Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se nemohl dočkat minio s retinou a nelituju ani na vteřinu. Strčím ho do zadní kapsy, nebo do saka. Nabitej je raz dva, vyrždí dlouho. Filmy na něm sleduju v pohodě, ve fitku na páse úpně v pohodě, na dovolený v posteli jakbysmet.

Takže za mě 100% miniho.

Odesláno

tenge: Na net jsem koupil mini, leží celý den na konf. stolku a nepřekáží, večer ho občas zapnu a mrknu na TV program, fora, poštu a to je vše. Možná časem do toho nacpu knížky.

Odesláno

Sem zvědavý, jestli tam knížky budeš číst. Jak mám iPady rád, tak na knížky je prostě Kindle, tam je to o něčem úplně jiném. U mě je na časáky (barevné PDF) Air a na knížky Kindle.

Odesláno

Rozdhodně - kdybych měl vybrat kus elektroniky, kterej mi přijde nejdokonalejší, co jsem zatím potkal, bude to todle. :-)

Odesláno

tak jsem zašel do isetosu a vyzkoušel miniho s retinou a aira...bude to air..zkusím to tady, pokud ho někdo pustí a případně ho koupím v půlce února nový. díky za rady

Odesláno

Ja mam ipad 3 a taham ho cely den zo sebou, neprekaza mi velkost ani vaha a displej je luxusny, teraz pojdem do aira :-) kedze mam este iphone 5s, mini je skratka na pohodlnu pracu maly. Air bude uz uplny luxus.

Odesláno

Presne jak rikas ani iphone ani mini neni na "pohodlnou" praci. Ani tak nejsou koncipovane. Jejich sila je v necem jinem. Kdyz jsme tahali na rameni mnohakilove nb taky nam to nevadilo, ale vracet bych se k tomu nechtel.

Odesláno

chalani, zvažuju místo iPadu mít MacBook air, co si o tom myslíte? mám iPhona, Ipad, iPoda, ale macbooka ne, a kamarád mi to vychvaluje do nebes, važí to o pár deka víc, díky za rady a postřehy, eventuálně bych k němu doplnil iPad mini, kdyby mi chybělo něco maličkýho.-)

Odesláno

Pokial Aira,tak si urcite pockaj az vydaju verziu s lepsim rozlisenim.Ja som mal Aira 11" a teraz Pro s retinou a k Airu by som sa kvoli rozliseniu nevratil.Netvrdim,ze to bude hned,ale pockal by som na uvedenie noveho modelu a uvidis. Inak ako notas super,len pocitaj ze ak nepoizivas wifi ale lan,tak si minus jedno usb a nosis kabel a ked ho vykonovo zatazis,tak je vetrak dost neprijemne hlucny.

Odesláno

chalani, zvažuju místo iPadu mít MacBook air, co si o tom myslíte? mám iPhona, Ipad, iPoda, ale macbooka ne, a kamarád mi to vychvaluje do nebes, važí to o pár deka víc, díky za rady a postřehy, eventuálně bych k němu doplnil iPad mini, kdyby mi chybělo něco maličkýho.-)

Ono asi hodně závisí co na tom chceš dělat. Každé to zařízení je uplně o nečem jiném. 

Spíš bych vyměnil stávající pc/ntb za nějaký Macbok Air/PROčko. 

Náš setup doma je MBP 13" + iPad Air + iPhone , přítelka iPhone + iPad 2.

Odesláno

mame podobný setup :)

Mac mini + ipad mini 64gb + iphone 5 , pritelka iphone 4 + ipad 2 :) jeste ma na stole ipod touch 4gen rozebranej a cekam na dily:)

Odesláno

Jestli můžu něco k dilematům při nákupu MBA/MBP, tak u nejmenší 11" kategorie je jasno - nic menšího a šikovnějšího než MBA na cesty není (..částečně iPad/mini).

Pokud ale můžu doporučit něco 13", tak na MBA se patří vykašlat - za relativně zanedbatelný příplatek dostanete MENŠÍ macbook Pro s o bezkonkurenčním displejem, o třídu lepším procesorem (který se hned nepřehřívá) i úložištěm - a zhruba stejnou výdrží. Srovnávám podle svého MBP(8G+256G) a skoro stejně drahého kolegova MBA se "stejnou" výbavou, oba koupené na podzim...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...