decebal Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2011 V 5. 2. 2011 v 16:50, 'rorda' napsal: No, to SSD je ale přece zrychlení pro jakýkoliv systém a PC/NB, nejen Apple ... To asi jo, naštěstí nemám možnost to posoudit .
Martin Žufánek Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Ach jo. Neinstaluju tak každou blbost, ale jen to co potřebuju k práci. A rozdíl je poznat. Když si to nedokážeš vysvětlit tak hlavně proto, že je (jak sám píšeš) nepoužíváš. A co nepoužíváš, tak prosím nekomentuj.
decebal Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2011 (upraveno) V 5. 2. 2011 v 17:37, 'utrejch' napsal: Windows nepouzivam, ale i kdybych pouzival, tak si tam nebudu instalovat kdejakou picovinu a tedy nebudu zasirat registry ... Tvoje problemy pravdepodobne budou vezet, jak se tak rika, nekde mezi zidli a klavesnici ... bez urazky ... jinak si totiz nedovedu vysvetlit, proc ti windows bezi tak pomalu ... No já nevím, jak jsem psal výše, mám Windows na iMacu kvůli hrám na části disku a ten rozdíl mezi OSX a W je docela značný. Spuštěním systému počínaje a obyčejným vyhledáváním konče. A kromě systému a pár her tam nemám nic navíc. Upraveno 5. února 2011 uživatelem decebal
utrejch Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 V 5. 2. 2011 v 17:45, 'Martin Žufánek' napsal: Ach jo. Neinstaluju tak každou blbost, ale jen to co potřebuju k práci. A rozdíl je poznat. Když si to nedokážeš vysvětlit tak hlavně proto, že je (jak sám píšeš) nepoužíváš. A co nepoužíváš, tak prosím nekomentuj. No dovol, ja si muzu komentovat, co chci; hlavne kdyz si mi zda, ze tu nekdo siri bludy ...
Martin Žufánek Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Tak naposledy. Píšu svoje osobní zkušenosti a když říkám, že Windows je na stejném hardware pomalejší a má citelně horší práci s pevným diskem, tak to prostě akceptuj a neobviňuj mě z bludů. A opravdu nechápu proč ty moje zkušenosti napadáš, když Windows nepoužíváš a nevíš tedy o čem je řeč.
utrejch Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 V 5. 2. 2011 v 17:57, 'Martin Žufánek' napsal: Tak naposledy. Píšu svoje osobní zkušenosti a když říkám, že Windows je na stejném hardware pomalejší a má citelně horší práci s pevným diskem, tak to prostě akceptuj a neobviňuj mě z bludů. A opravdu nechápu proč ty moje zkušenosti napadáš, když Windows nepoužíváš a nevíš tedy o čem je řeč. Ze je pomalejsi, prosim, nikdy jsem netvrdil opak. Ja jen rikam, ze windows po pul roce rozumneho pouzivani nejsou o nic pomalejsi nez na zacatku ...
TomAnt Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 (upraveno) Netreba zabudat na fakt, ze pod rozumne pouzivanie Windows spada aj instalacia vsetkych kritickych a odporucanych zaplat (patchov). A tie teda rozhodne systemu Windows na rychosti nepridavaju. Pod rozumne pouzivanie zaradujem aj nainstalovanie dodatocneho biznis softu, povedzme Photoshop (ako priklad). Ale ten zas doinstaluje kopec fontov, ktore taktiez rozhodne k rychlosti Windowsu nepridavaju. Atd atd atd... Je vela moznosti rozumenho pouzivania Windows, kde o pol roka je tento system rozhodne "iny" ako na zaciatku... Upraveno 5. února 2011 uživatelem TomAnt
Kalifx Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 (upraveno) Příjemný překvapení - na Andělu jsem si koupil iLife 11 (hlavně kvůli GB) a cena na krámě byla v podstatě stejná jako internetová kdekoli ve světě. Asi banalita, ale nebyl jsem na to zrovna zvyklej. Upraveno 6. února 2011 uživatelem Kalifx
kubson Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 5. 2. 2011 v 13:01, 'Jeremy' napsal: Nevíte někdo o bezdrátové klávesnici pro iPad, která by psala česky? znáš Zaggmate?
