bandicoot Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 On nezná ani svoje heslo, ani heslo do mailu a telefon je odpojenej od sítě, takže nechodí ani sms.Zkoušeli jsme to dělat přes další číslo, ale tam pak píšou, že to bude trvat x dní, než posoudí žádost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Posledni sance je pk zajit do apple, prokazat ze ten telefon a ucet je jeho a za poplatek by to meli odblokovat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Tam ho vyfakovali. Nechtěli se s pubošem asi crcat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 On nezná ani svoje heslo, ani heslo do mailu.Zrejme slusnej oddil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Zeťák: neznám heslo do mailuBandi: vítej do rodiny synu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 (upraveno) Ona mu ty hesla měnila dcera a uložila je do poznámek v tom mobilu. A při další aktualizaci už nenaběh no.Já v jejich věku znal z hlavy mj. několik desítek telefonních čísel. Upraveno 26. ledna 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Pokud šlo o výchozí poznámky na iCloudu, tak ty jsou v pohodě čitelné i přes web; Reset přístupových údajů na něj pak řeší služba iforgot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Tak po debate se zdejsim clenem se mi v hlave zrodila myslenka na macbook air. Nikdy jsem to nemel v ruce. Od apple mam telefen a snad na ceste hodinky. Nechci investovat do noveho a rozpocet na zkousku jsem si dal cca 11-12 tis. Za coz se v tuhle chvili da sehnat air 2015. A ptam se, ma vubec smysl kupovat 5 let stary model? Byla by to zalezitost na internety na cestach, kancl veci, ale obcas si taky rad zahraju (ted jsem zkusil metro exodus). Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Tak po debate se zdejsim clenem se mi v hlave zrodila myslenka na macbook air. Nikdy jsem to nemel v ruce. Od apple mam telefen a snad na ceste hodinky. Nechci investovat do noveho a rozpocet na zkousku jsem si dal cca 11-12 tis. Za coz se v tuhle chvili da sehnat air 2015. A ptam se, ma vubec smysl kupovat 5 let stary model? Byla by to zalezitost na internety na cestach, kancl veci, ale obcas si taky rad zahraju (ted jsem zkusil metro exodus). Sent from my iPhone using TapatalkNa hry zapomen a na Metro uz tuplem :)Na to ostatni ti air 2015 v pohode poslouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Člověče Pepino, řešit jetej notebook (nejen od Apple a nejen z tehdy nejnižší výkonnostní třídy) a dělat si přitom iluze o paření nových 3D her, to mi zní jak byznys plán na klofnutí baby na odrbané G-Shocky - a ani v jednom případě bych nečekal víc než low-end zážitek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Zajima me jestli to ma smysl. S temahle parametrama si v tom pripade muzu koupit hpcko o x tisic levnejc a udela to stejnou sluzbu s jedinym rozdilem. Nebude tam jappko. Pokud to teda chapu spravne. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 (upraveno) Zajima me jestli to ma smysl. S temahle parametrama si v tom pripade muzu koupit hpcko o x tisic levnejc a udela to stejnou sluzbu s jedinym rozdilem. Nebude tam jappko. Pokud to teda chapu spravne. Sent from my iPhone using TapatalkNechapes to spravne.Macbook neni jen o tom ze je na nem jabko Ty si kup nakej starsi notas s gtx 950M.To Metro tam na nizsi detaily rozjedes taky Upraveno 1. února 2020 uživatelem Alex77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Jak jsem psal. Hlavni jsou internety, kanclveci, samozrejme obcas nejaky film a pokud mozno funkcni system. To hrani mit vylozene nemusim. Na to mam pc doma. Sdeli mi tu nekdo hlavni rozdily mezi stejne vykonym macbookem a ntb od jineho vyrobce a pridanou hodnotu toho jablka? Vim ze to neni jen o logu, ale s tim hranim jsi to podal tak, jako by bylo uplne fuk co si za tuhle cenu koupim za placku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Na starsim macu a zvlast v air verzi moc s hrama nepocitej, popravde. Dalsi vec je ta, ze macOS je uplne jinej system, jinak funguje. Pokud jsi odrostl ve Windows svete, tak budes ze zacatku bojovat. Dale se priprav na to, ze aplikace z win sveta bud vubec nejsou a budes muset hledat alternativy, nebo budes muset vse kupovat znovu. Internet, filmy a fotky fajn. Kancelarska prace ok. Pokud chces vedet vic, tak na netu je asi tak milion clanku k nastudovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 (upraveno) @Pepino: Jednou z největších devíz Applu, ne-li tou nejzásadnější, po většinu jeho existence byla synergie hardwaru a softwaru, jelikož si obé šéfuje sám. Proto byl vždy schopen nabídnout (někdy více, jindy méně) funkční řešení za použití ne tak silného hw, jako konkurence ? viz. např. velikost RAM iPhone vs. Android. V případě Mac OS, tudíž všech PC-like produktů Apple, je to zároveň o jiné filozofii systému, kde (z mého pohledu) je japko více user-friendly, nedovolí však tolik ?proniknout? do systému. Wokna jo, ale zas se ovládáním, intuitivností prostředím a vším kolem, japku teprv poslední dobou lehce přibližuje ; ačkoliv zatim nejni pořád ani na dohled. Mírnou slabinou může být dostupnost všech potřebných aplikací, nicméně v tom už dneska nevidím zásadní problém, jako tomu bylo dřív. Čistě subjektivně dále považuji trackpad (touchpad) na jakémkoliv laptopu s nakousnutým japkem tím nejlepším, na čem sem dosud švidral prstem. Na japko jsem přešel v roce 2010 a neměnil bych. Dneska je však pro mně Macbook okrajovou záležitostí, bo jinak většinu potřebných věcí odbavím přes dotykovou placku, a proto mám ultramobilní Air 11?. Na druhou stranu, stroj z roku 2013 a ani dnes nemám žádný problém na něm obsáhnout běznou agendu ; tzn. víceméně co?s sám popsal nademnou. Vyjma her, na to je doma PS4. Upraveno 1. února 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Super. Dekuji za vysvetleni. Jak jsou na tom starsi air s podporou? (Aktualizace systemu) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Komatibilitu jednotlivých verzí Mac OS máš rozepsanou zde. Poslední "řez" proběhl předloni u modelů 2010-11, jejichž grafika nezvládala API METAL - ale i to se týkalo jen instalace novějších OS než High Sierra. Aktualizace a záplaty na starší verze vycházejí dál a kromě několika banalit (typu přepínání světlého a tmavého skinu?) zatím nejde o žádnou uživatelsky zásadní újmu (ve stylu momentálního humbuku kolem Windows 7) Průšvih je že termín "podpora" (ve smyslu kompatibility) je sprostota přivlečená z Windows - a nebyl by to Microsoft, kdyby jako jeden z mála nevysíral s oficiálním "omezením podpory" jeho zkriplených Office for Mac jen na poslední 2 verze OSX. Ne že by to byly jediné použitelné Office a nebo že by nešlo používat starší (na rozdíl od Andyho mám za to že potřeba hledání "alternativ" už u Apple dávno není problém), nejde dokonce ani o aktuální problém modelů 2015. Ale ber to tak že jednou přijde čas, kdy někoho z ovocnářů napadne v rámci "podpory prodeje nového železa" s další verzí OS zaříznout třeba non-retina displeje - no a do 2 let pak budou mít Microsoftí ovečky s jejich pronajatými 365 "problém"... Pro začátek každopádně zapomeňme na nemyslnou marketingovou konstrukci "výkonný notebook na hry" - na to je prostě potřeba jiná konstrukce než notebook, tečka. Co se týče nákupu starého počítačového železa, dává mi smysl smysl jen v podobných situacích jako u aut - buď si koupím a vybydlím novou "plečku" (což byl libovolný Air už v době prvního prodeje!), nebo za tytéž prachy vezmu ojeté ale pořádné auto (zde např. MBP a nebo stolní Pro?), kde mi budou částečně spotřebovanou morální životnost kompenzovat výrazně lepší parametry (zde CPU, SSD, grafika, HiDPI displej...). Šetřílci co sjíždějí šrotiště a doufají že dožívající plečka jim jednou provždy vyřeší vše (protože si na základě pohádek o jiné srágorce "stanovili limit") riskují že dopadnou jak ta mentálně slabší rodinka, co si vloni vyrazila do Polska na low-end dovolenou v neudržovaném fiákru z kdoví kolikáté ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Radek124:Komatibilitu jednotlivých verzí Mac OS máš rozepsanou... Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 AhojteRád by som Vás poprosil o pomocN Iphone 11pro keď ukončím hovor a chcem zložiť, tak sa mi občas stane, že obrazovka ostane tmavá, počujem, že hovor beží a až bočným tlačidlom oživím obrazovku, kde až následne môžem ukončiť hovor, samozrejme pokiaľ nezložil už medzitým ten druhý.Mám najnovšiu aktualizáciu a teda som myslel, že sa to týmto vyrieši, ale nie je tomu tak Nemáte podobný problém, resp. čo s tým urobiť.Vopred dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Ahoj, hlásim na stejném telefonu stejný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se