sejkoram Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Ahoj. Mám SE, a dělá mi to taky, ale ne vždy. Jediný, co ti můžu říct je, že zásuvkou to dle mé zkušenosti není. Kdybys o tom zjistil víc. Dej vědět. Mám Iphone SE 64 GB a když mám mobil píchnutý v nabíječce, všiml jsem si, že trošku blbne diplej. Je horší odezva, reaguje tak divně, člověk se snáz překlepne někam kam nechce atd. Dělá to jenom když je v síti, jinak je perfektní. Přítelkyně má stejný telefon a dělá jí to taky... myslel jsem, že to může být zásuvkou doma, ze které nabíjíme, ale stává se jí to i v práci. Mě zase v práci ne a tam se to když je v sítí chová normálně. Setkal jste se s tím už někdo někdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Hele kluci mne to dělalo a dělá, nicméně u mne je to dáno několika faktory, celkem prosté, první věc je že jsem v tu chvíli na wifi, dám to na nabíječku, a spustí se mi na pozadí zálohování na icloud. pokud je zamčený. když ho v průběhu zálohy odemknu, tak to pořád běží a zpomaluje procesor a tak se zdá že je to trhané.to jsem vypozoroval já u sebe . nicméně zkuste vypnout wifinu na telefonu jestli to bude dělat taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Tohle taky delaj neoriginalni nabijecky a kabely. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Tohle taky delaj neoriginalni nabijecky a kabely. Sent from my iPhone using TapatalkDíky, to bude ono. Tu co tahám do práce je ta origo co byla u telefonu zatímco tu co máme doma u postele, ze který střídavě nabíjíme, je prý neorigo říká přítelkyně (má IP dýl). Občas si jí i bere do práce. Tím se to vysvětluje. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Já teda nevím. origo nabíječku jsem zatím nepoužil. A stejně mi to někdy dělá a někdy ne. Spíš bych sázel na tu wifi. Protože jsem si uvědomil, že poslední dobou doma vypínám wifi a jedu na datech, a v tomhle období se mi to zatím nesekalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Setkali jste se nekdy u iPhonu stim, ze kdyz je baterie v rozmezi 4 az 40% tak je jas displeje velmi nizky i pres to, ze je namaximum?je jedno jestli je telefon na nabijecce nebo ne. Viz prilozene foto.Predem diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Je zapnuty night shift. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Ne night shift, ale režim nízké spotřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 @People kdyby ses podíval na fotku uvidíš, ze je night shift vypnute na obou přístrojích .@Tondaa73 tímto také není bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 @Tondaa73 tímto také není bohužel Aha...prdlajs vidím, ale zdálo se mi, že ukazatel baterie má žlutou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 I v režimu nízké spotřeby se dá ohulit jas na maximum. Mrkni ještě do "Zpřístupnění displeje" na procento u nastavení "snížit bílý bod"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Při večerním čekání na drahou polovičku jsem se trochu nudil, tak jsem zalovil v paměti a spáchal drobné review na Apple Watch Series 2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Ahoj pánové, uvažuji, že kolegovy z práce prodám svůj MBA a pořídím něco nového. Díval jsem se na nabídku současných Macbooků a popravdě řečeno nevím co mám koupit za nástupce. Rád bych se posunul výše tj. v úvahu připadá jen MBP. Zatím jsem u 13" MBP bez Touchbaru. Ten Touchbar nevím jestli vůbec k něčemu využiju, zatím se mi to, zdá hodně v plenkách. Verze s Touchbarem má rychlejší procesor, paměti a grafiku. Nevím jestli to poznám. Dělám primárně text, fotky,... Hry moc ne jelikož MBA na ně není určen. Jelikož začínám hůře vidět pokukuju po 15". Ale cenově je to masakr. MBP za 66k. Díval jsem se na generaci 2015, která vychází o něco lépe. U generace 2016 je prý úžasný zvuk a displej, který u té starší prý není. Nevím jestli je to marketing. Máte zkušenost s generací MBP 2015 a 2016? