jovani Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 funguju Vam spolahlivo screeny obrazoviek? nie vzdy sa mi podari spravit na prvykrat, pokial som nemal iOS 10 tak bez problemov ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 áno, otestované na iPhone aj iPade s iOS 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Na 6 bez problémov Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 funguju Vam spolahlivo screeny obrazoviek? nie vzdy sa mi podari spravit na prvykrat, pokial som nemal iOS 10 tak bez problemov ...Ano, 6S úplně v pohodě!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Zdravím chlapi, máte někdo zkušenost s nákupem iPhone v 1. den prodeje? Bývají omezené zásoby apod...? Díky. Myslím, že u nás to nebude tak horký. Celosvětově se sice hlásí, že žádná varianta už není dostupná (zejména jet black a black), ale pokud dáš třeba půlnoční prodej v iStyle, myslím, že výběr by mohl být velký. Ideálně ještě s předobjednávkou. Ale můžu se mýlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Zdravím Vás, nemáte, prosím, někdo zkušenost s firmou NSPARKLE, případně s jinou firmou/subjektem, který se věnuje upgradům jablečnejch počítačů? Mám iMac 27" - chtěl bych výměnit stávající plotňák na SSD. Mám slim verzi 2012, kde se musí opatrně odlepovat LCD panel a sám si to nelajsnu:-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Jsem si prave ochmatal ip7 a nejak me to nebere. Ta leskla verze je leskla az moc. Uz byla osahana jako blazen. A to home tlacitko nemackaci me rozcilovalo. A porad jeste ten chybejici jack... Jelikoz budu mit narok na upgrade, tak premyslim, jestli vzit 6s. A nebo radsi 5se. Tu jsem si ted taky ohmatal a ta velikost se mi fakt libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 U nas treba nemame potvrzene datum dodani u jet black 128gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 2gngngn: NSparkle jsou drazí jak sviň, ale solidní a upgrade umí téměř na počkání (dobře: gáblík + návštěva Chronoshopu, restore už jsem si dělal sám). Osobně otestováno na vlastním iMacovi - a cena byla ve finále podstatně nižší, než kdybych do něj v okamžiku koupě objednal poloviční SSD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Nejspíš kvůli iOS 10 mi přestal fungovat iRadar CZ, vždycky hned spadne. Co u vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Muffik: mně funguje normálně. Máš iRadar CZ+ ? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Nejspíš kvůli iOS 10 mi přestal fungovat iRadar CZ, vždycky hned spadne. Co u vás?Stejnej trabl... 4Rifik...no jo, skoro to samý...dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Simvás, podařilo se mi křupnout displej na 6s, je to víceméně jenom nahoře u repráku, všechno v poho funguje. Kamarád mi tvrdí, že lze vyměnit jenom to sklo, bez šahání na LCD modul, ale to nějak nikde nevidim. Je to blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Funguje vám to probuzení po zvednutí telefonu že stolu? Nebo se to musí někde zapnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Do iP6 to tusim nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Teď už jo Dík za tip. Muffik: mně funguje normálně. Máš iRadar CZ+ ? Upraveno 19. září 2016 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Funguje vám to probuzení po zvednutí telefonu že stolu? Nebo se to musí někde zapnout?Jo, musí se to zapnout. Mam 6S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Jo, musí se to zapnout. Mam 6S.A kde? Nemůžu to najít... Mám 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Taky myslím, že to na 6 nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Na 6 to nejde, od 6S výše ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se