Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli jsi nepochopil význam těch několik česky psaných vět, tak doporučuji nastoupit nějaký celožitovní vzdělávácí program, ještě není pozdě. Že jsi spokojený a vše ti běhá arci neznamená, že podobné parametry musím vykazovat i já.

Mě Tapatalk nic automaticky nemazal, konstantně ukusuje tak 450 MB dat. O ručním mazaání jsem nevěděl, díky. O onom PhoneCleanu jsem kdysi při nějaké snaze o vyřešení situace četl, ale pak jsem ho myslím nenašel na AppStore a logicky je člověk v situaci Hlavy 22- jak nainstalovat program, když je pořád plné uložiště? :) Zkusím to udělat znovu, ještě jednou díky.

Hele ty chytráku.....nejde o smysl vět, ale o nesmysl, který jimi vyjadřuješ.

Neplakej ve vlákně apple, vrať iPad zaměstnavateli a mazej si koupit toho Samsunga......a tvůj bojovnej tón si nech pro kámoše , u nich to třeba bude fungovat.

Odesláno

Hele ty chytráku.....nejde o smysl vět, ale o nesmysl, který jimi vyjadřuješ.

Neplakej ve vlákně apple, vrať iPad zaměstnavateli a mazej si koupit toho Samsunga......a tvůj bojovnej tón si nech pro kámoše , u nich to třeba bude fungovat.

Aha, takže ty jsi cenzor vlákna, který rozhodl, že se zde nemůže vyjádřit majitel výrobku Apple o své nespokojenosti? A že jde o nesmysl jsi určil podle toho, že tobě věc funguje? Nebo za mnou stojíš jako Hopkirk a díky tomu vidíš, že vyjadřuju nesmysl? Fascinují mě lidi, kteří se musí vyjádřit k věci, ke které nemají absolutně co relevantního říct, a potom to ještě mají potřebu obhajovat...

Mé kamarády rovněž kádrovat nemusíš, stejně jako reagovat na mou maličkost.

Odesláno

Tak očividně máš nějaký problém....nejsem doktor, takže si zajdi za obvoďákem.

Přisuzuješ lidem vlastnosti, které nemají a věci, které neřekli.

Napsal jsi, že ti tablet funguje na ho.no, a já napsal, že můj je cajk.

To, co jsem komentoval, jako tvůj brekot, bylo to, že při prvním problému meleš nesmysly o kupování korejských značek.

Jestli i dál budeš mít potřebu si se mnou pomocí narážek přiživovat své ego, napiš mi, prosím, SZ, a já ti milerád odepíši pěkně od plic to, co si o tobě doopravdy myslím.

Odesláno

Taky se vám nezobrazují texty v nové aplikaci Hudba? Dělá mi to na iPhone i iPad.

Nedělá mi to.

Obecně kouklám že to teplo dělá na fóru nějaké horko.

Odesláno

Napsal jsi, že ti tablet funguje na ho.no, a já napsal, že můj je cajk.

To, co jsem komentoval, jako tvůj brekot, bylo to, že při prvním problému meleš nesmysly o kupování korejských značek.

Tak jednoduše:

1) Můj post: Mám Ipad a ten nefunguje, jak by měl. 2) Tvá odpověď: "Vůbec jsem nepochopil Tvůj pláč.... Mám na to domácí blbnutí také jen 16 GB, a vše fachčí jak na drátkách... :eek:".

Analogicky:

1) Bolí mě často v krku, nemůže to být náběh na XY? 2) Odpověď: Co blázníš, můj krk je zcela v pořádku.

1) U mého Mondea odešla žárovka, dokážu ji vyndat sám? 2) Odpověď: Na co si stěžuješ, já mám Mondeo taky a podle manželky obě světla svítí až za roh..

atd.

Jsi jistě rozumný člověk, tak se zkus ještě jednou zamyslit, jestli tvá prvotní reakce v tomto stylu byla hodná zasednutí ke klávesnici a jelikož byla pro velmi "cenná", tak proč jsem na ní také poněkud dotčeně odpověděl. Další tvé invektivy také přičítám horku.

Odesláno

Me bavi jak vzdycky uspesna znacka polarizuje spolecnost :-), kluci kaslete na to ...

Muj iPad mini 2 je taky obcas zasekany na webu protoze mu 1GB ram na retinu nestaci a 9to5mac.com nekdy uplne sestreli zalozku , ale abych hned proto sel koupit samsung natruc - nevim. Zbytek veci slape dobre

Mam tady tablet asus s windows 8 metro a pracovat na nem to chce hodne odrikavani...

A airdrop to je taky nekdy na posr... Bezne vypnout/zapnout BT aby se videli telefony a to bezime na airport express ... Tohle maji vazne debilni, od zacatku ta funkce neni 100%ni ...

