Jeronimo Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Zlehka s cyklistickou Osmičkou, akorát už mám třetí no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Plzeň na Kvildě 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Sverige, uz som pil aj lepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Volt pojistka 12° APA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Chodovar 13 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Asi lepší než italská piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Jedno psenicne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Jako tradičně Březí Koza na Knížecích pláních. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Václav 9° Czech ALE...na žízeň ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Pátek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Planoval jsem pri patku vyrazit do hospody, ale nakonec zvitezila lenost, ostatne lidi mam za celej tejden plny zuby . Takze Kujebat na to 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna (upraveno) Uz tyden degustuji, resp. pochlastavam slovenske pivo. Resp. vyber z místního tatranskeho Coopu Zkušenost je veskrze pozitivní, krome uvedené sestavy na dnes byla jeste zkusenost s Corgoněm desitkou, Smädnym mnichom a Šarišem desitkou. Zlateho bažatna jsem vynechal, bo je to v Česku bezne pivo. Nejhorší mi prijde Kelt, prekvapil Šariš (ve smyslu, ze se da pit). Tak a ted do me, bratia! Jinak tedy zalohovani plechovek a PETek je pekna pakarna! Upraveno 23. srpna uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Ať jedu, kam jedu, vždy piju místní pivo, i když k němu pak mám výhrady 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna před 11 minutami, vzduch napsal: Ať jedu, kam jedu, vždy piju místní pivo, i když k němu pak mám výhrady Presne . Zrovna vcera nebo kdy jsme o tom mluvili a vzpominali, jak jsme se v Albanii, kde meli i nejaky ty Heinekeny a pod. domahali “local beer” a domaci na nas koukali jak na magory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna (upraveno) Tak jasne, to je zaklad gastroturistiky, resp. chlastaci pivo-turistiky; taky to tak delam vzdy, ale treba sehnat v Budapesti mistni pivo v hospode se nepodarilo a to tam kamos - Madar - bydli. Upraveno 23. srpna uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna @warann a to ještě nevím, jestli jsi pil dvě nejlepší albánská piva, Birra Korca nebo Birra Tirana, obě vařená ze Žateckého poloraného červeňáku, na technologii z Čech a dle českého receptu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Lidl, za 17 Kč jsem to musel zkusit. Klasická pšenice, jde z toho cítit slad a kvasnice, vůně banánů se moc nekoná oproti klasickým německým pšenicím. Za ty prachy neurazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna (upraveno) Už jste měli někdo toto? Včera jsem na to narazil u nás v Bille. Nebyla u toho cenovka...na kase jsem pochopil proč. 59kc tak jsem to s díky vrátil. Upraveno 24. srpna uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Na pool jsem ještě nechutnal, jinak sládek Martin Matuška má takové jméno, že cena je aji v obchodě vysoká. Dneska jsem se protáhl na silničním na 9° (Keller) v Lobči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se