Radek.VV Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Ahoj, mohu Vás poprosit o radu ? Chystám se koupit MACBOOK AIR , a vzhledem k tomu , budu přecházet z klasického noťasu , trochu tápu jakou konfiguraci . Projel jsem hromadu recenzí , videí atd . Budu to používat na "běžnou kancelářskou práci " a občasnou úpravu fotek , velké objemy dat ukládat nehodlám. S tím , že bych si jej , rozhodně, pár let chtěl nechat . Vyšlo mně z toho tohle : MacBook Air 15" M4 10× GPU, 16GB, 512GB . Je to s ohledem do budoucna dobrá volba ? Díval jsem se i na M3 , tam je MacBook Air 15" M3 8× CPU 10× GPU, 24 GB, 512 GB , je to za podobnou cenu . díky, Radek
miguel Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Jeden aj druhy Ti stacia uplne v pohode na par rokov dopredu.
Ajaj Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září ty si ale zlej….jsem chtěl upgradovat z 12 a zase budu muset rok čekat
YPO Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Já bych si to nekoupil kvůli tomu hnusnému fotomodulu na zádech. Jestli to takhle půjde dál, tak se vrátím k tlačítkový nokii.
Vorel Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Fotomodul by mi nevadil, ale vypadá to, že ten hliník trochu nezvládli Majitelé iPhonů si stěžují na nakloněné ikony v iOS 26. Některým se z tmavého režimu točí hlava – MobilMania.cz
Moty Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září Bohužel, no. Máme tu po mnoha letech takový nešvar jako je další Apple gate, tentokrát Scratchgate, škoda no, ta oranžová byla pro mě jasná volba https://mashable.com/article/iphone-17-pro-scratchgate Tak se třeba vrátí k titanu
exBURN Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září Nebo vzít stříbrnej kus. Za mě je to všechna nuda, možná bych zvážil Air pro manželku, ale má teď 14 pro max a vlastně si na nic nestěžuje, tak ušetřím. Na druhou stranu základní 17 je za ty peníze pecka.
moco Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Vůbec nechápete zámysl Applu, kdy si každý může udělat svůj osobitou a personifikovanou patinu. Za rok z toho bude Balenciaga styl a všichni budou toužit po co nejvíce do.ebaném telefonu. Jak kdysi Jobs řekl něco v tom smyslu, že zákazník neví co chce, dokud mu to Apple nenabídne…. Takže jen nevíte, co chcete! 1
Radek124 Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září (upraveno) Nebožtík Jobs měl (kromě marketingového génia) i smysl pro techniku a design, takže u "one more thing" už lidi tahali prachy ze štrajtoflí a i přes občasné nedokonalosti (antennagate u IP4, u starších iPodů akumulátory) si nepřipadali jako pitomci - a skoro perverzně se těšili na další "pouštění žilou" u dalších kousků. Přiznejme si konečně že pro seschlýho cifršpiona Cooka má další vývoj jablečných placek smysl akorát optikou akcií a médií očekávajících "novinky" - jenže spotřební elektronika neni Rolex, aby se 50 let starej "produkt" mohl vyvařovat donekonečna a kunčafti dál škemrali o zápis do pořadníků. Píšu jako majitel 12 mini, který 15pro poslal dál - a z aktuálních pádel jej nic nového neoslovuje Upraveno 24. září uživatelem Radek124 2
gargamel Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Tak - a konečně mi to taky někdo potvrdil, že 15 Pro stojí za... nechci bejt sprostej. Všichni se mi akorát tak děsně smáli, když sem tvdil ( a do dneška stále tvrdím) že moje 15 Pro si vedle manželčiný 13 Pro ani neprdla, byl to hnus jak co do fotek, zvuku z repráčků, ale třeba i navigace, kdy sme se nakonec spoléhali na 13 Pro, páč ten můj krám byl absolutně neschopnej. Bóže - jak mě se ulevilo když vyletěl ven z baráku!
Radek124 Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září @gargamel Čistě z hlediska technických parametrů 15Pro nebyl křáp - ale proti starému 12mini mi kromě (znatelně) lepších foťáků a USB-C (který za úplnou výhru nepovažuju) nepřineslo nic, co by vyvážilo 1,5x větší hmotnost (paradoxně o pár gramů míň než loňský "titán") a ne úplně kapesní rozměr (s debilně trčícíma foťákama a přiměřeně bachratým penálem). Holt nemáme každej pracky jak lopaty, takže návrat k nositelnějšímu modelu byla i v mém případě úžasná úleva - ale mám za to že nový majitel (který má dlaně/kapsy tak nějak fyzicky větší a upgrade z SE22 chtěl právě kvůli lepším fotkám) je s Pro za polovinu původní ceny taky poměrně spokojený. Každopádně představa že bych měl pro Kokešovo "Revenue" vyvalit 40 za další "Later this Year, US Market Only" je mi opravdu hrubě proti srsti
Fester Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září (upraveno) Já mám 15 Pro už dva roky a jsem s ním spokojený. S navigací problémy nemám. Profi fotograf nejsem a hudbu si pouštím do sluchátek. USB-C je pro mě jeden ze super bonusů, nemusím s sebou tahat kabely navíc a přenos telefon-služební PC je přes flashku super. O upgradu nepřemýšlím, 16, ani 17 (včetně Pro verzí) nemají nic, co bych tak nutně potřeboval. Ale tisíc lidí, tisíc názorů… Upraveno 24. září uživatelem Fester Doplnění 2
shaggy Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Potrebujem poradit. iPhone SE 2022 iOS 26. Vypnem zvuky bocnym prepinacom ale vibracie sa nevypnu a napr. Teams veselo drnci dalej. Ako na to?
Fester Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září před 51 minutami, shaggy napsal: Potrebujem poradit. iPhone SE 2022 iOS 26. Vypnem zvuky bocnym prepinacom ale vibracie sa nevypnu a napr. Teams veselo drnci dalej. Ako na to? Nastavení-Haptika-Nepřehrávat v tichém režimu
shaggy Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Nastavení-Haptika-Nepřehrávat v tichém režimuVyskusam. Dakujem.Kto by si pomyslel, ze vibracie niekto nazve haptika...
Seamaster Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Boys, co ten iOS26 a iphone? Mam upgradovat? Jebl jsem to na iPad zkusebne a krom pocitu, ze se to rychlejs vybiji se me to jevi funkcne ok, vizual vidgetu atp je okay.
Pepino777 Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Mam to na IP13mini a pomerne se to seka, jsou tam jeste chyby atp.. Osobne bych jeste pockal.
Seamaster Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září TAk ja mam 15pro a ten by to mel snad mrskat, jde me o nejakou zasadni vysirku, pac telefon pouzivam na rozdilu od tabletu furt...diky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se