Odesláno

Tak jednoduše:

1) Můj post: Mám Ipad a ten nefunguje, jak by měl. 2) Tvá odpověď: "Vůbec jsem nepochopil Tvůj pláč.... Mám na to domácí blbnutí také jen 16 GB, a vše fachčí jak na drátkách... :eek:".

Analogicky:

1) Bolí mě často v krku, nemůže to být náběh na XY? 2) Odpověď: Co blázníš, můj krk je zcela v pořádku.

1) U mého Mondea odešla žárovka, dokážu ji vyndat sám? 2) Odpověď: Na co si stěžuješ, já mám Mondeo taky a podle manželky obě světla svítí až za roh..

atd.

Jsi jistě rozumný člověk, tak se zkus ještě jednou zamyslit, jestli tvá prvotní reakce v tomto stylu byla hodná zasednutí ke klávesnici a jelikož byla pro velmi "cenná", tak proč jsem na ní také poněkud dotčeně odpověděl. Další tvé invektivy také přičítám horku.

Zato s tebou to bude problém.....zasek si se na jedné větě z vícero.

Když posedíš a moment se zamyslíš, tak třeba příjdeš na to, že má narážka na brekot směřovala na tvou stížnost na chybu a okamžitou tvou reakcí "kdyby nebyl zadarmo, měl bych hned něco jiného"

Ale to už jsem ti vlastně psal....tak to neřeš, a jeď si svou.

Odesláno

Dal jsem to do sluchátek, ale kde tam neleze, ať to najde tady. Kdyby někdo chtěl vytunit zvuk na iPhonu, tak doporučuju vyzkoušet aplikaci Neutron Music Player. Přehrává i formáty FLAC. Muzika se do něj cpe stejně jako třeba filmy do VLC. Tzn po připojení telefonu vybrat v iTunes Aplikace -> Neutron-> Přidat soubor. Je to výrazně lepší přehrávač, než ten co je v iPhonu předinstalovanej. Je i verze pro Android.

Odesláno

Stejně mě baví, jak jsou na těchdle internetovejch diskusích všichni frajeři a to, co si dovolí tady napsat, by v hospodě do očí nikomu neřekli, poněvadž by se báli o zuby.  :clap:

Odesláno

Tak jsem zase tady s de*ilním dotazem.

Jak dostat fotky z iP5s do PC? Momentálně mám zaplý iCloud i Photostream. Photostream se mi normálně stáhnul, ale uchovává fotky pouze 30 dnů. Všechny fotky jsou na iCloudu a přímo v iPhonu. Jak je dostanu do PC???

V iCloudu je normálně vidím, ale masově stáhnout nejdou, přes iTunes mě to nepustí, protože mám zapnutý iCloud.

Díky za radu.

Odesláno

Pripoj telefon k PC, objevi se ti v Tento pocitac, pak pravej cudl na mysi a klik na import fotografii. Pisu to z hlavy, ale tak nejak to je.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Zhruba jak píše roura74 - v iCloudu máš jenom resamplovanou zálohu, jediná tutovka na PC je telefon připojený drátem, k jehož fotkám se doklikáš průzkumníkem a zkopíruješ si co chceš a kam chceš (jde to i s pomocí WIA, ale je to o dost tupější a pomalejší, tuplem když je to bezdrátově). Na mackovi se dá analogicky použít nenápadná aplikace "Přenos obrázků" - opět subjektivně výrazně rychlejší než systémem preferovaný hromadný import přes iPhoto/Fotky...

Odesláno

Já používám Dropbox, případně OneDrive, kam se to nasype a pak se mi to nasynchronizuje do počítače.

Odesláno

Ahoj pánové,

můj pět let starý iMac se bohužel začal ozývat - zpomalení, občasné záseky, apod... RAMkou jsem ho už nakrmil loni, 8GB na mojí kancelářskou práci bohatě stačí. Reinstalace je jasná (po pěti letech prospěje i mackovi), ale přemýšlím o SSD... Aktuálně mám disk 500GB, obsazených asi 400GB, ale když umažu nějaký filmy v otřesný 1990s kvalitě, tak jsem cca na 300GB dat. Dali byste tam:

a ) jednoduše 480GB SSD za 13.500 i s prací, nebo

b ) mám nechat vypárat DVD, který pouštím zhruba jednou ročně a dát tam fusion 120GB SSD na systém a 1TB klasiku na data za cca 11.500?

Do domácí operace ve stylu mexický kliniky plastický chirurgie se odmítám pouštět, už ta RAMka loni byla na malou mrtvičku... 

Díky za radu!

Odesláno

Mne osobne se jevi rozumnejsi varianta B ...

Na system tech 120GB bude stacit, subjektivni posun v rychlosti spousteni aplikaci bude dramaticky a s ohledem na to, ze jde o desktopovou masinu, budes mit k dispozici porad dost prostoru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...