YPO Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 (upraveno) Sorry ako, ale to nema daky vypinac gps ako na wifi napriklad? Proste to vypnem a ziadna apka si neskrtne. Ani vyhľadávanie mobilu ani pocasicko, proste nic.Pod gps beriem vsetky lokacne bazmegy. Ale nejde mi len o gps.Napr. nastavenie synchronizacie emailov sa ako da urobit? V apke nevidim ziadne nastavenia, sync musim vzdy vnútiť manualne. Je to apka 3tej strany, ziadny gmail. Sent via IPoACHele apple je pro blbce .... nehledej v tom nějakou vědu. Prvotní seznámení a nastavení je trochu krkolomný pokud to člověk nezná, ale za tejden budeš šťastnej , že to máš. https://support.apple.com/cs-cz/guide/iphone/welcome/ios Upraveno 23. prosince 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 cim moze byt tato chyba sposobena? iPhone 7 Plus od iOS 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Asi fotis na kuncaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Radku,když už tak všechno znáš a jen kritizuješ co si kdo koupil tak přeci nemůžeš dát na jedno porovnání. Každý má nějaké preference u toho co kupuje.Já bych třeba doporučil Sony WH1000xm3,co ty na to? Bose QC35 mám/znám, Beats jsem měl před pár týdny na tykadlech (řešil jsem sluchátka pro dceru) a kromě určitého typu produkce mi skutečně zněly tak jak jsem napsal.Kdo mě zná, tuší že spíš než sport řeším efektivní "Noise Cancelling", špunty ani lisovadla boltců víc než pár minut nesnesu - takže u sluchátek pro mě má "over the ear" jasnou preferenci, notabene za stejné prachy a s aktivním tlumením co fakt funguje. Sony WH1000xm3 podle parametrů vypadají zajímavě, ale na hlavě jsem je bohužel neměl. Sony WH1000xm3 mám několik měsíců a za mě mohu doporučit. Hrají super, noise cancelling funguje jak má, výdrž ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Hele apple je pro blbce .... nehledej v tom nějakou vědu. Prvotní seznámení a nastavení je trochu krkolomný pokud to člověk nezná, ale za tejden budeš šťastnej , že to máš. https://support.apple.com/cs-cz/guide/iphone/welcome/iosEe, stastny nebudem. Nie z apple. Mam to len z donutenia. Dakedy sme mali na vyber, dnes do nas tlacia len apple. Kebyze vsetok nas PC SW funguje na apple, tak aj notebooky mame len od nich. Chvalabohu to tak nie je. Zatial. Vždyť ti Radek odpověděl, sice je to vyšší level slohu, ale vše podstatné tam zmínil: Buď si v nastavení ? soukromí vypneš komplet polohové služby, nebo v té samé sekci níže máš volby ke každé aplikaci zvlášť....tam si vybereš jestli u aplikace chceš polohu vypnout nebo zapnout jen při používání dané aplikace nebo ji mít zapnutou stále. Nějak nechápu ty nářky, že mi zaměstnavatel dal telefon za desítky tisíc nebo ještě stížnosti, že musím jezdit octavkou zadarmo.....to jsou teda boží muka.Válku by jste potřebovali No jo, nejak to poprechadzam ked budem mat cas a chut riesit zalezitosti sluzobneho charakteru. A vsetko zakazem, necham len hovory, sms a sluzobne appky.Ten telefon mi zamestanavatel nedal preto, aby ma ucinil stastnym ale aby mi mohli volat ked budu nieco potrebovat.A nie je to stroj za "desítky tisíc", je to daka obstarozna osmicka. Ani len usb kabel do toho nejde narvat... No nic, musim to pretrpiet. Prezili sme chudobu, prezijeme aj blahobyt. Vdaka za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Pánové, jak naučit psát ajfoun česky? Myslím tím, aby psal s interpunkcí sám a ne abych to musel u každého písmena volit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 (upraveno) Je třeba mít zapnutý český jazyk a automatické korektury/prediktivní text - pak bude nabízet/vkládat primárně slova s diakritikou.https://support.apple.com/cs-cz/HT207525 Jen pozor na cenu SMS: operátor bude účtovat 2-4 SMS při odeslání jedné s diakritikou (iPhone ji neumí při odeslání "ořezat"). Upraveno 24. prosince 2019 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 No tak tohle vse zapnute mam, ale nefunguje to, nebo-li, asi se to tluce s tim, ze ho mam nastaveny na angličtinu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 No tak tohle vse zapnute mam, ale nefunguje to, nebo-li, asi se to tluce s tim, ze ho mam nastaveny na angličtinu......to bude ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 No tak to stejne nefunguje, viz tento text. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Po novym roce si kupuju Asus a 11 pro davam pryc, fotky supr, ale ja to fakt jinak nedavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Ja to zkouším uz patej rok a proste to neni ono. I kdyz mam vse od nich, stejne si nezvyknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Po novym roce si kupuju Asus a 11 pro davam pryc, fotky supr, ale ja to fakt jinak nedavam Aký Asus? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Asus Zenfone 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Kup si ROG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Nevyzerá to zle Ja pozerám Pixel 4,P30 pro ,mate 30 pro ,7T pro ,Note 10+ atdAle nechce d ani dávať 1.4k za 11 pro max tak budem musieť skúsiť niečo iné Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Me se libi tohle, ze to ma slusnej fotak, zadnej notch, nejde mi o selfie, takze neresim zivotnost kloubu, ale melo by to bejt OK, dve sim + sd karta. https://www.youtube.com/watch?v=MphhadOn9wk&feature A joystick mi zas chta nechta bude muset psat pres wocap kerej nesnasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Jó wocap, to je jedina jistota! Mati iFon, ja iFon a stejne mi pise a vola pres wocap...bych se z toho vobtah! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Me se libi tohle, ze to ma slusnej fotak, zadnej notch, nejde mi o selfie, takze neresim zivotnost kloubu, ale melo by to bejt OK, dve sim + sd karta. [media] A joystick mi zas chta nechta bude muset psat pres wocap kerej nesnasi A proc nejdes do Nota? Fotak daleko lepsi, kvalitativne taky o lvl jinde a samsunti picoviny muzes vypnout. Nebo ma ten Asus neco co mi unika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Proste me laka ten Asus Jinak bych si pockal na S11. 5000 mah baterka taky nezni spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se