H-B Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 5. 2. 2011 v 18:02, 'utrejch' napsal: Ze je pomalejsi, prosim, nikdy jsem netvrdil opak. Ja jen rikam, ze windows po pul roce rozumneho pouzivani nejsou o nic pomalejsi nez na zacatku ... Mac nemam (to pisu pro jistotu, abych nebyl obvinen z 'applovstvi'), ale zkusenost s Windows mam stejnou. A nejde jen o mne nebo Martina, ze se Win s casem zpomaluji je proste bezna a obecne znama vec, tady neni o cem polemizovat. Podle uzivani nekomu vic a rychleji a jinemu naopak, ale proste to tak ve vysledku je.
Jeremy Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 V 7. 2. 2011 v 10:42, 'kubson' napsal: znáš Zaggmate? Vypadá božsky, ale nechce se mi tam lepit česká písmenka.. :-)
stampee Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Kluci poradte prosim,udelal jsem na 3GS sync s outlookem, mam nastavene 2 samostatne seznamy kontaktu a oba se mi spojily v tel do jednoho. Coz jsem samozrejme nechtel;) u toho co v tel nechci jsem udelal zalohu a seznam smazal. pak se po dalsi sync ukazuje pouze ten pozadovany seznam.Poradte prosim jak synchronizovat jen s jednim a druhy nechat jen v PC aniz byhc musel zase neco odmazavat apod. Predem dekuji za radu,Iphone mam teprv den a jsem apple analfabet- ale ucim se rychle;)
boo-beek Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Na iTunes je dnes Navigon pro celou evropu za 45 EUR, pokud nekdo chcete do ajfounu navi, tohle je asi fajn volba...
RomanP Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Mám doma starej, ale dobrej a ještě dobustně dělanej HP ScanJet 5400c : http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Home.jsp?lang=cs&cc=cz&prodClassId=-1&prodTypeId=15179&prodSeriesId=28455 K tomu iMaca s OS X a to je od mého přechodu z Win asi první vážnější zásek co se týče kompatibility (pominu li hodinky Suunto a nemožnost je připojit a stáhnout data).Vím, že je scaner hooodně starej kousek, ale nechci kvůli několika použitím ročně kupovat jinej. HP na webu ovladače pro OSX nemá. Nevím jestli někdy mělo, ale jde snad nějak objednat CD, jenže USA a UK only. Neví někdo kde ovladače (pokud pro poslední OS vůvec jsou) stáhnout? Nebo, nejde to řešit třeba nějakým plug-inem pro soft na úpravu fotek, či nějakým uni skenovacím programem, který by třeba používal TWAIN protokol?
decebal Odesláno 11. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2011 (upraveno) V 11. 2. 2011 v 11:18, 'RomanP' napsal: Mám doma starej, ale dobrej a ještě dobustně dělanej HP ScanJet 5400c : http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Home.jsp?lang=cs&cc=cz&prodClassId=-1&prodTypeId=15179&prodSeriesId=28455 K tomu iMaca s OS X a to je od mého přechodu z Win asi první vážnější zásek co se týče kompatibility (pominu li hodinky Suunto a nemožnost je připojit a stáhnout data). Vím, že je scaner hooodně starej kousek, ale nechci kvůli několika použitím ročně kupovat jinej. HP na webu ovladače pro OSX nemá. Nevím jestli někdy mělo, ale jde snad nějak objednat CD, jenže USA a UK only. Neví někdo kde ovladače (pokud pro poslední OS vůvec jsou) stáhnout? Nebo, nejde to řešit třeba nějakým plug-inem pro soft na úpravu fotek, či nějakým uni skenovacím programem, který by třeba používal TWAIN protokol? Zkoušel jsem se zeptat, a moc nadějně to nevypadá :-(. HP ovladače OSX samozřejmě má (už v sobě) a tady se dají stáhnout http://support.apple.com/kb/dl907, ale ten Tvůj model tam asi není. Holt oldschooler :-). Ještě jedna věc, jakou verzi OSX máš? Upraveno 11. února 2011 uživatelem decebal
Jaem Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Mam pre majitelov iPad/iPhone/iPod touch tip na zaujimave applikacie. Aplikacia Air Display premeni vase iOS zariadenie na druhy monitor k pocitacu s moznostou dotykoveho ovladania Aplikacia Air Video od slovenskeho vyvojara zas umoznuje prehravat audio a video ulozene na pocitaci bez nutnosti konvertovania a nahratia do iOS zariadenia. Podporuje aj titulky s diakritikou. Za 2,39? sa neskutocne oplati.