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 (upraveno) Asi spíš záleží na tom, kolik chceš zaplatit za zbytečnosti hladovým akcionářům, protože na text a fotky stačí klidně Mabook Air za poloviční cenu. Pokud chceš dělat fotky na vyšší úrovni, tak je lepší koupit pořádný externí monitor, který je gamutem a kvalitou úplně jinde než Apple. Zrovna tak čekat, že notebook bude hrát jako externí hudební aparatura, je dost falešná představa. Syn má 15" Macbook Pro v té nejvyšší řadě bez baru, jenže on potřebuje rendering videa a náročnou grafiku, ale displej má 27" externí, aby se na tom dalo něco rozumně dělat. Upraveno 10. dubna 2017 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Jak radí Josef, "začínám hůř vidět"=pořádný externí monitor+klávesnice, ne se hrbit u nějakého 13-15" cestovního provizoria. Stejně tak zvuk - i k macbooku se dá připojit externí zvukovka s připojenou aparaturou, kterou na cestách pochopitelně nepotřebuješ. Kecy o "úžasném zvuku" z noťase ať si teplouši nechají pro akcionáře, dokud jim to žerou. Frikulínský Touchbar = krádež fyzického ESCAPE = nebrat. Rychlejší procesor a grafika jsou hezké, ale na text a občasné zkouknutí fotek z mobilu jsou za ten ranec naprosto k prdu. Slušný kompromis byl rMBP2015 - jenže ten už v rozumné konfiguraci nový neseženeš a ani z druhé ruky se jej lidi nezbavují (čemuž se při pohledu na současnou "bezportovou" produkci ani nedivím)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 no shodou okolností by tady jeden MBP 2015 byl, kdyby někdo chtěl, Retina, intel i7,16 GB ram, 512 SSD, krabice, kompletní balení, nedobouchanej, super stav. tak za 48 tis. nový stál 68 tis. a do října je v záruce, koupen Istyle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Chlopi laicka otazka - zvysil mi iPhone6, zlaty 16GB s cracknutym sklom (oprava by mala stat 80e, ale nechce sa mi s tym minat cas, radsej zlavim z ceny), je samozrejme plne funkcny, kupovany novy z t-mobilu. Nie je prenho vyuzitie, chcem to predat, ale do predajneho vlakna treba dat cenu a ja vobec netusim, kolko mam za to pytat - iPhone je pre mna neznama vec. Ceny v inzeratoch si samozrejme pozriet viem, ale nechce sa mi okolo toho minat vela casu vyjednavanim o 5 eur. Za kolko sa taky telefon realne obchoduje (myslene bez rozbiteho skla)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Nedávno jsem sháněl pro paní, ve stavu nového a zárukou 6 měsíců jsem ho nakonec sehnal za 8 tisíc, čili cca 300 éček. S tím prasklým sklem bych cenu viděl kolem 4 500 Kč (170 EUR). Chlopi laicka otazka - zvysil mi iPhone6, zlaty 16GB s cracknutym sklom (oprava by mala stat 80e, ale nechce sa mi s tym minat cas, radsej zlavim z ceny), je samozrejme plne funkcny, kupovany novy z t-mobilu. Nie je prenho vyuzitie, chcem to predat, ale do predajneho vlakna treba dat cenu a ja vobec netusim, kolko mam za to pytat - iPhone je pre mna neznama vec. Ceny v inzeratoch si samozrejme pozriet viem, ale nechce sa mi okolo toho minat vela casu vyjednavanim o 5 eur. Za kolko sa taky telefon realne obchoduje (myslene bez rozbiteho skla)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) Vybírám futrál na přenášení Aira třináctky... Hoši, nemáte někdo vlastní zkušenost s Twelve South BookBook?Docela se mi to líbí, ikdyž nvm jestli víc obyč nebo vintage, ale netušim jak to maj s kvalitou, materiály, výdrží, použitím v praxi, apod. Díky! Když to bude bída, plán bé je kožený sleeve od Danny P., tam asi nejde šlápnout vedle. Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Z tehto dvou variant bych sel do toho sleeve pouzdra, to co vypada jako knizka bude s macbookem docela tluste a design nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se