Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Potřebuji si prodloužit smlouvu u t-mobile a tak zvažuji jestli nevzít při jednom telefon. Jsem ale se svým 4s v zásadě spokojený. Jde jen o to, že t-mobile má v ceníku překvapivě iphony pořád za ceny před zdražením. Takže bych si musel připlatit nějakých 10 tisíc. za cenu u applu bych už o iphonu ani neuvažoval, takhle to ještě jakž takž skousnu. Jenom si říkám, jestli vlastně dostanu něco navíc oproti 4s? Čím se liší v reálněm životě? Co na svých 6 využijete a na 4s není?

touch ID, pokud máš kódový zámek telefonu - návyková věc

větší výdrž telefonu

velké zrychlení běhu iOS a aplikací ...

lightning konektor nemusíš řešit správné otočení při nabíjení (hlavně v noci)

větší displej (pro mě spíše mínus a proto jsem si raději koupil 5s po 5tce ... měnil jsem zatím pokaždé, ale 6tka už je moc velká - takže koupím raději do zásoby 5sko pokud by mělo tento rok končit bez náhrady)

NFC (apple pay - to nsad časem)

5s vs 6 nepoznáš nárůst výkonu ale baterka je na 6 lepší ...

Upraveno uživatelem jrov
Odesláno (upraveno)

Jo jo, čínskej "polycarbon" (za nás se tomu říkalo plexisklo)...

cube-cracks.jpg

I když co není může být - jsou-li stávající Air/MBP z marketingového hlediska "nadměrně odolné a trvanlivé", proč nezopakovat loňský pozitivní zákaznický test se staniolovými iPhony? Důležité je na Keynote zdůraznit "thinnest and greatest ever..." - a obratem k tomu za $199 začít exkluzivně prodávat příslušné "dlahy" z podobného masivního šmejdu. Do dvou let si kunčafti na "krabičky" tak zvyknou, že třetí rok už jim nebude problém za mezisezónně nenavýšenou cenu udat "C" verzi v celoplastovém šasi o tloušťce někdejších "bílých" macbooků...  <_<

PS, aby nedošlo k mýlce: na svůj rMBP13 dodnes nedám dopustit, protože výsledky dosavadních pokusů o jeho plastikové napodobeniny od HP, Dell a dalších co mi prošly rukama jsou dodnes příliš tristní na to, aby se vůbec daly položit vedle originálu...  :whistling:

to je Ivyho dílo za velké obliby Jobse :-D, věděli že se to bude zahřívat a ten polykarbonát to časem nedá a zdegraduje ...

ale je umístěný v The Museum of Modern Art a Digital Design Museum.

Upraveno uživatelem jrov
Odesláno

S odsouzením iTunes (zejména ve zkriplované verzi 12+) naprostý souhlas. Sám mám svoje "ukazovatelné" fotky historicky nacpané v Picassa webu u Google (dnes Google+) - takže místo ičuněs a vestavěné aplikace od začátku používám radši programy jako "Web Albums", které si pro offline prohlížení nacachují galerie které uznám za vhodné. Spravovat fotky v originálním úložišti dovedou kupodivu všechny přímo z iPhonu/iPadu... a kdyby mi to nestačilo, správa funguje i přes webové rozhraní...

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Potřebuju radu jak obnovím zálohu z 64gb iphonu skoro plného :D do 16gb? Itunes mi píše že nemá místo fotky tam nechci těch je tam 40gb ale kontakty a sms ano

Icloud nepouzivam

Upraveno uživatelem Jagman
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

je velky rozdiel medzi MacBook Air 13" a Pro 13"??

a ktory Pro 13 myslis?

mozes mat za 30 tisic ale aj lepsi za napriklad 70 ci 90 tisic a to su uz tiez velke rozdiely.

skus si to zadat na ich stranke a zrovnat pri nakupe a definovat procesor, pamete a etcccc....

Návštěvník Jagman
Odesláno

Tak zaloha se povedla :). Nakonec ale teď potřebuju dat 5ku opravit nefunguje tlačítko atd ale sou na něm dvě provozní oděrky ma to cenu nebo to rovnou zamítnou jako poškozenej tel jak je v ČR normální?

post-30201-1430899628,02.jpgpost-30201-1430899638,77.jpg

Naposled jsem reklamoval Ipod tak před 8lety :D Zamítnuto právě díky takové oděrce

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...