Jeremy Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Já se nemohl dočkat minio s retinou a nelituju ani na vteřinu. Strčím ho do zadní kapsy, nebo do saka. Nabitej je raz dva, vyrždí dlouho. Filmy na něm sleduju v pohodě, ve fitku na páse úpně v pohodě, na dovolený v posteli jakbysmet.Takže za mě 100% miniho.
Josef01 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 tenge: Na net jsem koupil mini, leží celý den na konf. stolku a nepřekáží, večer ho občas zapnu a mrknu na TV program, fora, poštu a to je vše. Možná časem do toho nacpu knížky.
Muffik Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Sem zvědavý, jestli tam knížky budeš číst. Jak mám iPady rád, tak na knížky je prostě Kindle, tam je to o něčem úplně jiném. U mě je na časáky (barevné PDF) Air a na knížky Kindle.
tenge Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 IPAD budu mít na zábavu, kindla mám na čtení..takže jak to tak vidím, tak asi mini s retinou..
Jeremy Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Rozdhodně - kdybych měl vybrat kus elektroniky, kterej mi přijde nejdokonalejší, co jsem zatím potkal, bude to todle. :-)
quest987 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Byl jsem obdarovan Airem, ale kdybych si jej kupoval sam tak jdu radsi do miniho s Retinou. Taham ipad denne a ta velikost miniho mi prijde super.
Duke650 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Jak prosté ... prodáš Air (hlásím se) a koupíš mini, finito :-)
Duke650 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Chápu... Aneb jak říká můj dvanáctiletý syn " život je otázkou priorit" :-)
tenge Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 tak jsem zašel do isetosu a vyzkoušel miniho s retinou a aira...bude to air..zkusím to tady, pokud ho někdo pustí a případně ho koupím v půlce února nový. díky za rady
Georf Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Též jsem měl dilema který vzít, tak jsem koupil oba. V současné době mám mini do práce a air domů
seaman Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Ja mam ipad 3 a taham ho cely den zo sebou, neprekaza mi velkost ani vaha a displej je luxusny, teraz pojdem do aira :-) kedze mam este iphone 5s, mini je skratka na pohodlnu pracu maly. Air bude uz uplny luxus.
dubon Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Presne jak rikas ani iphone ani mini neni na "pohodlnou" praci. Ani tak nejsou koncipovane. Jejich sila je v necem jinem. Kdyz jsme tahali na rameni mnohakilove nb taky nam to nevadilo, ale vracet bych se k tomu nechtel.
Moty Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 chalani, zvažuju místo iPadu mít MacBook air, co si o tom myslíte? mám iPhona, Ipad, iPoda, ale macbooka ne, a kamarád mi to vychvaluje do nebes, važí to o pár deka víc, díky za rady a postřehy, eventuálně bych k němu doplnil iPad mini, kdyby mi chybělo něco maličkýho.-)
koveras Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Pokial Aira,tak si urcite pockaj az vydaju verziu s lepsim rozlisenim.Ja som mal Aira 11" a teraz Pro s retinou a k Airu by som sa kvoli rozliseniu nevratil.Netvrdim,ze to bude hned,ale pockal by som na uvedenie noveho modelu a uvidis. Inak ako notas super,len pocitaj ze ak nepoizivas wifi ale lan,tak si minus jedno usb a nosis kabel a ked ho vykonovo zatazis,tak je vetrak dost neprijemne hlucny.
quest987 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 chalani, zvažuju místo iPadu mít MacBook air, co si o tom myslíte? mám iPhona, Ipad, iPoda, ale macbooka ne, a kamarád mi to vychvaluje do nebes, važí to o pár deka víc, díky za rady a postřehy, eventuálně bych k němu doplnil iPad mini, kdyby mi chybělo něco maličkýho.-) Ono asi hodně závisí co na tom chceš dělat. Každé to zařízení je uplně o nečem jiném. Spíš bych vyměnil stávající pc/ntb za nějaký Macbok Air/PROčko. Náš setup doma je MBP 13" + iPad Air + iPhone , přítelka iPhone + iPad 2.
shotik Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 mame podobný setup Mac mini + ipad mini 64gb + iphone 5 , pritelka iphone 4 + ipad 2 jeste ma na stole ipod touch 4gen rozebranej a cekam na dily:)
Radek124 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Jestli můžu něco k dilematům při nákupu MBA/MBP, tak u nejmenší 11" kategorie je jasno - nic menšího a šikovnějšího než MBA na cesty není (..částečně iPad/mini).Pokud ale můžu doporučit něco 13", tak na MBA se patří vykašlat - za relativně zanedbatelný příplatek dostanete MENŠÍ macbook Pro s o bezkonkurenčním displejem, o třídu lepším procesorem (který se hned nepřehřívá) i úložištěm - a zhruba stejnou výdrží. Srovnávám podle svého MBP(8G+256G) a skoro stejně drahého kolegova MBA se "stejnou" výbavou, oba koupené na podzim...
adamo Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Dotaz ale zněl na dilema iPad air / Macbook Air
cira Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Pokud mas ctecku knih ctak bych koupil Air, na praci bude pohodlnejsi a pokud ti bude schazet neco mobilnejsiho tak koupit mini ipad.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se