patriknapr Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Pokud jen jedno zařízení bud air nebo macbook tak macbook air. Dlouhou dobu jsem používal pouze ipad, ale začala mi vadit například ne tak pohodlná práce s fotkama (myslím teba zálohu fotek a videa z iphonu), špatná možnost stahování a konverze videa, špatná nebo v podstatě žádná možnost zálohování jako je třeba u macu time machine. Myslím, že pokud výjde větší iphone, tak kombinace mba 11 a iphone bude ideální.
Davros Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Ja mam MBA 13 a neviem si ho vynachvalit a ani mi nevadi to rozlisenie displej je dostatocne kvalitny ... Neviem sice o aku velkost airu mas zaujem ale teraz je jeden v ponuke na predaj tu nafore
Georf Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Máte iPada někdo? Pojďte si zahrát IRON FORCE - tanky, je to sranda Stahujte v iTunes.Můj nick je Georff.
Jeremy Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Kucí, doporučuju na iPadu XCOM - sice je to drahý, ale BOMBA!
ricous Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Chtěl jsem si udělat pořádek v hudbě na iP4S, ale nějak se mi to nedaří.V iTunes v PC to je v pohodě, tam jsem si odstranil ty položky, které již nechci. O to samé jsem se pokouěel v iP, ale po vymazání položky hudba mi zůstává seznam, jako bych nic neudělal. Sice nejde nic přehrát, ale neumím ten seznam vyčistit.Díky za případné rady, jak na to.
Moty Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 já dělal teď něco podobného s tím, že jsme si i dotahal obaly alb a mám to stějně jak v Pc tak v iP4s zkoušel i restarty a tak?
ricous Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 já dělal teď něco podobného s tím, že jsme si i dotahal obaly alb a mám to stějně jak v Pc tak v iP4szkoušel i restarty a tak?Zkoušel jsem iP vypnout, ale zůstává seznam, i když nefunkční....
ricous Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Chtěl jsem si udělat pořádek v hudbě na iP4S, ale nějak se mi to nedaří.V iTunes v PC to je v pohodě, tam jsem si odstranil ty položky, které již nechci. O to samé jsem se pokouěel v iP, ale po vymazání položky hudba mi zůstává seznam, jako bych nic neudělal. Sice nejde nic přehrát, ale neumím ten seznam vyčistit.Díky za případné rady, jak na to.Tak se mi kdo ví jakým zázrakem podařil ten seznam z telefonu vymazat. Jenže teď mi zase nejde nahrát knihovna z iTunes v PC do iP... Začínám být trochen z jablek rozladěný, připadám si jak v Cimrmanovi "zamknul dveře třídy tak, že nešli odemknout X odemknul dveře třídy tak, že nešly zamknout..."
Chocholusik Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 nasadili sme ip5 vo firme... a teraz ludia prave koli takymto drobnostiam ip obmienaju za ine znacky...
seaman Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 V itunes si vytvor playlist a daj si synchronizovat lent en playlist s iphonom, ja to mam tak a funguje to bez problemov
adamo Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Narazil jsem na takový problém. Mám iPhone, přítelkyně taky, sestra taky a používáme imessage. Přítelkyně jela do zahraničí, a jelikož má vypnutý datový roaming, chtěl jsem ji zprávy posílat jako sms místo imessage. Proto jsem si vypnul imessage v nastavení mého telefonu. Dneska jsem ale zjistil, že mi včera psala imessage sestra a ta mi vůbec nepřišla (to bych ještě pochopil když mám imessage vypnuté). Tak jsem imessage zase zapnul, ale stejně nic nepřišlo. Budiž. Teď ale když mám zase zaplé imessage, jak mám poslat zprávu přítelkyni, aby odešla jako sms, když vím, že ji jinak nedojde (protože nemá aktivní data), ale iPhone chce posílat jako imessage? Jde to nějak řešit? Imessage je fajn, ale když je někdo offline, tak to moc asi nefunguje. Ani nevím jestli zpráva dojde nebo ne...
koveras Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Mne osobne sa zdá, že po nejakej dobe je správa automaticky odoslaná ako normálna sms. Ale prvotný pokus je vždy iMessage.
Irma Bunt Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Narazil jsem na takový problém. Mám iPhone, přítelkyně taky, sestra taky a používáme imessage. Přítelkyně jela do zahraničí, a jelikož má vypnutý datový roaming, chtěl jsem ji zprávy posílat jako sms místo imessage. Proto jsem si vypnul imessage v nastavení mého telefonu. Dneska jsem ale zjistil, že mi včera psala imessage sestra a ta mi vůbec nepřišla (to bych ještě pochopil když mám imessage vypnuté). Tak jsem imessage zase zapnul, ale stejně nic nepřišlo. Budiž. Teď ale když mám zase zaplé imessage, jak mám poslat zprávu přítelkyni, aby odešla jako sms, když vím, že ji jinak nedojde (protože nemá aktivní data), ale iPhone chce posílat jako imessage? Jde to nějak řešit? Imessage je fajn, ale když je někdo offline, tak to moc asi nefunguje. Ani nevím jestli zpráva dojde nebo ne... Při odeslání imessage na offline telefon by se zpráva po chvíli automaticky měla poslat jako klasická sms.
m.n. Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Měla, ale někdy se tomu tak nestane, takže chvilku podržet prst na té odeslané iMessage a dát "Poslat jako SMS".
F.B. Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 http://www.cultofmac.com/265568/realistic-iphone-6-concept-weve-seen-yet-gallery/ F.
adamo Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 díky pánové, včera jsem objevil tu možnost jako píše m.n., tím se problém vyřešil
panedge Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Velice zajimava novinka pro kytaristy http://m.kytary.cz/line-6-amplifi-75/HN146588/
steel Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Tak se mi kdo ví jakým zázrakem podařil ten seznam z telefonu vymazat. Jenže teď mi zase nejde nahrát knihovna z iTunes v PC do iP... Začínám být trochen z jablek rozladěný, připadám si jak v Cimrmanovi "zamknul dveře třídy tak, že nešli odemknout X odemknul dveře třídy tak, že nešly zamknout..." myslím, že problém bude v PC vs ITunes, mam v praci Itunes na PC a mám problém se synchronoizací, nebo mi tvrdí, že zařízení nenašel atp., doma na macu všechno a vždy bez problému.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se