Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 teraz mame hlasovat, ze ktora je naj poloha?no mne sa najviac paci cislo:
MJ. Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Apple Music nebo Spotify?Já jedu Spotify. Možná jen z pohodlnosti. V apple music sem se nejak nezorientoval.
panedge Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Ka taky Spotify,ale pripada me,ze tam tocej to samy furt dokola.Ale mam jen verzi zadarmo,nevim jak to je u placeny.
Hasňa Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 (upraveno) Jedu Spotify, placenou verzi, ale zda se mi to docela drahe a je tam malo ceskeho folku. Upraveno 7. září 2015 uživatelem Hasňa
MJ. Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 placenou verzi, ale zda se mi to docela drahemě cena přijde celkem adekvátní. A to říká někdo kdo si tahal muziku z webu
panedge Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Jinak kdyz jsme u ty hudby-minulej tejden jsem zkousel v krame Bang&Olufsen Beolit 15 a ten musim mit.Doted jsem na takovy to poslouchani v koupelne,na terase a u ohne pouzival Bose mini,ale tohle teda hraje jako krava!
quest987 Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Jinak kdyz jsme u ty hudby-minulej tejden jsem zkousel v krame Bang&Olufsen Beolit 15 a ten musim mit.Doted jsem na takovy to poslouchani v koupelne,na terase a u ohne pouzival Bose mini,ale tohle teda hraje jako krava! bych nic jiného neocekaval, vzhledem k tomu, že to stojí jednou tolik oproti bose mini
jrov Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Já jedu Spotify. Možná jen z pohodlnosti. V apple music sem se nejak nezorientoval. v iOS 9 chystají zjednodušení Music aplikace, jestli někdo jede na public beta , tak může napsat své dojmy :-) ... Jinak iTunes mají předělat úplně, právě kvůli Apple Music , tak asi cítí, že to není příliš user friendly ...
Jeremy Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Jinak iTunes mají předělat úplně, právě kvůli Apple Music , tak asi cítí, že to není příliš user friendly ... Že by jim to konečně už došlo? :-D
jrov Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 v iOS 9 chystají zjednodušení Music aplikace, jestli někdo jede na public beta , tak může napsat své dojmy :-) ... Jinak iTunes mají předělat úplně, právě kvůli Apple Music , tak asi cítí, že to není příliš user friendly ... Je to bulvár a nechce se mě najít originální zdroj , ale citují tam , tak snad si to nevymysleli :-) http://www.letemsvetemapplem.eu/2015/09/04/apple-chce-zjednodusit-itunes-a-vylepsit-apple-music/
panedge Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 bych nic jiného neocekaval, vzhledem k tomu, že to stojí jednou tolik oproti bose mini Skoro třikrát víc:-)Ale pozor ten menší model od Bangu hrál stejně jako Bose mini.Až ten velkej mě učaroval.
quest987 Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Zkousel jsi na porovnani nejake B&W ? Treba A5?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Skoro třikrát víc:-)Ale pozor ten menší model od Bangu hrál stejně jako Bose mini.Až ten velkej mě učaroval.ved ano, Bang si to nechá zaplatit, tam ide aj o image a krasny kus nabytku.ja to nejak nepouzivam, doma idem cez kino ( byvam v byte, takze v dome to chapem....)
panedge Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Presne jak max pise-pres BT se pripojis a jedes,behani na pase,rano ke snidani,odpoledni drink na zahrade...:-) A5 jsem nezkousel,to budu muset jeste napravit.
Maxel Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 Zde. No tvl... kliknu na poslední stranu Applu, co se tu jako děje, a co na mně nevybafne.Hned mě napadlo, že to bude prima pokec ta strana předtím
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 tak uvidime, co nam zajtra ukazu na velkej show!
Maxel Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Taky jsem zvědav. Na iPhone ani moc ne, to se mě netýká (služební BB), ale pokud se vytasí s novou ATV, tak do té bych možná šel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se