Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na hudbu a videa používám místo iTunes aplikaci Waltr, ještě aby přidali sync přes Wifi a budu naprosto spokojenej ;]

Tak jsem to nainstaloval, konečně a je to BOMBA! Dík za tip, konec trápení s debilníma iTunes!

Odesláno

To je mazec, prodej hodinek za půl mili. v jednačce, hodinky jsou v nějaké možná plastové krabičce s umělohmotným páskem. To si fakt dělají z lidí srandu....

Odesláno

Pánové poraďte, potřebuji do iPhonu dostat kancelářský balíček. Nějaký free co umí word, excell a pdf, ostatní je bonus. Vim, že Microsoft to má na appstoru zvlášt, ale já mám 8GB pamět takže bojuju i s místem. Děkuju za každý tip.

Odesláno

Ještě bych potřeboval nějaký kalendář, který umí číst data z excelu :D jde to? :D existuje to?

Potřebuji mít v telefonu kalendář šichet (dlouhý/krátký týden) a mít možnost si ke každému dni něco dopsat. Ale kalendář v telefonu mi moc nevyhovuje. Máte někdo tip? 

Odesláno (upraveno)

@Office

Před pár lety jsem to taky řešil a nakonec skončil u Smart Office. Sice to nebylo 100% (co taky je, že), ale pracovat se s tím docela dalo. Koukám, že už je dvojka, viz. iTunes:

https://itunes.apple.com/us/app/smart-office-2/id504520620?mt=8

Případně na kancelář by se dal použít balík Google Docs.

Editovat .doc a .xls zvládne a navíc máš soubory v cloudu, tudíž to nezabírá místo v telefonu.

@Kalendář

Osobně neznám takový, který by si dokázal něco vytáhnout z Excelu a pak s tím pracovat - což ještě neznamená, že to neexistuje :-)

Co takhle nahrát ten Excel s rozvrhem směn na Google Docs a pracovat s tím pak on-line (pokud máš tu možnost)?

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Díky moc, v podstatě bych tím vyřešil obojí :) 

Kouknu jak to vše pracuje. 

@Office

Před pár lety jsem to taky řešil a nakonec skončil u Smart Office. Sice to nebylo 100% (co taky je, že), ale pracovat se s tím docela dalo. Koukám, že už je dvojka, viz. iTunes:

https://itunes.apple.com/us/app/smart-office-2/id504520620?mt=8

Případně na kancelář by se dal použít balík Google Docs.

Editovat .doc a .xls zvládne a navíc máš soubory v cloudu, tudíž to nezabírá místo v telefonu.

@Kalendář

Osobně neznám takový, který by si dokázal něco vytáhnout z Excelu a pak s tím pracovat - což ještě neznamená, že to neexistuje :-)

Co takhle nahrát ten Excel s rozvrhem směn na Google Docs a pracovat s tím pak on-line (pokud máš tu možnost)?

Odesláno

Tak jsem nad tim přemýšlel a v podstatě by mi stačilo, kdyby šly dny (čísla dnů) v měsíčním kalendáři označit jinou barvou, abych věděl, kdy je volno a kdy práce.

Prostě třeba 15. 16. 17. květen bych měl v kalendáři červeně (ty čísla). To kdyby šlo tak mi stačí obyč kalendář :D 

Odesláno

Tak jsem nad tim přemýšlel a v podstatě by mi stačilo, kdyby šly dny (čísla dnů) v měsíčním kalendáři označit jinou barvou, abych věděl, kdy je volno a kdy práce.

Prostě třeba 15. 16. 17. květen bych měl v kalendáři červeně (ty čísla). To kdyby šlo tak mi stačí obyč kalendář :D

Jako kalendář používám Calendar5 a jsem spokojenej. Událostem jdou dát různé barvy, takže by to mohlo řešit Tvůj problém.

Odesláno

Jako kalendář používám Calendar5 a jsem spokojenej. Událostem jdou dát různé barvy, takže by to mohlo řešit Tvůj problém.

Vypadá dobře, jde mi o zobrazení celého měsíce (všech dnů), a možnost přiřazení barvy k dnům, abych to uměl v tom měsíčním zobrazení rozlišit. Jde to v Calendar5? :)

Odesláno

Koupil jsem Apple TV abychom mohli na seriály koukat na tv a nemuseli blbnout s kabely. Mám MacBook early 2011, router s modemem od O2, apple tv je připojená kabelem, macbook přes wifi. Obraz se mi občas seká u HD rozlišení. Napadá mě jedině, že je ten O2 router k ničemu. Macbook by to snad zdržovat neměl. Vše je v jedné místnosti.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Kdesi v recenzích jsem četl, že nějaký O2 router (tuším, že jmenovali nějaký Zyxel) nestíhá dva přenosy zároveň mezi Apple TV a routerem a Macbookem a routerem.

Odesláno

Když jsem měl připojeno obojí na wifi, tak to bylo ještě podstatě horší. Připojením aTV kabelem se to zlepšilo, ale pořád to není vždy 100%. Takže asi nový router?

Odesláno

WiFi AP (a často i víc než jeden v domě) má dnes každej trouba, aniž by jen trochu tušil jak ta sranda funguje - a nejčastěji jde o nejbídnější operátorské krámy, které stěží zvládají fungovat v zarušeném 2,4GHz pásmu.

Když už nový router s použitelnou kapacitou, tak ať kromě GLAN umí 802.11n 5GHz band and ?Wide channel? (jabka z roku 2011+ už by to měly zvládat), s anténama optimalizovanýma radši pro prostorovou diverzitu než pro nesmyslně vysoký zisk - výborné zkušenosti mám třeba s kousky od NETGEAR.

A jak si prakticky ověřil adamo: Cokoliv pevně připojeného (Time Capsule pevně připojenou ke statické TV nevyjímaje!) k routeru připojovat důsledně buď Cat5e/Cat6 kabelem a nebo (tam kde se nehodí moc vrtat a drážkovat) PowerLine Ethernetem - jinak to jen krade pásmo zařízením která jsou "in natura" přenosná (=mobily, tablety a po domě přenášené notebooky). 

Odesláno

WiFi AP (a často i víc než jeden v domě) má dnes každej trouba, aniž by jen trochu tušil jak ta sranda funguje - a nejčastěji jde o nejbídnější operátorské krámy, které stěží zvládají fungovat v zarušeném 2,4GHz pásmu...  

.. diky .. (vazne).. uz vim, proc mi furt nic nefunguje..

Odesláno

PS: Ten "trouba" pochopitelně nemusí být hned vztahovačný Montemar personlich - jenže když dnes v zastavěné oblasti bývá v dosahu klidně 50 běžících wifin na 2,4GHz s automatickým výběrem kanálu, je skutečně prd platné brečet nad lagováním starého AP/routeru, i kdyby byl na jedné hromadě se všemi ostatními zařízeními... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...