paia Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Chvála bohu, že Apple používám jen jako mobil a tablet a nejsem u něj zaháčkovanej i desktopem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 No, je to bohuzel tak ... I kdyz me Apple nasr.... nejak nemam chut zahodit vsechny ty aplikace, ktere mam nakoupene, workflow, ktera jsem si za ta roky navykl pouzivat ci resit migraci vsech dat z iCloudu (hlavne fotky).Porad totiz zastavam nazor, ze i kdyz Apple dela v posledni dobe slusne boty, stale plati, ze je to jednooky mezi slepymi ... Takze budu mrmlat, budu nastvanej, ale nakonec stejne pujdu a drive ci pozdeji mu tam ty prachy necham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Souhlas s jhonzatkem: nové železo si naštěstí nemám nejmenší důvod pořizovat - a představa že bych se měl "na plný úvazek" vrátit k současným zrůdným okenicím mě děsí mnohem víc, než sen že bych v noťasu našel dotykáč na místě Escape+F.Dtto Linuch - několikadenní nezávazné prázdninové pokusničení s různými distribucemi na sčotu šéfova otce mě z iluzí o "pokroku v open source desktopu" minimálně na další rok bezpečně vyléčilo... Co se cen týče, svůj rMBP13/8/256 jsem si stihl s nějakými slevami koupit těsně před "singerizací" koruny - a při přepočtu ceny toho "osekaného" MBP na tehdejší kurz mi to vychází na stejných 37 litrů jako na podzim 2013. Takže nás o peníze neokrádá Apple, ale naše slavná "Česká národní" banka = stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Už se někdo setkal s problémem viz screen s icloud? Poradí někdo co s tím? Dělal jsem čistku, takže jsem komplet cloud smazal a teď nahrávám znovu, na iphonu mi hlásí, že jsou všechny fotky nahrané, stejně tak na cloudu, ale žádná se nezobrazí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 2Bells: Tipoval bych to na nabořenou Knihovnu Fotky.photoslibrary (a její indexy) ve složce "obrázky" - a úžasné nové fotky se tím nejspíš ve snaze o indexování ksichtíků z cloudu nezvládnnou prokousat. Jestli máš iCloud funkční, můžeš lokální knihovnu zkusit odpojit, fotky zavřít smazat/přesunout jinam, pak znovu přihlásit a sesynchronizovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 PS: a nebo takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Díky za radu, zkusím to uvidím co se bude dít, doufám, že to klapne. Říkal jsem si, že čistka jednou za čas pomůže - ano pomohla zbavil jsem se spoustu bordelu, ale že s tím pak budou zase nové problémy, to by mě trefilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Takže hlásím úspěšné vyřešení problému, nakonec jsem měl i zhruba půl hodinovou konzultaci s Apple podporou a vyšlo z toho to, že jsem si fotky v cloudu nakopl sám, takže to píšu i pro ostatní, aby náhodou někdo nedostal podobně blbý nápad jako já.Ten nápad byl, že při totální čistce jak iphone, tak cloudu, jsem si všechny fotky dal zvlášť ještě na Google, následně smazal iphone, smazal cloud a fotky jsem si do iphone dotáhl z googlu, což byl kámen úrazu. Iphone je sice vidí, ale cloud už je nebere jako oficiální "Apple produkt", takže nezájem a komplet knihovnu jsem takto nakopl.Nyní mám tedy fotky dotažené z Macu a cloud jsem musel kompletně smazat, abych se zbavil toho nakopnutého balastu, ale synchronizace jinak funguje, to jsem už zkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) Tak kuryr uz dorazil :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Hoši přítelkyně si aktualizovala iPhone 6 a začal se rychle vybijet. Dá se s tím něco dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Rychle nabijet...promin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Podobný problém už se mi taky stal, ne sice teď s posledním iOS, ale na tom asi nezáleží, postup bude stejný, takže zkus nejdřív hard reset a když to nepomůže, tak jedině restore, pak si to sedne. U mě to zafungovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Prvně restartovat, může tam bejt zakousnutej nějakej proces. Pak zkusit zazálohovat a obnovit ze zálohy. Pokud ani to nepomůže, tak obnovit bez zálohy a nastavit jako nový iPhone, když ani to nepomůže, tak odchází baterka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Tak kuryr uz dorazil :-) Nemejt toho minulého Maca Pro 15'' v maximální konfiguraci tak bych do toho šel taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 To by mě zajímalo, čím ho teda myješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Upgradovat z 15" na menší, po všech stránkách slabší, s blbou klávesnicí a ještě bez konektorů, to by mě taky museli omejvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Ta klavesnice je v pohode :-) Pro me je priorita prenosnost momentalne, vykon do plna vyuziju jedine pri hrani, jinak mi staci bohate ...A jedno USB mi staci, to druhy je tam navic :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 sem nasr..... jak ha.., nevim cim to je, ale po posledni aktualizaci se mi nenacitaji nektere webovky - proste jen text, uz k.u.r.v.a nevim.... Mac Air, Sierra diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Vymazání cache, popř obnovení def. nastavení nepomohlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se