bandicoot Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Odesláno 22. října 2020 Tak to já se přiznám, že v letním období Litovel Černý citrón alko vyloženě v regálech vyhledávám... Sice to beru za "limču", ale chutná mi. A kdysi jsem byl v tom regionu na akci a Frištenský mi taky chutnal už jako pivo.
M.K. Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Osvědčená kombinace antidepresiv... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beet Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2020 Tak u nás byl včera Mikuláš. Asi jsem byl hodný a mám pěkný adventní kalendář. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Helé, pocém, to je z Brna jó? Čéče to je pitelný pívo, vole. Jak se to říká, betelné škopek? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 Tohle balení mám jednou za čas rád, teď je v Bille, tak jsem jich pár vzal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 Brune Belgium Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 Před hodinou, geometr napsal: Divný. Proč, myslíš ten objem? Jsou to nějaké limit edice. Nevím, co tam s tím v Prazdroji dělají, ale tentokrát mi tohle chutná víc než z 0,5 l Alu.
nickolas Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 Me ty tretinky zacinaji davat smysl. Z pullitru mi zena stejne dycky dve decky ukradne.
Gustaf Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 před 7 minutami, milomac napsal: Proč, myslíš ten objem? Jsou to nějaké limit edice. Nevím, co tam s tím v Prazdroji dělají, ale tentokrát mi tohle chutná víc než z 0,5 l Alu. U nás je mají Vietnamci v obchodě pořád... je to pořádného kus plechu
geometr Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 před 10 minutami, nickolas napsal: Me ty tretinky zacinaji davat smysl. Z pullitru mi zena stejne dycky dve decky ukradne. Jako že Ti stačí decka jo? (páč když Ti ty dvě decky vytahne z třetinky...)
nickolas Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2020 Tretinku si otevre svoji. U toho pullitru breci ze je to moc.
milomac Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 před 16 hodinami, Gustaf napsal: U nás je mají Vietnamci v obchodě pořád... je to pořádného kus plechu Jo, u Vietnamců to je fakt, ale u nich jsem plechovky párkrát otočil, abych se podíval na datum a byly prošlé ... Oni tohle moc neřeší .
Gustaf Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 před 2 minutami, milomac napsal: Jo, u Vietnamců to je fakt, ale u nich jsem plechovky párkrát otočil, abych se podíval na datum a byly prošlé ... Oni tohle moc neřeší . U nás to mají docela gut, když se blíží expirace nebo je po, tak to hází mimo a do slevy. Ale cena za tuhle bandasku je taky hustá....
M.K. Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 před 18 hodinami, geometr napsal: Jojo, ten objem. Přesně. Takovej vošizenej tuplák...
milomac Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2020 před 5 hodinami, Gustaf napsal: U nás to mají docela gut, když se blíží expirace nebo je po, tak to hází mimo a do slevy. Ale cena za tuhle bandasku je taky hustá.... S cenou to je faktotum a s tou prošlou trvanlivostí - nechci jim křivdit všem, jak píšeš, většina má místo, kde ty prošlé potraviny soustředí a "šekno" neuhlídají .
M.K. Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Drobná radost vod Ježíška. Jejich pivka mi zatim vždycky chutnaly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dawe009 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Bacha na to.. Utíkej co můžeš.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se