decebal Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Musím ho mít. Jsem na tom stejně, ovšem já jedničce odolal, čekal jsem na kameru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 (upraveno) Jelikož jsem nomád, poslal jsem svůj MBP 13" dál přítuli a koupil si MBA 11" a byla to super volba! Všem co jsou věčně v luftu můžu jenom doporučit Edit: procík 1,4 ... 4GB RAM ... 128GB flash hadr Upraveno 6. března 2011 uživatelem Churchill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny_II Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Zdravim vsechny priznivce AppleJsem tady kratce, tak jsem narazil na toto vlakno az ted. Necekal jsem neco takoveho tady na chronomagu Hlasim se mezi applistu az do morku kosti, pouzivam jejich produkty asi 5 let a ted uz se bez nich neobejdu.Aktualne pouzivam jak doma tak v praci:MacBook Pro 13" zakladni model 2009iMac 27" prvni verze z konce roku 2009, i pres zname problemy techto prvnich kusu funguje skvele.iPod touch 3.geniPod Shuffle 3.gena nakonec iPhone 4 ze ktereho prave pisu prispevek+ jdste nejake to prislusko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny_II Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 (upraveno) "...Má ZCELA nový design, je dramaticky rychlejší a používá nový procesor, A5, nabízející dvojnásobnou rychlost. Grafika je devětkrát rychlejší. A spotřeba je stejná jako u předchůdce A4. Čelní a zadní kamera (fotaparát), gyroskop. A je tenčí, o 1/3 tenčí (8.8mm vs 13.4mm), ještě tenčí, než iPhone4. A cca o půl kila lehčí...(než předchozí verze, samozřejmě )" To stačí, ne? Bude se hodit pro narocnejsi aplikace az prijdou, podobny to bylo i u razantniho narustu vykonu mezi modely iPhonu Upraveno 8. března 2011 uživatelem Kenny_II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Ježišmarjá, Kenny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Ježišmarjá, Kenny . Limuzína Hyjundaj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Ze by velkej kambek? Jeste by se mohl stavit morskej konik a bude vymalovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny_II Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Ze by velkej kambek? Jeste by se mohl stavit morskej konik a bude vymalovano Za prvy nevim kdo to je a za druhy me to urazi :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Taky se hlasim k Macistum. od roku 2009 mam MacBook cerny plast. Nemohu vynachvalit. Neexistuji viry a bezi rychle. Ma i nejake vyhody, ale to tech mlcim... Dale od pocatku, co vznikl vlastnim iPad. Tu nejnadupanejsi verzi. Ted vysel iPad2, ale ted na to nejsou penize, jelikoz jsem student a na vse si musim poctive vydelat. Vse jsem koupil v USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Nechcete se někdo zbavit Intel iMac-u ve skvělém stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny_II Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 iOS 4.3 venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Aktualizoval jiz nekdo iPad na novou verzi iOs 4.3?Mě to novou veri stahne,rozbali a pak napise ze nemuze bejt nainstalovanej protoze je nefunkcni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Ano, včera večer iPad i iPhone 4 a obojí naprosto bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny_II Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Aktualizoval jiz nekdo iPad na novou verzi iOs 4.3? Mě to novou veri stahne,rozbali a pak napise ze nemuze bejt nainstalovanej protoze je nefunkcni. Taky bez problemu iPhone 4 s T-Mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 me to pri updatu,haze tuto hlasku : software could not be updated because the firmware file was corruptnejak si stim nevim rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny_II Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 me to pri updatu,haze tuto hlasku : software could not be updated because the firmware file was corrupt nejak si stim nevim rady Nemas tam Jailbraik? To je jediny co by to vysvetlovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny_II Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Mate nekdo stejny dojem jako ja ze iPhone 4 ma s iOS 4.3 vetsi spotrebu baterie cca o 25% ? Nastaveni mam stejne jako u predchozi verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Nemas tam Jailbraik? To je jediny co by to vysvetlovalo. Nemam JB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Mate nekdo stejny dojem jako ja ze iPhone 4 ma s iOS 4.3 vetsi spotrebu baterie cca o 25% ? Nemám. Po jednom dni je ale brzo dělat nějaké závěry - i když 25% je dost a toho bych si asi všiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Nemam JB Ahoj, zkus FW stahnou jeste jednou (nejdriv vymazat ze slozky iTunes v Documents), treba by to mohlo pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se