Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

Asi chtěl ukázat, že to šlo docela snadno. Jestli je v tom něco hlubšího, to nevim.

ja som tam napisal len preto, ze teraz to tam bolo nedavno tento isty prispevok - preto pisem -Publikováno 27.září.2014 - 19:41

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

nie o tom je rec, ze co je vyhodne na investiciu? jednoduchy ludia mi kladu otazky, ze ked hodinky su na to, aby nam ukazovali cas a presny cas, tak naco vyhadzovat peniaze za drahe 15.000 korunove automaty, ked kupis za 2-3 tisicky ovela presnejsie ( pre neho krajsie???) hodinky?

:eek:

preco chodim jest do SaSaZu alebo Alcronu, ked v bufete sa nakrmis viac, velke porcie a za desatinu ceny?

Naco drahe sluchatka za 5 litrov, ked za 500 hraju tak pekne basy?.

Preco kupovat drahe auto, ked aj lacne ta tam zoberie a menej zerie, ma veliky kufor, 5 dvere, tiez ma radio ?.

preco dat za iPhone 16 litrov ked cinska kopia potesi dusu za 13?

etcetera?.

uz ma to zacalo celkom bavit! :clap:

kua ved nech si kazdy zije ako sa mu chce?. moze mat mobil podla svojho gusta a auto ake len chce?. a spavat s kym chce? ale preco su vsetci natlaceny na nete pod kazdym Apple vlaknom a ako chore psy stekaju, ze - ja to nechcem, fuj, nechcem?.

PS - je tam asi 100 co to nechcu a asi 5 - 6 ludi, co to chcu alebo maju v ruke!!! Tak aky je pomer tych odporcov a zastancov??? :lol2:

V tom se nehádam. Já utrácim za takový kraviny, že to sem ani nemůžu napsat  :lol2:

Chtěl jsem jen poukázat na to, že porovnávat hodinky a spotřební elektro není tak úplně nejchytřejší.

Jinak ať si každej za svoje prachy kupuje co chce. Však proč by je taky vydělával, ne? Sám bych byl ochotnej za nový japko vypláznout balík, kdyby se mi líbilo.

Odkaz ke komentáři

No to sice jo, ale kup ted japko za nevim....   25k a za kolik ho prodas za rok, az vyjde 6S(?) a ty ho zase budes chtít?

Kdyz bude jak novej, tak za 15k. To je skoro 1k za měsíc projebanej....    investice jak bejk.

Však já neříkám, že je to nějaká investice, jen to. že co se týče té ceny, tak je na tom alespoň v nějakém ohledu celkem dobře, prostě Samsung a cokoliv jiného se tak dobře neprodá třeba po tom roce..Sám vím jak jsem prodal svůj poslední Iphone a cokoliv co po něm následovalo, prostě Apple klesá pomaleji na ceně nic víc jsem tím říct nechtěl, nijak ho ani neobhajuju, sám momentálně Iphone ani nemám, takže není proč :)

Každopádně každému se líbí něco a každý něco chce, když se přešlo z designu Iphone 3 na 4, tak také spoustu lidí říkalo jak je na prd a stejně trhal rekordy, třeba mě se právě tento design také nelíbil a nedokázal jsem to překousnout, takže jsem ho nekoupil, stejně tak jako ani následně 5, ale třeba 6 už je zase více zaoblená a celkem se mi i líbí.

Po pravdě s cenou mám také trošku problém, uznávám třeba, že je to opravdu přepálené, ale holt to tak je a už je na každém zda to dá nebo nedá. Nejsem člověk, který by ho musel mít ihned, takže si nějaký ten pátek počkám, klidně i do příchodu 6S a pak uvidím...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

V tom se nehádam. Já utrácim za takový kraviny, že to sem ani nemůžu napsat  :lol2:

Chtěl jsem jen poukázat na to, že porovnávat hodinky a spotřební elektro není tak úplně nejchytřejší.

Jinak ať si každej za svoje prachy kupuje co chce. Však proč by je taky vydělával, ne? Sám bych byl ochotnej za nový japko vypláznout balík, kdyby se mi líbilo.

super nazor - si moj clovek!

Odkaz ke komentáři

Tak jsem porovnával na různých systémových aplikacích iOS 7 a 8 na IP 4S a to zpomalení je sice znatelné (tak 30% časový rozdíl), nicméně to asi nebude tak strašné, člověk si časem zvykne (nebo bude muset).

