někdo, jak je to u tohoto strojku s rychlopřeklápěním data?
Skipi Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 normálně se rychlopřeklápí?Vždyť říkám, není co vytknout Dík za info.
zekon7302 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 Fakt není co vytknout,nebudu se nějak rozepysovat,vždyť i auto mám německý,a snad mně tyto dovedou k nějakým Si nebo inhausu,nebo obojí.To pouzdro(i když rozmlátilo kachličky)vypadá skvěle,zatím si však na tu povrchovku zvykám a jde to,jsou povedené. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Odesláno 19. září 2013 (upraveno) Jsou fakt nadherne. Az tenhle chlapik jednou udela potapky, bude to pecka nejvetsi. Snad se toho doziju.<br /><br />Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2<br /><br /> Me by stacilo WR 100m ale ve vic tool pouzdre, neco jako DK14/15, ale s 35 H, tzn. rucni natah. Kalibru na rucni pohon neni nikdy dost. edit: A vterinovka centralni nebo aspon na 6, takhle na 9 a relativne velika me moc nebere. Upraveno 19. září 2013 uživatelem kloubik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se