Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vykasli se na pouzdro, porid cirou folii a uzivej si krasnej kousek technologie... ;-)

Ten můj krásnej kousek technologie je dobitej ze všech stran, moc hezkej pohled to není. Pouzdro chci na to, abych ho v něm mohl hodit do brašny nebo jiného zavazadla vedle klíčů atd. :)

Asi to bude nakonec TOTO.

Odesláno (upraveno)

Používáte na chronomag na iphone či ipad IPB App?

Nevíte, jestli která další hodinková fóra běží na IPB ?

Upraveno uživatelem dknespl
Odesláno

A nějaké fotečky? pochvaly? by nebyly?

Já jsem si s iPad2 občas pohrál (je volně k dispozici prakticky v každém Datartu) a nezjistil jsem pro mé použití žádný podstatný rozdíl. iPadu musí podle mě člověk přijít na chuť, Mám iPad1 asi měsíc a už se na něj práší, kdyby to mělo klasickou SIM kartu, asi bych to využil, takhle skončí jako prohlížečka knih, internet emaily večer v posteli, notebook to prostě nenahradí ani náhodou. Takže jsem zatím zůstal u Samsung TAB.

Odesláno

Používáte na chronomag na iphone či ipad IPB App?

Nevíte, jestli která další hodinková fóra běží na IPB ?

Obcas, jeste mam koupenej tapatalk, ten se mi libi o neco vic, ale nejlepsi je to stejne v prohlizeci ;)

Odesláno

Má někdo zkušenost s Apple TV?Uvažuju nad výměnou stávajícího media centra právě za apple tv.Jak je to s přehráváním všech media formátů?Dokáže Apple tv nahradit klasické media centrum?

Předem děkuji za info.

Odesláno

Nie, caka ta konverzia do podporovaneho formatu prakticky zakazdym. Na tieto ucely to nie je uplne optimalne. Osobne pouzivam WD TV Live, aj ked som velmi Apple positive :)

Odesláno

Ani po sw zasahu?libi se mi to streamovani veci z ipadu nebo mbp do tv pres apple tv.umel by to mac mini?

Ja jinak pouzivam PopcornHour A-110 coz je super centrum,ale rikal jsem si kdyz uz se mi ta rodina jablek rozrostla tak jsem si rikal to podporit jeste trochu timto.

Odesláno

Nie, caka ta konverzia do podporovaneho formatu prakticky zakazdym. Na tieto ucely to nie je uplne optimalne. Osobne pouzivam WD TV Live, aj ked som velmi Apple positive :)

A co ATV a Perian, to by mělo fungovat ne?

Odesláno

Moje zkušenost:

Apple TV 2 přesně k tomuto účelu používám - je pravda že už dlouho máme celou domácnost na Apple (4 macbooky a jeden starší jako iTunes "server"), a proto už dávno mám všecno v H.264. Pořídil jsem od Elgata Turbo H.264 HD - "urychlovač" a všechno (včetně BluRay) okamžitě konvertuju do iTunes. K tomu starému MBP mám připojený 8TB RAID jako hlavní úložiště. Veškerou muziku, filmy, domácí video, fotky atd. bezdrátově sdílím nejen pro Apple TV, ale i na kterýkoli Macbook, iPhone, iPad, iPod atd. Ta konverze trvá chvilku (10-20 minut, full HD film hodinku).

Jailbreak je na Apple TV možný, ale zvykl jsem si mít všechno v jednom formátu, s popisem, artworky, kdykoli k dispozici, na kterémkoli zařízení - ta prvotní konverze mně nijak nevadí.

Odesláno

Ejabejaroz:

nevísš jestli můžu připojit síťový disk přímo na apple tvpřes ethernet kabel,a apple tv k netu pres wifi abych mohl streamovat na ni z ipadu a mbp nebo musi bejt ten disk pripojenej k routeru do site?

Odesláno

Ejabejaroz:

nevísš jestli můžu připojit síťový disk přímo na apple tvpřes ethernet kabel,a apple tv k netu pres wifi abych mohl streamovat na ni z ipadu a mbp nebo musi bejt ten disk pripojenej k routeru do site?

"B" je správně. Chce to nastavit Home Sharing a pro streamování z disku použít iTunes, z iPadu to jde přímo, ale opět obě zařízení na stejné wifi síti
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Teprve ted jsem se dostal k tomu abych si vyzkousel co vsechno umi balik ilife a hlavne iphoto.

potrebuju poradit,s jednou veci jak premistim knihovnu iphota na ext.disk aby mi zbytecne nezabirala misto na disku v ntb?

Odesláno

Teprve ted jsem se dostal k tomu abych si vyzkousel co vsechno umi balik ilife a hlavne iphoto.

potrebuju poradit,s jednou veci jak premistim knihovnu iphota na ext.disk aby mi zbytecne nezabirala misto na disku v ntb?

Tohle by ti mohlo pomoct.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...