Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cauves, koupil jsem přítelkyni IPhone SE...přecházela z androidu...na iPhone nainstalovala nějaké chatovací aplikace co používá, whatsapp a viber, ale po přihlášení se jí nezobrazujou žádné zprávy. Když se zkusila přihlásit zpátky na androidu, tak už ji to zprávy neukazuje ani tam...nějaký tip, co s tím? Nebo už má smůlu?

Odesláno

Cauves, koupil jsem přítelkyni IPhone SE...přecházela z androidu...na iPhone nainstalovala nějaké chatovací aplikace co používá, whatsapp a viber, ale po přihlášení se jí nezobrazujou žádné zprávy. Když se zkusila přihlásit zpátky na androidu, tak už ji to zprávy neukazuje ani tam...nějaký tip, co s tím? Nebo už má smůlu?

Tyhle prográmky se autorizují přes mobilní číslo, jestli není tam někde zakopaný pes.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Mam Iphone 6S a poslední dobou slysim hodne slabe zvuk, když mi někdo telefonuje (nebo ja jemu). Presel jsem na nového operatora T-Mobile, ale dělalo to uz trochu dřív. Volume mam samozrejme na maximum, ale je to slabota. Nevite někdo, kde je problém? Sluchatko i mikrofon vypada ciste, tam by problém byt nemel. Nikdy předtím nebyl problém a hlasitost hovoru jsem musel dokonce tlumit. Diky za rady.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Mam Iphone 6S a poslední dobou slysim hodne slabe zvuk, když mi někdo telefonuje (nebo ja jemu). Presel jsem na nového operatora T-Mobile, ale dělalo to uz trochu dřív. Volume mam samozrejme na maximum, ale je to slabota. Nevite někdo, kde je problém? Sluchatko i mikrofon vypada ciste, tam by problém byt nemel. Nikdy předtím nebyl problém a hlasitost hovoru jsem musel dokonce tlumit. Diky za rady.

Zkusil jsi druhé ucho? Jestli už nemáš to jedno opotřebované ;)

Odesláno (upraveno)

Todleto přesně se na 6s stalo kolegovi, vyměnili mu sluchátko a mobil je zas jura. Na počkání v nějaký tý Apple opravně co jsou teď v Praze všude. Byl to asi litr tuším..

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Některá pouzdra, jakože celopouzdra občas trošku ruší, jak mikrofon, tak sluchátko, respektive si s tím moc nerozumí noise cancelling, proto jsem se na to ptal, ale jestli nic takového nemáš, tak to fakt asi bude na reklamaci, nic moc mě totiž nenapadá.

Odesláno

Měl jsem stejný problém, a vyřešila to reklamace. Zvuk byl v pořádku při hlasitém hovoru a hans-free, problém byl jen při použití sluchátka v iPhone. V tomto případě 6s+. Stihnul jsem to týden před koncem roční záruky, uplatnit šla snadno a nechtěli ani doklad o koupi, jen ověřili datum první registrace... a jako bonus zapůjčení stejného tel. proti záloze.

Odesláno

Měl jsem taky problém se sluchatkem reklamace mesis bez iphonu :-( byl jsem rozhodnut dat 2t za nové sluchátko a v opravne při rozdělení stačilo vyčistit z druhé strany tu sitku a vše v pořádku cca 35 min a 250kc :-)

Odesláno

Měl jsem taky problém se sluchatkem reklamace mesis bez iphonu :-( byl jsem rozhodnut dat 2t za nové sluchátko a v opravne při rozdělení stačilo vyčistit z druhé strany tu sitku a vše v pořádku cca 35 min a 250kc :-)

jj, myslel jsem taky že to nechám opravit, ale v opravně mi řekli, že to může být jenom vysunuté sluchátko ze slotu, ale i problém na základni desce. Kdyby do toho sáhli, je po záruce... toho jsem se bál. Zazálohovat mobil a přehrát data do nového, nebo půjčeného je u Apple hračka i pro laika jako jsem já :-)

Odesláno

Mate nekdo zkusenost s tímto pouzdrem? Je to spolehlive? Jde mi o foceni pod vodou. Nebo doporuceni na neco overeneho? Dekuji.

http://m.sunnysoft.cz/zbozi/049PCA-010/catalyst-vodotesne-pouzdro-na-iphone-5-5s-se-cerne.html

Mel jsem to same na 6s plusku na dovolene a foceni a nataceni videa v mori (max teda tak 2-3m hluboko) uplne v pohode, dovnitr ani kapka.

Takze za me doporucuju.

Odesláno

S tim sluchatkem se mi ted stala jina vec - volam, neslysim vyzvaneni, protistrana to zvedne, na obou stranach ticho. Po restartu telefonu vse funguje, jak ma.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

S tim sluchatkem se mi ted stala jina vec - volam, neslysim vyzvaneni, protistrana to zvedne, na obou stranach ticho. Po restartu telefonu vse funguje, jak ma.

me to obcas dela taky u 6S a nevim, cim to je. Ani iOS update na nejnovejsi verzi nepomohl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...