Z. Paul Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Občas tu nefunkční obrazovku mam na svém 4s. Někdy pomůže počkat nejakou dobu ale většinou dam vypnout telefon - to přejetí obrazovky k vypnutí kupodivu jde tak nevim jestli je to stejna závada jako popisuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Nový displej s novým dotykáčem a kabeláží na 5C stává 2-3 litry i s prací na cca 5 minut.Údajně na to prý může pomoct i kousek izolačky u napájecího konektoru podsvícení a přerovnání kabelů (napoprvé je spíš potrháš), viz zde a nebo tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 mohl byste mi někdo srovnat osobním vjemem klasický ipad air a ipad mini 2 nebo 4 jestli je to velký rozdíl pro surfování a čtení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Nyní mám iPad mini 3 použitelnost ještě OK . I když ve srovnání iPad mini4 je znat rozdíl . Mini4 je rychlejší ( rozdíl 1gb Vs 2gb je znát ). Před mini 3 sem měl iPad Air a řekl bych rychlost srovnatelná . Měnil jsem z důvodu praktičnosti. Menší velikost mi přišla pohodlnější na každodenní nošení . IPad Air OK na doma, na ven mi přišel horší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Šel jsem přesně cestou Air -> Mini 2 -> Mini 4. Air výkonově v pohodě, ale velikostně už to nebylo ono. Pokud to má člověk spíš u stolu nebo napojené na nějakou klávesnici, proč ne.Mini velikostně přesně akorát na gaučink, cesty, k bazénu, apod. Dvojka sloužila dobře, ale výkonostní rezerva už byla poslední dobou docela znát ; a to myslim třeba jen jen klasický webrowsing. Čtyřku mam asi dva měsíce a je to pecka.Za mě jednoznačně Mini 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 2Tenge: Mini je obecně menší/lehčí (svého času se mi vešel i do větší náprsní kapsy ve větrovce, takže jsem ho v zimě mohl nosit jako větší mobil), ale to je asi zjevné z parametrů. Na většinu činností je mini použitelný úplně stejně jako 10" klasika - akorát pozor, u WWW prohlížeče je používání "na šířku" srovnatelné s větším modelem "na výšku" a už to není úplně to ono (přesně jak svého času tvrdil i Jobs). Pokud jsi starší nebo nosíš brýle a neřešíš krátké/dětské prsty, doporučuju rozhodně 10" Air2, který díky tenčí konstrukci váží skoro stejně a rozdíl v úhlopříčce je fakt znát. Já měl hned první jedničku, po pár letech jsem noční stolek upgradoval na mini (s iOS6 v pohodě použitelný dodnes) - a až vloni jsem (spíš s ohledem na zrak) přešel na AIR2. Na externí klávesnice se patří vyprdnout bez ohledu na velikost - iOS je prostě stvořený na ovládání prsty a snahy o roubování čehokoliv jiného vedou ke stejné schizofrenii, jako dotykové ovládání Windows... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 (upraveno) já včera dal do servisu air s ruplým displejem, takže očekávám návrat buď opraveného kousku nebo nevím co v datartu vymyslí když mám to jejich slavné pojištění proti rozbití. Nicméně potřebuju něco pro ženu na gaučink, dovču, pro dceru do auta na pohádky když už jsem koupil ten držák na IPAD 7-10". Mini4 za 12 a air2 za 12 mi přijde, že půjdu po větším...ale mini2 je furt za 8k...a 4ku navíc za druhý ipad, když se mi třeba ten první vrátí ok nebo co mi vlastně vrátí ani nevím.. starší je relativní pojem...necítím se tak a doufám, že mi to ještě chvíli vydrží...zatím brýle na blízko nemusím :-) Upraveno 2. března 2017 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 První Macbook. Zatím používám jen funkci Poprvé na Macu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Zdravím, mám dotaz. Manželka si založila živnost a tím pádem je potřeba tisknout faktury a vést účetnictví. Zde nastává problém, protože jsem Wokna vyhodil z okna a doma máme již jen Apple systém. Jako PC máme Mac mini a pak Ipady a Iphony. Jaké programy pro vedení firmy používáte? A existují vůbec? Nebo je lepší pořídit levné kancelářské PC s Windows a dělat to na něm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 www.idoklad.cz ? Maj i aplikaci na ios. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 První Macbook. Zatím používám jen funkci Poprvé na Macu. File_001.jpgTak hodne stesti, ale ver ze behem par dnu si tak strasne zvyknes ze uz nebudes chtit jinak, teda ja to tak mel. Ty gesta jsou pecka a i ten system, vse bezi jak ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
willberich Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Tak hodne stesti, ale ver ze behem par dnu si tak strasne zvyknes ze uz nebudes chtit jinak, teda ja to tak mel. Ty gesta jsou pecka a i ten system, vse bezi jak ma +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 www.idoklad.cz ? Maj i aplikaci na ios.To je charita? Všude napsáno zdarma,ale na čem vydělávají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 iPhone 7 PlusVyberu si v iTunes Store pisnicku, kliknu koupit vyzvánění, přihlášuju se, ale nepodaří se z důvodu špatných údajů (veskere údaje mám v pořádku).Jelikož v App Store koupím aplikaci bez problému.Peníze na kartě samozřejmě jsou a když jsem částku kontroloval, tak tam bylo asi 50x zamitnuto jak jsem to zkoušel.Tak nevím v čem by mohl být problém.Nevíte nějakou radu?Díky. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 A nemáš ty stejné fakturační údaje na dvou apple id? Jen teorie, nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Nemám dvě apple ID. A nemáš ty stejné fakturační údaje na dvou apple id? Jen teorie, nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Kluci prosím Vás, mám takovej problém. Mám jednoho iPhona na doma a jednoho služebního. Oba mám přihlášený pod stejným ID, což mi zatím žádný problémy nepřinášelo. Po poslední aktualizaci 10.2 se mi stává, že zmeškaný hovory ze služebního telefonu se mi ukazujou na privátním a protože na privátním nemám uložený čísla ze služebního, tak potom zbytečně volám na všechny strany ze svýho telefonu. To stejný se mi děje i naopak. Jde tahle stupidní věc nějak zrušit? Jestli jo, tak mi moc prosím poraďte kde. Moc děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Nastavení -> Telefon -> Na ostatních zařízeních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Na privátním telefonu to mám vypnutý a služebním ( 5s ) to vůbec nemám. Teď jsem, ale ten služební odhlásil z cloudu, tak možná je to tím. Upraveno 9. března 2017 uživatelem mrazik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 může mi nějaký zasvěcenec sdělit proč mám v telefonu stále půl giga fotek, když sem je všechny smazal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se