Martz Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Vykasli se na pouzdro, porid cirou folii a uzivej si krasnej kousek technologie... ;-) Ten můj krásnej kousek technologie je dobitej ze všech stran, moc hezkej pohled to není. Pouzdro chci na to, abych ho v něm mohl hodit do brašny nebo jiného zavazadla vedle klíčů atd. Asi to bude nakonec TOTO.
Hasňa Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Pouzivam tuhle. Je za zlomek ceny tech vehlasnych, je to ta sama, na mobilu de facto neni videt a mobil vypada tak, jak ma a klice nemaji nadeji.
Josef01 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Tak je to naprosto jiný přístroj a rozdíl přímo neskutečný?
Michal.Vacík Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 Haleluja, iPad2 je doma. :-) A nějaké fotečky? pochvaly? by nebyly?
dknespl Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 (upraveno) Používáte na chronomag na iphone či ipad IPB App? Nevíte, jestli která další hodinková fóra běží na IPB ? Upraveno 19. dubna 2011 uživatelem dknespl
Josef01 Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 A nějaké fotečky? pochvaly? by nebyly? Já jsem si s iPad2 občas pohrál (je volně k dispozici prakticky v každém Datartu) a nezjistil jsem pro mé použití žádný podstatný rozdíl. iPadu musí podle mě člověk přijít na chuť, Mám iPad1 asi měsíc a už se na něj práší, kdyby to mělo klasickou SIM kartu, asi bych to využil, takhle skončí jako prohlížečka knih, internet emaily večer v posteli, notebook to prostě nenahradí ani náhodou. Takže jsem zatím zůstal u Samsung TAB.
boo-beek Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Používáte na chronomag na iphone či ipad IPB App? Nevíte, jestli která další hodinková fóra běží na IPB ? Obcas, jeste mam koupenej tapatalk, ten se mi libi o neco vic, ale nejlepsi je to stejne v prohlizeci
Churchill Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 Tak 11" Air je doma, BTO konfigurace s 128GB a 4GB. Celý dny lítám v terénu a rozdíl v brašně od 13" MBP je sakra znát. Takže naprostá spokojenost
quest987 Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 Má někdo zkušenost s Apple TV?Uvažuju nad výměnou stávajícího media centra právě za apple tv.Jak je to s přehráváním všech media formátů?Dokáže Apple tv nahradit klasické media centrum?Předem děkuji za info.
TomAnt Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 Nie, caka ta konverzia do podporovaneho formatu prakticky zakazdym. Na tieto ucely to nie je uplne optimalne. Osobne pouzivam WD TV Live, aj ked som velmi Apple positive
quest987 Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 Ani po sw zasahu?libi se mi to streamovani veci z ipadu nebo mbp do tv pres apple tv.umel by to mac mini?Ja jinak pouzivam PopcornHour A-110 coz je super centrum,ale rikal jsem si kdyz uz se mi ta rodina jablek rozrostla tak jsem si rikal to podporit jeste trochu timto.
dknespl Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2011 Nie, caka ta konverzia do podporovaneho formatu prakticky zakazdym. Na tieto ucely to nie je uplne optimalne. Osobne pouzivam WD TV Live, aj ked som velmi Apple positive A co ATV a Perian, to by mělo fungovat ne?
Ejabejaroz Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Moje zkušenost: Apple TV 2 přesně k tomuto účelu používám - je pravda že už dlouho máme celou domácnost na Apple (4 macbooky a jeden starší jako iTunes "server"), a proto už dávno mám všecno v H.264. Pořídil jsem od Elgata Turbo H.264 HD - "urychlovač" a všechno (včetně BluRay) okamžitě konvertuju do iTunes. K tomu starému MBP mám připojený 8TB RAID jako hlavní úložiště. Veškerou muziku, filmy, domácí video, fotky atd. bezdrátově sdílím nejen pro Apple TV, ale i na kterýkoli Macbook, iPhone, iPad, iPod atd. Ta konverze trvá chvilku (10-20 minut, full HD film hodinku). Jailbreak je na Apple TV možný, ale zvykl jsem si mít všechno v jednom formátu, s popisem, artworky, kdykoli k dispozici, na kterémkoli zařízení - ta prvotní konverze mně nijak nevadí.
quest987 Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Ejabejaroz: nevísš jestli můžu připojit síťový disk přímo na apple tvpřes ethernet kabel,a apple tv k netu pres wifi abych mohl streamovat na ni z ipadu a mbp nebo musi bejt ten disk pripojenej k routeru do site?
Ejabejaroz Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 Ejabejaroz: nevísš jestli můžu připojit síťový disk přímo na apple tvpřes ethernet kabel,a apple tv k netu pres wifi abych mohl streamovat na ni z ipadu a mbp nebo musi bejt ten disk pripojenej k routeru do site? "B" je správně. Chce to nastavit Home Sharing a pro streamování z disku použít iTunes, z iPadu to jde přímo, ale opět obě zařízení na stejné wifi síti
Jaem Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Ak by mal niekto zaujem o 2x2GB RAM (povodna Apple z MacBook Pro 17" 2010) ozvite sa, dohodneme sa
quest987 Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 Teprve ted jsem se dostal k tomu abych si vyzkousel co vsechno umi balik ilife a hlavne iphoto.potrebuju poradit,s jednou veci jak premistim knihovnu iphota na ext.disk aby mi zbytecne nezabirala misto na disku v ntb?
Kalifx Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 Teprve ted jsem se dostal k tomu abych si vyzkousel co vsechno umi balik ilife a hlavne iphoto. potrebuju poradit,s jednou veci jak premistim knihovnu iphota na ext.disk aby mi zbytecne nezabirala misto na disku v ntb? Tohle by ti mohlo pomoct.
Kalifx Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 Ještě jedna moje aktuální věc z GarageBandu. Zajímavý na tom je, že se mně podařilo na vstupech "spářit" GarageBand s klasickým samplerem AKAI S-900 a vzniknul z toho tenhle track. No prostě - God bless GarageBand. : http://nextstep.systemin.eu/public/Revenge_of_the_Orange_II.mp3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se