Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Stocard

Plus mám app která to umí převést do nativní Wallet. jmenuje se Pass2U Wallet.

Dneska jsem chtěl u báby v krámě načíst zákaznickou kartu skrze displej (čárovej kód) a čtečka to nebrala... je chyba na straně čtečky nebo u mě. Nemám s tím zkušenosti
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud někdo ještě pořád shání Apple Watch 4, tak můžu přenechat rezervaci v Pardubickém iWant. Rezervace je na Apple Watch Series 4 44mm stříbrný hliník s bílým provlékacím sportovním řemínkem. Já už sehnal jinde.

Rezervace platí do 22.12.2018 21:00.

V případě zájmu napište do SZ.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem chtěl u báby v krámě načíst zákaznickou kartu skrze displej (čárovej kód) a čtečka to nebrala... je chyba na straně čtečky nebo u mě. Nemám s tím zkušenosti

Ctecky.

Kody z displaye dokazou precist jen tzv 3D ctecky, ne ty stary mrdky s prouzkem. Shell to treba dodneska nema.

Odkaz ke komentáři

Nevim, jestli nekdo pouzivate stejnou kombinaci jako ja, ale poustim si obcas nejaky filmy v Apple TV pres Infuse pripojene pres SMB na Synology. Stavalo se mi to, ze Infuse treba druhy den rekl "error loading content" a musel jsem tu aplikaci zabit a pustit znovu. To same se mi stavalo na iPadu, kdyz usnul, ja ho probudil a znovu otevrel Infuse.

Dneska jsem na to mel chvili naladu, tak jsem Infuse pripojil pres NFS misto SMB a vsecko funguje lepe a radostneji. Nic nepada a nehlasi to chyby ani po usnuti. Treba to nekomu taky pomuze...

Odkaz ke komentáři

Jedu už dlouho stejnou svatou trojici ATV->Infuse->Synology a na SMB to docela šlape. Občas to má sice krámy, ale nechá se přesvědčit :) Každopádně díky za tip, NFS prubnu.

Naoplátku taky tip pro podobně postižený a zároveň ajped-positiv.

Obě aplikace jsou přímo od Synology a fungujou skvěle.

DS file - souborový manažer

DS get - download manažer

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Já teda kombinaci ATV - Infuse - QNAP (SMB) nemůžu nic vytknout. Za cca 2 měsíce jsem jenom jednou musel po spuštění ATV killnout Infuse protože tam bylo jenom to bílý pozadí.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři

Poprosil bych o pomoc. Děti měly iPhony 4S, které jsem přihlašoval přes moje AppleID. Mohly si tak používat aplikace a hudbu, kterou jsem si já zaplatil. Včera dostaly iP5S, přes iTunes jsem je "přezálohoval" a vše vypadalo zase v pohodě. Jenže máme problém - když mi teď někdo volá, zvoní telefon i jim... Dá se to nějak zrušit?

Odkaz ke komentáři

Nastavení > Telefon - já to mám anglicky a je tam "calls on other devices", český tam bude nějaké "volání na jiných zařízeních" nebo tak něco.

Pak bys měl nejspíš taky ještě vypnout iMessage. V ideálním případě bys měl asi i dětem založit vlastní účet a navázat ho na rodinný. Fungovat to s nákupama bude stejně, ale nebude se vám míchat ten zbytek.

Upraveno uživatelem Maxmillian
Odkaz ke komentáři

2ricous: Všecko blbě - každýmu nastav jeho vlastní AppleID (jinak Ti polezou i do fotek, kalendářů, kontaktů atd.), svoje dej akorát na Appstore, s důslednou autorizací všech nákupů heslem, ať za Tebou mají důvod pravidelně a rádi chodit (prakticky ověřeno!). Vyšší dívčí by pak bylo "rodinné sdílení" - ale do toho bych se při Tvém aktuálním rodinném stavu určitě nepouštěl, to by bylo jako předběžný souhlas s alimentama a děcka už bys neviděl...

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Máte někdo doma Homepod? Uvažuju o změně audiosestavy - Bose gut, ale zvukově to pro mě nejni ono. Původně jsem chtěl zpět B&W Zeppelin Air (nebo Wireless), ale po přečtení pár recenzí Homepod (hroznej název) docela chválí. Jde mi čistě o zvukový projev, jako chytrý reprák to používat nehodlam.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...