Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Ty kabely odchází, to je pravda. Záleží na stylu použití. Můj kabel k telefonu se mi nikdy neoloupal, protože ho mám trvale jen na stole a jen k němu připojím mobil a po nabití zase odpojím. Ale u ipadů mi odešly postupně u všech. Jak se s tím tabletem na nabíječce normálně dělá, jde nejprve do hajzlu ta vrchní izolace, pak se trhá vnitřní opletení a nakonec z toho lezou dráty a přestane to i nabíjet. Co jsem si teď koupil iPhone SE, tak tam je kabel s viditelně silnější vrchní izolací. 

Před neoriginálními kabely mě varovali v Electroworldu. Mají je sami v nabídce, ale kromě té hlášky o nekompatibilním příslušenství prý nedodržují přesně rozměry toho konektoru a dochání k postupnému roztahování kontaktů v konektoru na desce. Nevím, nakolik je to pravda, ale fakt asi je, že to nestojí za případné potíže. Teď jsem obměnil dva kabely za náhradní originály a jestli zase vyrží ty tři roky, tak to stačí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dotaz iphone 5se:

kdyz chci nekoho volat a vytocim ho, hovor nejde ukoncit klasickou metodou a cely displej prestane reagovat. uz jsem zkousel reset a nepomohl. nevite nekdo cim by to mohlo byt?diky

Nestává se to náhodou, když je telefon v nabíječce? Mě se to u pětky stávalo celkem pravidelně. Řekl bych chyba v softwaru.

Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Nedostal ten telefon mrdu do pravého horního rohu? Právě V těch místech se schází flexy od displeje/dotykáče, kamery i repráku - dcera si takhle před vánocema v 5C zrušila všechny společně jedinou dobře mířenou ranou, po které jí "akorát lehce odstával roh displeje" ...a i ten šel nacvaknout zpátky do zámků, takže zvenku v podstatě nešlo nic poznat  :skull:

Odkaz ke komentáři

Tak mam dalsi problem s novym MBPRO 2016, wifi problemy nestaci. Pri uspani je pocitac schopnej vybit celou baterku pres noc, je to relativne nahodne, zatim se mi nepodarilo zjistit co by to mohlo delat. Na apple forum jsou dalsi lidi, kteri maji stejny problem a zatim bez reseni. Setkal se tady s tim nekdo kdo ma posledni verzi mbpro? 

Odkaz ke komentáři

Tak mam dalsi problem s novym MBPRO 2016, wifi problemy nestaci. Pri uspani je pocitac schopnej vybit celou baterku pres noc, je to relativne nahodne, zatim se mi nepodarilo zjistit co by to mohlo delat. Na apple forum jsou dalsi lidi, kteri maji stejny problem a zatim bez reseni. Setkal se tady s tim nekdo kdo ma posledni verzi mbpro? 

To mi dela i dva roky starej mbpro a delal to i air. Cim to je, jsem nezjistil, mozna se da vyresit restartem.

Odkaz ke komentáři

Já tohle divný chování u uspanýho rMBP (kromě servisních restartů jenom uspávám) v posledních měsících zaznamenal asi 3x: 2x při běžících okenicích v Parallels a jednou s pauznutým silverlightem (Horizon Go) v Safari. Tipuju že ty redmondský srance spáchaly při uspávání nějakej deadlock v ovladači grafiky - při otevření deklu se evidentně nepřepnulo rozlišení z externího monitoru na interní. Těžko říct co konkrétního za to mohlo - OSX si akorát zuřivě vrtěl buzna-míčem a funěl ventilátorem, nedovolil ani zadat heslo a jediné co na něj platilo bylo podržení Power na 5 sekund...  :skull:

Odkaz ke komentáři

2willberich: Vyhodit ten pitomej obal. Kapacitní dotykáč se při aktivaci (třeba při zavolání) rekalibruje, aby se vyloučila náhodná aktivace o tělo pokud je k němu mobil otočený displejem někde v kapse - a ten obal to nejspíš vyhodnocuje jako dotyk prstem někde u okraje, takže odemykací gesto neprojde... 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Posrate Jabka!

Mám nový iPhone. Zesinchronizuju a zazálohuju starý (v iTunesu na PC - iPC nemám a mít nebudu!), připojím nový iPhone. iTunes hlásí "nejde obnovit, krzeva má starý OS...zadej jako nový stroj a aktualizuj". Provedu. Připojím znova k iTunesu a hlásí to "nelze připojit, krzeva iPhon je moc nový a iTunes moc starý...aktualizuj iTunes". Stáhnu, spustím, šrotuje, šrotuje a nakonec napíše "nejde aktualizovat, objevila se chyba". 4x za sebou totéž!

I čerta starýho k ďasu!!!  :furious: :death: :helpsmilie: :raygun:

Odkaz ke komentáři

2nickolas: Zvykej si, nová doba - od nástupu "požehnaných" už se i jablečný software testuje teprve na uživatelích...  :grrr:

V podstatě můžeš být rád že máš aspoň ten starý telefon: Staré iTunes zazálohovat (včetně knihovny) a komplet odinstalovat, nainstalovat nové, dle potřeby obnovit knihovnu ze zálohy, starý telefon znovu zazálohovat a připojit nový... já tohle (kvůli nedostatku prostoru pro asi 200GB historických aplikací na MBP) řešil předloni u děcek na původním PC s W7 a pomohlo to.

Na jabku při "upgradu" mého telefonu (4->5S) problém nebyl. 

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

To souvisí s tím, že některé starší aplikace už z iCloudu fyzicky zmizely (vydavatel zanikl=neplatí, nebo původní aplikaci záměrně stáhnul kvůli nové zpoplatněné verzi) - právě proto se to řešívá zálohou a nebo ponecháním původní knihovny, aby ti v případě nouze zůstaly aspoň původní instalačky + konfigurák (už si nepamatuju jak se ten srágor jmenuje), potvrzující jejich zakoupení...   -_-

Odkaz ke komentáři

Telefon je použitelný...nicméně počítač, resp. iTunes je v řiti. Odinstalováno úplně všechno od Applu, krom "software updater", který se odinstalovat nenechá. Píše chybu a hotovo. Nové i Tunes nainstalovat nejdou...chyba. No, jdu na cígo, cestou si loknu něčeho na uklidnění, zkusím to ještě jednou, no a když to nepůjde...

...tak už to do vyjebané psí prdele rozmlátím!!!

Odkaz ke komentáři

Hoj, nechce se mi to uplne cely procitat, tak dotaz zde. Setkal se nekdo z vas s tzv "ghost touch", jak tomu rikaji na zahranicnich servrech? Zkratka obcas prestane fungovat dotykac a obcas si naopak pise, nebo klika co chce. Deje se mi to na na 5C. Jakou cenu muzu predpokladat za opravu? Dik za odpoved. Teg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...