Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník eloga
Odesláno

Kamarád byl nedávno autobusem na exkurzi v pivovaru. A ten autobusák, jak na ně čekal, si dal šest piv. Když jeli zpátky, tak jim řek, že nebude nikde zastavovat a ať chčijou vzádu na schůdky, že to pak veme hadicej.

dost hustý  :lol2:

Odesláno

Dnes vyzkoušen Masopustní speciál 13%, ale je to takové navoněné, max jeden kousek. Jinak Plzeň je Plzeň a jako místní musím doporučit Poličku - 11% Otakar a 12% Záviš, ale musí být dobře natočené

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tak jsem v Pohodě, dávám druhou Únětickou 12 a je fakt dobrá.... holt tady budu nechávat víc peněz než dřív :-D

Návštěvník YPO
Odesláno

v létě todle .... je to drahý jako kráva, ale na žížalu dobrý ..... pivovar Lobeč

Lobe.jpg

Odesláno

Od obvykleho mixu Plzen, Svijany, Bernard v base jsem postupne presel na mix ciste z ruznych kousku od Bernarda. Chutna mi i jejich IPA a Bohemian ALE, ale teziste je obvykle  svatecni lezak 12, rezany a cerny.

Odesláno

Ypo: na Lobči jsem byl v létě. Krásný pivovar i s ubytováním. Vše fakt vymazlený. Pivo chutnalo. Okolí moc lákavé.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Co znamena "zevlovat"? Nieco ako ocumovat?

Zevlování je očumování, spojený se zahálkou. 

Edit: Teda spíš jak píše Liquid - s lelkováním.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Pivovar Lobeč delal tam mizerny pivo, ze zkrachoval jeste pred nastupem komunismu. Byl jsem tam cca 4-5 let zpet na nejake akci tech nadsencu, co tu budovu zachranili pred demolici. Toho si vazim, nicmene zadny pivo tehdy nedelali, ted je tam nejakej minipivovar?

Návštěvník dabelM
Odesláno

Plzeň a Budvar + minipivovary Beskydský ležák, Břevnovská klasická dvanáctka....

Odesláno

Dneska jsem mel, po dlouhych letech, Krusovice tankovou jedenactku, v Salande v Praze. Ne ze by me to nadchlo, ale tri se daly vypit bez zjevnych nasledku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...