Exiztence Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 ja mel takhle koupeny nejaky appky z rakouskyho appstore a tak to blblo (pri update), ze jsem je radsi smazal..Nestačí dát ten druhý účet (jestli je to na jiném účtu) do "Rodiny" ?
Džanek Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Máte někdo zkušenost s Tempered glass protector na ip 6? Viz- http://m.alza.cz/tempered-glass-protector-0-2mm-pro-iphone-6-ultraslim-edition-d2193015.htm
montemar Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Nestačí dát ten druhý účet (jestli je to na jiném účtu) do "Rodiny" ?... nevim, mozna.. kazdopadne to furt votravovalo, ze nektery aplikace nelze aktualizovat, pac byly zakoupeny v austria app store, tak sem je smaznul, a je to ok.
montemar Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) .. dost pekny pouzdra na arktis.de ... mozna tam nejaky objednam, i kdyz momentalne jsem maximalne spokojeny s timto.. zpracovani perfektni, telefon dostatecne fixovany, i pocit z pouzite kuze je vyborny.. a jako velke plus vidim moznost telefonovani se zavrenym krytem - displej se nevopatla od zpocenyho ucha, kdo ma treba casteji 30+ min hovory, vi, o cem mluvim... Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem montemar
Radek124 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Bez urážky, smím popsat "nesluníčkový" pocit co ve mě představa mejdlíčkovýho jabkofonu v ožužlaným penálu na brejle asociuje? Že vrchnímu bukvatýrovi měl číňan jeho letošní "biggest and thinnest iPhone ever" namísto do staniolu zastavět rovnou do dřevěné krabičky......a frikulínům tak ušetřit trápení se sháněním fólií a obalů na konstrukční nepodarek
montemar Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 vis, ja te respektuju jako mimoradnyho experta na apple, a vse okolo... ale co neumim pochopit, proc se tak navazis do novych telefonu, ios ... ja sem spokojenej, funguje mi to, jak ma, je to hezky.... ale kdyz si pak prectu nakej tvuj post, tak me to lehce bere z tech fungujicich veci radost... to zamrzi..
quest987 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 montemar: je fatk , že Radek ví toho hodně a je hodně kritický i u věcí , které mi tolik nevadí, ale ve spoustě věcí má pravdu. Ale zase nebuďme takové citlivky aby nám to kazilo radost z jabko storjů.Už to tu padlo hodnekrát iPhone 6 i 6+ se buď líbí nebo ne. Hodně krát jsem bral jak plusko tak normal 6tku do ruky a snazil jsem se přemluvit aspoň ať se mi líbí a pak bych to nějak s velikostí přežil, ale prostě to nějak nedávám, pokaždé když potom srovnávám s 5S tak je předchozí generace hezčí.
Jeremy Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 vis, ja te respektuju jako mimoradnyho experta na apple, a vse okolo...Jen proto, že tu pindá a tváří se strašně zkušeně? Respektuj sám sebe a uděláš úplně nejlíp
Tondaa73 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Pánové...poradí mi někdo, prosím, kde najdu klávesové zkratky pro inDesign, Photoshop a pod. na apple klávesnici?Zatím jsem pracoval s inDesignem na Widlích, a jsem úplně v koncích.Díky moc.
Maxmillian Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Tohle? http://helpx.adobe.com/indesign/using/default-keyboard-shortcuts.html
Tondaa73 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Tohle? http://helpx.adobe.com/indesign/using/default-keyboard-shortcuts.htmlDěkuji mnohokráte...
matejCZ Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Ahoj, neresil nekdo vymenu displeje na iPhonu 6 plus? Zajimala by me cena, dnes mi tak nesikovne spadl, ze mam ve vrchni casti pavouka jako prase a praskliny ze vsech 4 stran pres cely displej, bojim se, ze to bude tak za 10... Koukal jsem, ze na Applu maji nejaky exchange program, kde za 129 $ v genius baru vymeni cely displej, problem je, ze v Cesku neni... Nejblizsi je v Londyne, nemate nekdo zkusenosti, jak to tam funguje? Dik
jacob Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Kolega v práci to řešil cca před týdnem tady a udělali to za 7 myslím. V iPhone Clinic v Praze za to chtějí nesmysl - snad 13 000 Kč. Jinak na 5S jsem to bez jakýchkoliv znalostí zvládl dle Youtube sám asi za hodinu a půl.
quest987 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 iOpravna placeny Exchange program za 9700http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27255-apple/?p=1284406
montemar Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 tak ted sem skoro rad, ze mi prodavac vnutil pojistku.. se mi do ni nechtelo, ale desitku za rozbitej displej by se mi pricilo jeste vic..
FrantisekH Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 jo..pojisteni ptoti nahodilemu poskozeni...asi 10% z ceny..
Moty Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Česky servis cca za 9100, výměna kus za kus, dneska jsem to řešil
jovani Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 kde si kupoval iPhone? ja som zatial nevidell poistku na iPhone ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se