Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska double IPA, jako rekl bych, ze velmi povedena, nektery tyhle strong IPy uz mi prijdou nepozivatelny. Tohle se da, ale preci jen skoro 7 voltu uz je znat, takze na celovecerni lemtani jednoho za druhym to uplne neni. 

IMG_20200606_2104016.jpg

• po měsících...
Odesláno

Jsem se stavil u Broučka v Milevsku. Koštnul jsem Nachmelenýho brouka, Nachmelenýho řezanýho brouka a Jantarovej granát APA. Vše nepaster nefiltr. Jako jo, dalo se, ale že by něco z toho vyloženě uchvátilo taky ne. Teda až na zvěřinovej burger, ten byl skvostnej!

Odesláno

Vidíš, já ani nevím, že tam začali vařit nějaký svoje pivo.... Jezdím si pro pivo leta do Zvíkova, občas do Dražíče. A jinak to poslední dobou s těma hospodama v Milevsku vypadá celkem dobře, co, na to jaký je to malý město? Snad v tuhle blbou dobu zas nepomřou. Naposledy se z tý samošky dole na rohu náměstí (na opačným konci než je Brouček) stala Protivínská pivnice - Tankovna 🙂 Tam jsem teda ještě nebyl.

Odesláno

No, vařej pivo po všech čertech, aktuálně prej na Proseku. Létající pivovar, taky jsem ten název neznal. Majitel je nadšenec. Tuhle hospu mám vcelku rád, když občas projíždím, stavuju se na gáblík.

Odesláno
před 1 hodinou, Micey napsal:

Jojo, home office, to sou galeje.

Koukám, že máš sklo od Beznosky...o víkendu jsem tam po dlouhé době byl, a samá bída a utrpení. Nalitá obsluha v teplákách, přepálený ceny ořezaný nabídky jídel a Koloušek co jsem měl, stál tak dva dny v trubkách. Smutnej příběh.

Odesláno
před 1 hodinou, milomac napsal:

Hezká partička z Brandejsa !

Jojo.. nejprestiznejsi soucast myho korona-trojboje - jezdim budto Kounice (primarne sladovna, uprimnej, dobrej lezak a obcas zajimavej ejl), ci Pocernak (ten jejich lezak fakt zeru) a prave Cestmir, skrzeva zajimavy ejly).

před 19 minutami, Tondaa73 napsal:

Koukám, že máš sklo od Beznosky...o víkendu jsem tam po dlouhé době byl, a samá bída a utrpení. Nalitá obsluha v teplákách, přepálený ceny ořezaný nabídky jídel a Koloušek co jsem měl, stál tak dva dny v trubkách. Smutnej příběh.

Byl jsem tam naposledy na jare do okynka, vevnitr jsem nikdy nebyl.. pivo jak ktery, ale bavily me ty silny ejly do dvoulitrovy petky - jeden sam doma dam, a jak otevru druhej, je raz vecera celkem jasne dan:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...