Odkaz ke komentáři

30% zpomalení není strašné?? Mně se zdá 4S trochu pomalé už teď na iOS7. Jak jsem vždycky aktualizoval hned první možný den, tak 8 mě už nechává chladným. Dobrovolně si zpomalit telefon abych dostal nutkání kupovat nový, do toho nejdu :-)

Odkaz ke komentáři

adamo: U Safari to bylo výraznější, u jiných aplikací méně, testoval jsem ale vždy nové spuštění aplikace, nikoliv té "uspané", tam ten rozdíl je menší. Na druhé straně je tam pár zajímavých funkcionalit, které mě lákají. 4S mi nepřijde pomalá, respektive neřeším, zda se aplikace otevře ihned nebo má 2s zpoždění.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Bedjasson napisal - Otázka zní: Kolikrát jste byli ve vlákně Android? Já ani jednou.

Maxik sa nevinne zatvaril - naco by mal Android vlakno??? Si delas kozy?.?!?

Odkaz ke komentáři

Včera se byli synové mrknout na iPhone 6 v Mironetu. Displej se jim líbil moc, záda telefonu vůbec, jako by to k sobě nepatřilo. prý to vyřeší obal. Výrobci tlačí na minimální tloušťku zřejmě proto, aby si lidi mohli na to dovolit tlustý obal, tak jak to vidím často i u uživatelů Samsung apod. Foťák prý super, pořád o tom mluvili a já myslel, že to je telefon :)

Co je překvapilo, že v odpoledních hodinách, kdy už většina lidí v práci není, se nikdo nezajímal o iPhone i když tam strávili dost času, zřejmě za ty peníze není velký zájem.

Radek124, on 26 Zář 2014 - 14:29 said:

......., sáhnout do formátu stránek umí třeba Opera

Tak jsem vyzkoušel a chová se stejně jako Safari, má ale funkce navíc, třeba vyhledávání na stránce apod.

Odkaz ke komentáři

Vyhledavat na strance umi i Safari. Do vyhledavani se dostava trochu hloupe/nesikovne, ale jde to.

Vyhledavani na strance se zpusti, kdyz na strance kde chces neco vyhledat zacnes psat doadresnigo radku co chces hledat, tak se ti "rozbali" nabidka kde mas: nejcastejsi stranky - hledani google - zalozky a historie - a uplne posledni je volba na teto strance

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Včera se byli synové mrknout na iPhone 6 v Mironetu. Displej se jim líbil moc, záda telefonu vůbec, jako by to k sobě nepatřilo. prý to vyřeší obal. Výrobci tlačí na minimální tloušťku zřejmě proto, aby si lidi mohli na to dovolit tlustý obal, tak jak to vidím často i u uživatelů Samsung apod. Foťák prý super, pořád o tom mluvili a já myslel, že to je telefon :)

Co je překvapilo, že v odpoledních hodinách, kdy už většina lidí v práci není, se nikdo nezajímal o iPhone i když tam strávili dost času, zřejmě za ty peníze není velký zájem.

Díky, to jsem nějak přehledl, nebo zapoměl. To přeformátování stránky mi nějak chybí, zatím jsem nic vhodného na zobrazování nenašel.

Když je to telefon, taxtim nesurfuj  :P

Odkaz ke komentáři

Když je to telefon, taxtim nesurfuj  :P

Máš pravdu, občas jenom mrknu na strány a na telefonování to taky nepoužívám :) Při současném vývoji bude iPhone 7 velký jako iPad mini, takže se musím nějak přeorientovat.

Patrik: divil by ses, ale mladým se to líbí a přijde jim to zajímavé, zrovna včera jsem zaslechl rozhovor, jak je to super mít každý rok nový telefon a moc to nestojí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Home Credit přišel s produktem zaměřeným předvším na Apple maniaky, kteří chtějí mít co rok až rok a půl nový mobil

http://www.mesec.cz/clanky/update-elektronika-na-splatky-bez-navyseni/

hehe, vtipne!

stale je tu viac humoru ako v sekcii Humor!

to akoze si niekto zoberie uver aby kupil mobil za 15 - 20 tisic???

Kazdy rok?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...