Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

K čemu přesně potřebuješ Outlook? Mac Mail umi Exchange, Mac Kalendář umí taky Exchange kalendář.

Umí, ale třeba Exchange 2003 ne ... tam se musí přes IMAP Exchange - je to vopruz nastavit a není to spolehlivý.

Kontakty s firmou sdílet nemusí a kalendář (pokud mu tam něco nepřidává asistent nebo kolegové) taky ne - může využívat iCloud.

Ten Mail je ale na Exch. 2003 celkem na prd ...

Odesláno (upraveno)

Dcera si pořídila MacBooka a prý tati dej do něho programy, nauč se to ovládat a než mi ho pak s osvětou dáš, tak si zatím vezmu tvoje Lenovo...

No, je to boj, ale pomalu mu začínám přicházet na chuť a kdo ví, třeba dcera nedostane zpátky nic.

Mým velkým rádcem při seznamování s Macem je Jeremy, ale protože si myslím, že 5 otázek na den stačí, zkusím to i tady :D

Chci se optat, jak co nejjednodušeji vypalovat CD/DVD a co doporučit na převod hudby ve FLACu do wav? Kdyžtak návod pro lamu, tj. pro mě - díky ;)

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

:king: LOL

Dcera si pořídila MacBooka a prý tati dej do něho programy, nauč se to ovládat a než mi ho pak s osvětou dáš, tak si zatím vezmu tvoje Lenovo...

.....

Odesláno

K čemu přesně potřebuješ Outlook? Mac Mail umi Exchange, Mac Kalendář umí taky Exchange kalendář.

Funguje to tak nějak divně - kalendář mi přijde takovej neintuitivní v mailu nefungujou takový ty nesmyslný "hlasování" a podobně fotky kolegů.. a spousta podobnejch "prkotin", ale dohromady bych asi radši outlook, i když bez toho umím žít..

Odesláno

Funguje to tak nějak divně - kalendář mi přijde takovej neintuitivní v mailu nefungujou takový ty nesmyslný "hlasování" a podobně fotky kolegů.. a spousta podobnejch "prkotin", ale dohromady bych asi radši outlook, i když bez toho umím žít..

Fotky kolegyň, tomu rozumim :-)

Odesláno

Fotky kolegyň, tomu rozumim :-)

Přesně :-D jsem nově v práci a ještě tu všecky neznám.. musím vidět předem, koho zvu na voběd :-D

Odesláno

Posledni dva dny prolejzam macforum,jablickare a ja nevim,co vsechno a furt se nedokazu rozhodnout,jestli si mam koupit Imac nebo ne.Macbook nechci,na tahani mam Ipad,kterej ma u me nejvetsi vyuziti.Ale vzhledem k absenci stolniho PC,me laka ta velka obrazovka-fotky,video atd.Notas mam normalni s windows,takze na nem si udelam,co potrebuju k praci.Furt mi vrta hlavou jestli ho vyuziju.Vosahal jsem si novej 21,5,27 meli jen starsi model a moc se mi to libilo.Ma ho tady nekdo?

Odesláno

Tak jsem se snažil vypálit hudební CD a má pověst nezklamala - nepodařilo se...

Mám hudební soubor ve formátu FLAC. Stáhl jsem si v App Store aplikaci Music Converter Pro, pomocí které jsem FLAC souboŕy převedl do WAV. Vložil jsem prázdné CD a dle návodu otevřel Finder a chtěl vložit WAV soubory - nejde to...

Prosím o radu, jak vypálit WAV soubory - nechci je převádět do mp3 a hnát to přes iTunes...

Odesláno

Tak jsem si vcera poridil k velkymu ipadu jeste mini a je to super.Lehounky,hezky se to drzi.Retina by bodla,ale ze by me to nejak vadilo,to ne.

Odesláno

hej mini je super, ale na velkom spravim aj kus serioznej prace (emaily, net atd)

mini je pre moje laby prilis mini :) ale zena sa z neho tesi.

tou vahou a spracovanim ma samozrejme dostali.

Odesláno

já už že těším, že velkého pošlu manželce a koupím si mini - až teda bude s retinou, na ty kostičky už bych si teď nezvyk..

Odesláno

Tohle nam dnes prislo v praci, tak se vam to treba bude hodit, tahle informace:

Notice: Do not install iPhone/iPad iOS update to 6.1

iOS Update Issues

Microsoft and Apple are seeing issues with Calendar entries after mobile devices are being updated to iOS 6.1 that is affecting Exchange in a negative way. If you have an Apple device and have not already completed the upgrade please refrain from doing so until this situation is resolved. If you have already upgraded to 6.1 there is no supported rollback. Additional information can be found here:

http://support.microsoft.com/kb/2814847

Odesláno

Tak nam Apple slevil macbooky s retinou a i zakladni air je levnejsi.Macbook pro 13 retina z 46 na 39 a ten vyssi model je dokonce levnejsi o desitku,z 53 na 43.To je pekny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...