Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Aha, já ho v Tescu právě neviděl. Tak jsem třeba jen blbě koukal. A to srovnání s Guinessem dopadlo jak? To mě vlastně zajímá  nejvíc.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno (upraveno)

Jj na tenhle jsem koukal na webu, ale Tescu kam se dostanu, ho nemají. Jinak právě mě Guiness a podobný piva dost chutnají, tak mě celkem zajímá, jaký bude tohle.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Primátor Stout vůbec není špatný  :cheers:  Obecně tahle piva moc často nepiju, koupím si ho jen občas, když mám chuť na nějakou změnu. Sladký mi moc nepřijde. Guinness už jsem dlouho neměl, tak bohužel přímé srovnání nemám. Jo a prodávají ho i v Kauflandu, aspoň u nás.

Odesláno

Poslední dobou mi chutná Rohozec. Možná je to i kamarádem, co si postavil a otevřel hospodu a rozhlednu. Ale je to mňamka.

Jinak, pominu-li dostupné europiva Zubr, bohužel i Radeček, a podobné, mám dalšího kamaráda co má Zlínského Ševce. 11° polotmvé dost pitelné, na ostatní obskurnosti mě neužije. A byl sem nakouknout ve sladovně v Záhlinicích u Hulína a jejich Hospodář je taktéž velmi slušný..

Z druhé strany Zlína vaří "známýznámého" pivo Vraník,  občas je to pitné, ale moc mě nenadchlo.

Potom jsou u nás v blízkém regionu pivovárky v Kroměříži, Slavičíně, Vsetíně, Valmezu, Rožnově, a to jsou mňamky. Vše osobně vyzkoušeno, bohudík bez nároku na repete.

Odesláno

já jsem si teď koupil od primátora ipu a apu, když je mají v tescu v akci a nejsou špatné, tak ještě taky zkusím toho stouta

Odesláno

Mám teď druhou žitnou ipu z Volby sládků a není to zlé...

Odesláno

Tak tvl Primátor stout mi zřejmě není souzenej ani zkusit. Když teda není (u nás) v krámech, kam běžen chodím - Tesco, Billa, Lidl, tak jsem se přemohl a vyrazil do Kauflandu. Nic, Tak jsem se přemohl ještě víc a šel do Globusu. Dodávám, že nesnáším velký krámy a Globus v pátek odpo je fakt peklo, Hledám a nic. Tak se ptám prodavače a on, že už ho neberou. No, to mě pos.r. Ale na druhou stranu meli v akci Guinnesse, tak jsem si spravil chuť i náladu.

Odesláno

Tak už mám zas třetí Únětickou 12-ku.... :-)

Když vona je tak dobrá....a uměj tady čepovat... prostě pohoda v Pohodě... :-)

Odesláno (upraveno)

Tak jsem jich dal nakonec pět a měl jsem co dělat, abych nepřejel :-D .... s knihou v uších to jde snadno ... (a i kdyby, naštěstí mám konečnou jen dvě zastávky)

Upraveno uživatelem Lynx12
Odesláno

Unětický pivovar a jejich piva mám rád. Když jdu na pivo, tak většinou na Plzeň, to bývá sázka na jistotu...:) Jinak mám rád malý pivovary, zejména ty z Krkonoš. Výborný Trautenberk z Malý Úpy, Paroháč z Luční boudy nebo pivo Sněžka z Boudy Máma. Pokud by je chtěl někdo ochutnat všechny najednou, tak můžu vřele doporučit Krkonošskou pivní stezku. :)

https://krkonosskapivnistezka.cz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...