Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

teraz mame hlasovat, ze ktora je naj poloha?

no mne sa najviac paci cislo:

Odesláno

Jinak kdyz jsme u ty hudby-minulej tejden jsem zkousel v krame Bang&Olufsen Beolit 15 a ten musim mit.Doted jsem na takovy to poslouchani v koupelne,na terase a u ohne pouzival Bose mini,ale tohle teda hraje jako krava!b13c45d04921ffba689a43cdf9b24842.jpg

Odesláno

Jinak kdyz jsme u ty hudby-minulej tejden jsem zkousel v krame Bang&Olufsen Beolit 15 a ten musim mit.Doted jsem na takovy to poslouchani v koupelne,na terase a u ohne pouzival Bose mini,ale tohle teda hraje jako krava!

bych nic jiného neocekaval, vzhledem k tomu, že to stojí jednou tolik oproti bose mini :)

Odesláno

Já jedu Spotify. Možná jen z pohodlnosti. V apple music sem se nejak nezorientoval.

v iOS 9 chystají zjednodušení Music aplikace, jestli někdo jede na public beta , tak může napsat své dojmy :-) ...

Jinak iTunes mají předělat úplně, právě kvůli Apple Music , tak asi cítí, že to není příliš user friendly ...

Odesláno

Jinak iTunes mají předělat úplně, právě kvůli Apple Music , tak asi cítí, že to není příliš user friendly ...

Že by jim to konečně už došlo? :-D

Odesláno

v iOS 9 chystají zjednodušení Music aplikace, jestli někdo jede na public beta , tak může napsat své dojmy :-) ...

Je to bulvár a nechce se mě najít originální zdroj , ale citují tam , tak snad si to nevymysleli :-) 

http://www.letemsvetemapplem.eu/2015/09/04/apple-chce-zjednodusit-itunes-a-vylepsit-apple-music/

Odesláno

bych nic jiného neocekaval, vzhledem k tomu, že to stojí jednou tolik oproti bose mini :)

Skoro třikrát víc:-)Ale pozor ten menší model od Bangu hrál stejně jako Bose mini.Až ten velkej mě učaroval.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Skoro třikrát víc:-)Ale pozor ten menší model od Bangu hrál stejně jako Bose mini.Až ten velkej mě učaroval.

ved ano, Bang si to nechá zaplatit, tam ide aj o image a krasny kus nabytku.

ja to nejak nepouzivam, doma idem cez kino ( byvam v byte, takze v dome to chapem....)

Odesláno

Presne jak max pise-pres BT se pripojis a jedes,behani na pase,rano ke snidani,odpoledni drink na zahrade...:-)

A5 jsem nezkousel,to budu muset jeste napravit.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak uvidime, co nam zajtra ukazu na velkej show!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...