Radek124 Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Pokud jsou dostatečně levné (tj. 1 lepší řemínek k "našim" hodinkám, resp. obvyklá "ztráta resale value" za 1 škrábanec na nich), aspoň Tě nebude štvát až je paninka rozkřápne. Oficiální podpora trvá od jedničky výš (u Apple běžně bývá 5-7 let) - a ani potom nebývá důvod aby ta věc přestala fungovat, teda pokud dřív nechcípne (servisovatelná) baterka. Od dvojky výš je všechno vodotěsné (u vody netřeba sundávat) a je v tom i GPS, v novějších modelech větší baterka akorát dorovnává větší žravost displeje a "EKG" radši nekomentuju. U všech verzí je pruda s výběrem rozumných ciferníků - uživatelské nejdou a do oficiálních jen přibývají akorát fancy pyčoviny, ale "digitálky se sekundama a datem" jsou jenom jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Ok díky, takže teoreticky nějakou dobu i ty 3ky ještě budou v pohodě a předpokládám, že pak jí to stejně beztak přestane bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLennon Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Cafe to vážne nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Nedávno (pár dní dozadu) jsem aktualizoval iOS na 11Pro a všimnul jsem si, že Face ID teď reaguje pod daleko většími úhly a z větší vzdálenosti. Zaznamenal tuto pozitivní změnu taky někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2020 Ani ne. Tahle “technologie” mi leze na nervy furt stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Jde u iphone nějak zjistit, které aplikace aktuálně přenáší data? Neustále se mě nahoře vedle názvu operátora točí to debilní kolečko, něco se někde synchronizuje, ale nevím co. Všechny aplikace vypnutý, ale furt to tam lítá a telefon se vybíjí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Zkoušel jsem i uvedení do továrního nastavení a bez výsledku, furt se tam ta hovadina točí už několik dnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Máš tam něco jako využitelnost dat, statistiku, která appka kolik žere? Na droidu to takhle bezpečně poznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 jo, když to vynuluju a čekám co naskáče, tak za posledních asi 20 minut tam jsou jen systémové služby 1,8MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Tipuju zálohování a nebo synchronizaci na iCloud, PhotoStream a nebo jiné online služby (Dropbox, 365...) - stačí když někde změní formát nebo zreindexijí a jedeš gigabajt za gigabajtem znova, dokud ty cloudový šméčka nepovypínáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Synchronizaci fotek na iCloud mam vypnutou, jediny co pouzivam jsou fotky google. V telefonu mam par fotek (32GB uloziste) a celkem pravidelne to mazu. Zkousel jsem povypinat datove prenosy pro ruzne aplikace a nic nepomaha. Asi to hodim do kamen a bude po prdeli...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Nejde jen o synchronizaci fotek, ale o průběžné automatické zálohy celého telefonu (jeden aplikační sandbox za druhým) na iCloud (namísto počítače/iTunes) - to je ta "sytémová služba" za kterou si připlácíš. Mimochodem, další zdroj můžou být i "zdravotní" a hodinková data, synchronizovaná přes cloud - popřemýšlej co za obsah se Ti kde mění nebo zaznamenává, protože i tyhle věci podléhají zálohování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Ja tel vzdy zalohoval do pc pres itunes a tim to koncilo, za posledni 2 roky se mi tohle nestalo.. Zadny novy appky jsem nestahoval, v nastaveni nic nemenil, sem tam neco vyfotim a jinak tel pouzivam jen na volani, tapatalk a zpravy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Hmmm, že by záloha přírůstků obrázkové cache pitomého Tapatalku na Chronomagu? 1,8MB za 20 minut je celem reálných... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Spotřebu tapatalk to píše 666kb. Kdyby šlo o tapa, tak to u něj napíše větší spotřebu dat ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Všem aplikacím, co hlásí nějakou spotřebu dat za poslední hodinu, jsem ty data vypnul a stále se točí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Tak to udělej obráceně. Zakaž data všemu a postupně povoluj. Pak bys mohl vidět, při povolení jaké aplikace se spustila synchronizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Nejvetsi sranda je, ze jsem vsem aplikacim zakazal data jak jsi psal, vypl vsechny aplikace, vymazal ram pamet a prece se toci....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 A když vypneš data i WiFi, točí se to taky? Jestli jsi to už psal, tak sorry.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 (upraveno) Průser je že jestli jde o nějaký "systémový proces" (typicky Synchronizace a nebo AppleWatch), tak ten může obcházet "uživatelská/aplikační" pravidla a dostat se k němu bez protokolu nebude snadné... Osobně mám fakt podezření na inkrementální online zálohy sandboxových složek něčeho co se zrovna používá (a ten TapaTalk + průběžně synchronizované maily a zprávy by tomu 1,8MB odpovídaly), u kterých se synchronizace lokálních snapshotů nepočítá do "datové spotřeby" konkrétních aplikací - protože ty si o to samy neřekly. Mimochodem, když se tyhle věci rozeserou, tak k vyreklamování zaflákaného místa v iOS dodnes pomůže jen reset a kompletní obnova ze zálohy. Ale hlavně že nám Federighi nechává každý rok vylepšovat 3D Animóži s veselým hovínkem... Upraveno 3. července 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se