Mike007 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Pouzivam Parallels a pod W7 mam office. Ty wokna mam kvuli jinym firemnim aplikacim, ale zjistil sem, ze ze setrvacnosti pouzivam Office spise pod Woknama nez ten pod Mac...Taky tak, ted uz i ty Parallelsy pracujou jak maji, takze jedu na MacBook Pro simultanne oba systemy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Aj ja uz riesim, ako sa k iP5 dostat, mam sice 4s, ale asi neodolam ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 to nejde koupit bez fronty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 to nejde koupit bez fronty? o mesiac mozno aj ano. Vlastne aj teraz, ale treba mat konexie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 to nejde koupit bez fronty? Ja myslim, ze rano uz to bude vsechno v cajku, ale rekl jsem si, at se o me pise, ze jsem tam s ostatnimi exoty stal uz od odpoledne, abych ho mohl fotografum zdvihnout nad hlavu... 8-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 bože černobílá doba se vrací 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 kurňa, já si ten tuzex pamatuju barevně, že by nostalgické přibarvování ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 (upraveno) Ja myslim, ze rano uz to bude vsechno v cajku, ale rekl jsem si, at se o me pise, ze jsem tam s ostatnimi exoty stal uz od odpoledne, abych ho mohl fotografum zdvihnout nad hlavu... 8-)))))) Nikdy jsem nepochipil blázny, co dokžou i několik dní stát na nějaký IT krám :-) U toho jídla bych to ještě pochopil a nebo nějakého kulturního zážitku, ale kvůli takové p..o..ně? :-) Upraveno 24. září 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Nikdy jsem nepochipil blázny, co dokžou i několik dní stát na nějaký IT krám :-) U toho jídla bych to ještě pochopil a nebo nějakého kulturního zážitku, ale kvůli takové p..o..ně? :-)Jj, to nezapalenej nedokaze pochopit a tezko se to vysvetluje. Kram vydavanej jednou za dva roky. A nikdo nestekne, kdyz Samsung vyda osm telefonu od unora do zari... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Proc by stekali, vzdyt jde jenom o blbej telefon.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 (upraveno) sem se neska ptal SIRI "jaký bude zítra počasí"... chudák, nerozumí... ... ale když se zeptám : "What will be the Weather like tommorow?" .. už mele... ... docela namakaný... Upraveno 24. září 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Nikdo sice nestekne (v prekladu nestoji na to fronty a nepropadaji tranzu a extazi), ale proda se jich 20 mega kusu za dva mesice. Me to nepripada jako obchodni propadak. Ale vlastne jim to preju. Ten pocit stesti je de facto nejdulezitejsi a je jedno, z ceho pochazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Je to strasna sranda. Zije tim snad celej svet.Dnes odpoledne mi volala jedna Americanka, ktere jsem se potreboval vymluvit a ktere jsem rikal něco jako: 'Byl jsem a bit too busy over the weekend,'.Ona na to: 'Copak, copak? Taky's stal frontu na ten Ajfoun Five?' :lol2:Ne, nestal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 ... je mi mdlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Proc by stekali, vzdyt jde jenom o blbej telefon....To bych asi uz nechal stranou, tuhle debatu. To je jako by tady nekdo psal, ze jde jen o blby hodinky a fandovi fotbalu pomlouvali merunu a dlouhy metrosexualni meliry... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 To bych asi uz nechal stranou, tuhle debatu. To je jako by tady nekdo psal, ze jde jen o blby hodinky a fandovi fotbalu pomlouvali merunu a dlouhy metrosexualni meliry... ;-) Tady je forum o hodinkach jestli sis nevsiml.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Uz jsem to chtel navrhnout predtim. Muze to administrator zamknout, prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 To neni potreba prece, ve vsi slusnosti tu diskutujeme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 (upraveno) radsi nic Upraveno 25. září 2012 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Me se libi,jak si kazdej,kdo nema nic od Applu,do toho tady kopne.Blbej telefon,fronta na picovinu,it kram... A jeste jak z principu,kdyz je neco uspesny,tak prejit do utoku proti tomu,abych jako byl zajimavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se