Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kurnik, uz snad 10x, na ňicem to nejde, furt píse, ze aktualizace nejde

Poslední pokus a jdu chrnet

Odesláno (upraveno)

tak co se mi nelibi :  seda barva slozky ,  bílé pozadí v nastavení, nekteré ikony vypadaj zvlastne. rychlost zatim docela dobre.

edit: uz jsem na to přišel

Upraveno uživatelem quest987
Odesláno

Tak už jsem taky na 7. Na obyčejné 4 to je trochu tuhý, aspoň mám ten pocit. FaceTime audio nic moc. Na 3G to neběží (aspoň mně neběželo). Viber mi přitom na 3G běží. No chvíli jsem zvažoval downgrade, ale snad tak zlý to nebude. Co se týká GUI to se mi líbí. Jinak jsem zatím žádné závratné nove features neocenil. Tj. za mne, na 4 bych to nedoporučoval.

Odesláno (upraveno)

Instalace na 5 probehla napoprve,cca 15 min a bylo hotovo,vse zatim funguje,vsechny aplikace co tam mam

- dobra funkce navic blokovani hovoru a sms u vybranych tel cisel

- lepsi prepinani multitaskingu

- zmizely ty otravny sedy pole u lockscreenu

- dobry je to menu ( nevim jak se to ted jmenuje) tazenim zespodu

- vadi mi teda dost prilis bile barvy v menu,sms atd,starsi bylo prehlednejsi

- a ty tecky u sily signalu- teda graficky nic moc

Jinak to sviští rychle,zadny mrznuti,pohoda,jeste az nektery app zmenej ikony do soucasne graficke podoby tak to bude fajn

Jinak asi spokojenost,iPhone pouzivam od prvniho modelu,tak to asi po tech letech chtelo grafickou zmenu,vse ostatni ukaze cas

Edit/

? Kde je to radio ?, jsem slepej nebo se musi stahnout ?

Upraveno uživatelem lexa
Odesláno

Na iPhone 4 to jede, iOS6 byl ale o malej fous rychlejší. Celkově dojmy velmi pozitivní - spodní i horní lišta - skvělý zlepšení, kalendář supr, bílá barva v menu se mi líbí, ale ten "dětskej" vzhled homescreenu je děs běs.

Odesláno (upraveno)

Tak už jsem taky na 7. Na obyčejné 4 to je trochu tuhý, aspoň mám ten pocit. FaceTime audio nic moc. Na 3G to neběží (aspoň mně neběželo). Viber mi přitom na 3G běží. No chvíli jsem zvažoval downgrade, ale snad tak zlý to nebude. Co se týká GUI to se mi líbí. Jinak jsem zatím žádné závratné nove features neocenil. Tj. za mne, na 4 bych to nedoporučoval.

Ve svém iOS zařízení přejděte do Nastavení ? Obecné a následně zvolte položku Hledání ve Spotlight, kde je možné nastavit takzvaný rozsah hledání. V rozsahu hledání můžete nejen nastavit priority jednotlivých položek systému, které se při vyhledání vašeho dotazu zohlední, ale můžete vypnout veškeré hledání tím, že odznačíte jednotlivé položky v menu Rozsah hledání. Pokud vypnete všechny položky, měli byste pozorovat zrychlení odezvy operačního systému.

Největší rozdíl v rychlosti poznají majitele starších zařízení jako je iPhone 4 nebo iPhone 4S. Na novějších zařízeních jako je iPhone 5, iPhone 5s nebo iPhone 5c také dojde ke zrychlení odezvy systému, ovšem nebude se jednat o tak zřetelnou změnu jako u iPhone 4/4S. Samozřejmě je možné všechny položky opět aktivovat a nechat Spotlight dělat svoji práci na maximum, můžete tak snadno ověřit, zda se u vašeho zařízení zrychlení projevilo tak, že stojí za to nechat vyhledávání vypnuté nebo jej raději budete využívat.

Upraveno uživatelem lexa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...