Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Roura: I když se to podle číslování nezdá, tak iOS10.3 je hodně velký update s výměnou celého souborového systému (který byl slíbený už vloni, jinak by si ho nejspíš nechali až do verze 11) prováděnou za chodu(!). Je možné že právě při tom se u Tebe něco podělalo a nezbude Ti nic jiného než udělat čistou obnovu ze zálohy. Jinak koukám že už po týdnu původní iOS10.3 nahradili "hotfixem" 10.3.1, beta 10.3.2 už běží - takže ostatní s updatem nemají důvod spěchat... -_-

Radku dík za info. O tom novým souborovým systému jsem četl. Sice mi to nic neřeklo, ale asi je to velký pokrok. Co jsem měl nahraný soubory tak v iosu je vidím, jen v itunes ne. Než budu dělat obnovu, tak ty appky napřed zkusím smáznout a uvidím. Třeba se chytnou.

Odesláno

Možná je to blbost, ale nechce to k synchronizaci souborů z nových šifrovaných sandboxů i nové iTunes (aktuální jsou 12.6)?

Sám teda iOS 10.3.x zatím nikde nemám, ale iTunes na El-capitanovi si "musím" aktualizovat ručně...

Odesláno

No to je debil :D to mi chce rict, ze bez telefonu uz neumi ani usnout? Ovsem po te rane se mu ocividne alespon uz rozsvitilo, tak alespon k necemu to bylo dobre :D

Odesláno

Nejlepší je že tu prdu retard nekoupil od jabka, ale od zástrčky do síťové prodlužky, kterou si sám natáhnul až do pelechu.

A kdo zažil zoufale vykvedlané umerické zásuvky a zástrčky s holýma rovnoběžnýma nožema, tuší která bije...  :suicide_anim:

3f39a1bb86fcfc33dd720b67cae1323f.jpg

Odesláno

V istylu výměna za nový kus 10 102 Kč.

Zdravím pánové.

Paní si utopila iP 6S v záruce, a v neorigo servisu se nejdříve prsili, že to dají do pucu, a po 14 dnech jí tlf vrátili, že opravit nejde. Ani nenaskočí.

Jde ještě někam střelit na ND, nebo jinak na něm něco škrábnout, ať mne koupě nového tolik nebolí, nebo ho mám vzteky rozkousat a vyhodit do popelnice?

Na Aukro už jsem koukal, a ne, že by se o ty prodávané někdo zrovna pral. Ach jo. :taz:

Díky za každou radu.

Odesláno (upraveno)

Placený Exchange program iPhone a Apple Watch v iStyle

Model

Cena od

iPhone 5 / 5c / 5s / SE 9 067 Kč

iPhone 6 / 6s 10 102 Kč iPhone 6 Plus / 6s Plus 11 148Kč iPhone 7 10 868 Kč

iPhone 7 Plus 11 962 Kč

Apple Watch (Sport, Series 2 Nike, Series 1) 6 731 Kč

Apple Watch Series 2 (hliníkové) 8 126 Kč Apple Watch (ocelové) 8 475 Kč

Apple Watch (keramické)27 888 Kč

To slovo "placený" bych měl za bernou minci.

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Vždyť jsem psal "V istylu výměna za nový kus 10 102 Kč." ;-)

Podle mě lepší cesta než prodávat utopenej na díly a pak kupovat novej.

Placený Exchange program iPhone a Apple Watch

Model

Cena od iPhone 5 / 5c / 5s / SE 9 067 Kč

iPhone 6 / 6s 10 102 Kč iPhone 6 Plus / 6s Plus 11 148

Kč iPhone 7 10 868 Kč

iPhone 7 Plus 11 962 Kč

Apple Watch (Sport, Series 2 Nike, Series 1) 6 731 Kč

Apple Watch Series 2 (hliníkové) 8 126 Kč Apple Watch (ocelové) 8 475 Kč

Apple Watch (keramické)27 888 Kč

To slovo "placený" bych měl za bernou minci.

Odesláno

To je docela dobré řešení, vůbec jsem nevěděl, že něco takového funguje, nikdy jsem to teda ani nepotřeboval, ale dobré vědět, takže i já díky za informaci.

Ještě mě tak napadlo, jak to funguje s kapacitami, cena je stejná pro všechny? Od toho výpisu, co sem dal Tonda mi to tak přijde..

Odesláno

Mám Iphone SE 64 GB a když mám mobil píchnutý v nabíječce, všiml jsem si, že trošku blbne diplej. Je horší odezva, reaguje tak divně, člověk se snáz překlepne někam kam nechce atd. Dělá to jenom když je v síti, jinak je perfektní. Přítelkyně má stejný telefon a dělá jí to taky... myslel jsem, že to může být zásuvkou doma, ze které nabíjíme, ale stává se jí to i v práci. Mě zase v práci ne a tam se to když je v sítí chová normálně. Setkal jste se s tím už někdo někdy?

Odesláno

Před dvěma lety to bylo tak, že to byla cena za výměnu kus za kus bez ohledu na velikost paměti.

To je docela dobré řešení, vůbec jsem nevěděl, že něco takového funguje, nikdy jsem to teda ani nepotřeboval, ale dobré vědět, takže i já díky za informaci.

Ještě mě tak napadlo, jak to funguje s kapacitami, cena je stejná pro všechny? Od toho výpisu, co sem dal Tonda mi to tak přijde..

Odesláno

Myslím, že kapacita bude v ceně zohledněna..je tam psáno "cena od".

Ono to v té špatně zkopírované tabulce zapadá.

Jo už mi to docvaklo, měl jsem si to přečíst lépe hned, ještě než jsem něco psal :)

Před dvěma lety to bylo tak, že to byla cena za výměnu kus za kus bez ohledu na velikost paměti.

No v mém případě bych stejně musel dostat kus s jinou pamětí, jelikož mám iP 6S 64GB a ten už není, takže bych to viděl při výměně na 128GB a asi s nějakým doplatkem. Věřím, že toho asi nikdy nevyužiju, většinou měním po dvou letech za nějaký z novějších modelů a starý prodávám, protože ty 2 roky přežije, ale člověk nikdy neví, takže jsem rád, že o té možnosti vím pro všechny případy :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...