Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Sorry ako, ale to nema daky vypinac gps ako na wifi napriklad? Proste to vypnem a ziadna apka si neskrtne. Ani vyhľadávanie mobilu ani pocasicko, proste nic.

Pod gps beriem vsetky lokacne bazmegy.

Ale nejde mi len o gps.

Napr. nastavenie synchronizacie emailov sa ako da urobit? V apke nevidim ziadne nastavenia, sync musim vzdy vnútiť manualne. Je to apka 3tej strany, ziadny gmail.

Sent via IPoAC

Hele apple je pro blbce .... nehledej v tom nějakou vědu. Prvotní seznámení a nastavení je trochu krkolomný pokud to člověk nezná, ale za tejden budeš šťastnej , že to máš.

https://support.apple.com/cs-cz/guide/iphone/welcome/ios

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radku,když už tak všechno znáš a jen kritizuješ co si kdo koupil tak přeci nemůžeš dát na jedno porovnání. Každý má nějaké preference u toho co kupuje.

Já bych třeba doporučil Sony WH1000xm3,co ty na to?

Bose QC35 mám/znám, Beats jsem měl před pár týdny na tykadlech (řešil jsem sluchátka pro dceru) a kromě určitého typu produkce mi skutečně zněly tak jak jsem napsal.

Kdo mě zná, tuší že spíš než sport řeším efektivní "Noise Cancelling", špunty ani lisovadla boltců víc než pár minut nesnesu - takže u sluchátek pro mě má "over the ear" jasnou  preferenci, notabene za stejné prachy a s aktivním tlumením co fakt funguje. Sony WH1000xm3 podle parametrů vypadají zajímavě, ale na hlavě jsem je bohužel neměl.

Sony WH1000xm3 mám několik měsíců  a za mě mohu doporučit. Hrají super, noise cancelling funguje jak má, výdrž ok.

Odkaz ke komentáři

Hele apple je pro blbce .... nehledej v tom nějakou vědu. Prvotní seznámení a nastavení je trochu krkolomný pokud to člověk nezná, ale za tejden budeš šťastnej , že to máš.

https://support.apple.com/cs-cz/guide/iphone/welcome/ios

Ee, stastny nebudem. Nie z apple. Mam to len z donutenia. Dakedy sme mali na vyber, dnes do nas tlacia len apple. Kebyze vsetok nas PC SW funguje na apple, tak aj notebooky mame len od nich. Chvalabohu to tak nie je. Zatial.

Vždyť ti Radek odpověděl, sice je to vyšší level slohu, ale vše podstatné tam zmínil: Buď si v nastavení ? soukromí vypneš komplet polohové služby, nebo v té samé sekci níže máš volby ke každé aplikaci zvlášť....tam si vybereš jestli u aplikace chceš polohu vypnout nebo zapnout jen při používání dané aplikace nebo ji mít zapnutou stále. 

Nějak nechápu ty nářky, že mi zaměstnavatel dal telefon za desítky tisíc nebo ještě stížnosti, že musím jezdit octavkou zadarmo.....to jsou teda boží muka.

Válku by jste potřebovali :)

No jo, nejak to poprechadzam ked budem mat cas a chut riesit zalezitosti sluzobneho charakteru. A vsetko zakazem, necham len hovory, sms a sluzobne appky.

Ten telefon mi zamestanavatel nedal preto, aby ma ucinil stastnym ale aby mi mohli volat ked budu nieco potrebovat.

A nie je to stroj za "desítky tisíc", je to daka obstarozna osmicka. Ani len usb kabel do toho nejde narvat... No nic, musim to pretrpiet. Prezili sme chudobu, prezijeme aj blahobyt. :)

Vdaka za pomoc.

Odkaz ke komentáři

Je třeba mít zapnutý český jazyk a automatické korektury/prediktivní text - pak bude nabízet/vkládat primárně slova s diakritikou.

https://support.apple.com/cs-cz/HT207525

Jen pozor na cenu SMS: operátor bude účtovat 2-4 SMS při odeslání jedné s diakritikou (iPhone ji neumí při odeslání "ořezat").

Upraveno uživatelem Mareka01
Odkaz ke komentáři

Me se libi tohle, ze to ma slusnej fotak, zadnej notch, nejde mi o selfie, takze neresim zivotnost kloubu, ale melo by to bejt OK, dve sim + sd karta.

https://www.youtube.com/watch?v=MphhadOn9wk&feature

A joystick mi zas chta nechta bude muset psat pres wocap kerej nesnasi :D

Odkaz ke komentáři

Me se libi tohle, ze to ma slusnej fotak, zadnej notch, nejde mi o selfie, takze neresim zivotnost kloubu, ale melo by to bejt OK, dve sim + sd karta.

[media]

A joystick mi zas chta nechta bude muset psat pres wocap kerej nesnasi :D

A proc nejdes do Nota? Fotak daleko lepsi, kvalitativne taky o lvl jinde a samsunti picoviny muzes vypnout. Nebo ma ten Asus neco co mi unika?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...