RomanP Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 V 11. 2. 2011 v 16:06, 'decebal' napsal: Zkoušel jsem se zeptat, a moc nadějně to nevypadá :-(. HP ovladače OSX samozřejmě má (už v sobě) a tady se dají stáhnout http://support.apple.com/kb/dl907, ale ten Tvůj model tam asi není. Holt oldschooler :-). Ještě jedna věc, jakou verzi OSX máš? Mám OS X 10.6.6. Já vím, že je starý, ale jak říkám, mechanicky i výstupem mi přijde výbornej. Lampa bez náznaku problému atd. Divný je, že je k dispozici pro USA a UK na CD, ale na webu ne.
Kalifx Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Sice jsem slíbil, že už tady s muzikou nebudu votravovat, ale podařilo se mně v GarageBandu dokončit moje lehce konceptuální EP, věnovaný legendárním KLF. Letos je to totiž právě 20 let, co se jim podařilo být nejprodávanější singlovou kapelou na světě. Pokusil jsem se kombinovat prvky chilloutu, ambientu a old school house music. Takže nic pro příznivce poctivejch kytarovejch riffů. A pokud to někdo vůbec ocení, tak asi jen to promile milovníků KLF. Použitý SW je samozřejmě GarageBand (opět díky Apple za tenhle software), dokoupený JamPacky, volně dostupný smyčky z netu a taky troška toho samplování. Celý EP s názvem How many Days? se skládá ze čtyř tracků: 01_Night_hitch-hiking02_Back in the City03_Small touch on the Couch04_From Dusk till Dawn Takže tady je výsledek: http://www.youtube.com/user/WeLikeTheOCP
utrejch Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 V 28. 2. 2011 v 22:57, 'Kalifx' napsal: Sice jsem slíbil, že už tady s muzikou nebudu votravovat, ale podařilo se mně v GarageBandu dokončit moje lehce konceptuální EP, věnovaný legendárním KLF. Letos je to totiž právě 20 let, co se jim podařilo být nejprodávanější singlovou kapelou na světě. Pokusil jsem se kombinovat prvky chilloutu, ambientu a old school house music. Takže nic pro příznivce poctivejch kytarovejch riffů. A pokud to někdo vůbec ocení, tak asi jen to promile milovníků KLF. Použitý SW je samozřejmě GarageBand (opět díky Apple za tenhle software), dokoupený JamPacky, volně dostupný smyčky z netu a taky troška toho samplování. Celý EP s názvem How many Days? se skládá ze čtyř tracků: 01_Night_hitch-hiking 02_Back in the City 03_Small touch on the Couch 04_From Dusk till Dawn Takže tady je výsledek: http://www.youtube.com/user/WeLikeTheOCP Legendarni klf neznam, ale zni to dobre. Pripada mi to, bez urazky, jako ambientni moby ...
Kalifx Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 V 28. 2. 2011 v 23:26, 'utrejch' napsal: Legendarni klf neznam, ale zni to dobre. Pripada mi to, bez urazky, jako ambientni moby ... Tak to vezmu pozitivně. Ale ne, vážně. Já chápu, že to lidem, kteří nemaj KLF naposlouchaný (třeba album Chill out) může znít divně. Nicméně každopádně díky moc za postřeh.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se