Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

Uz tyden degustuji, resp. pochlastavam slovenske pivo. Resp. vyber z místního tatranskeho Coopu 🙂 Zkušenost je veskrze pozitivní, krome uvedené sestavy na dnes byla jeste zkusenost s Corgoněm desitkou, Smädnym mnichom a Šarišem desitkou. Zlateho bažatna jsem vynechal, bo je to v Česku bezne pivo. Nejhorší mi prijde Kelt, prekvapil Šariš (ve smyslu, ze se da pit). 

Tak a ted do me, bratia!

Jinak tedy zalohovani plechovek a PETek je pekna pakarna!

IMG_20240823_191042711_HDR (1).jpg

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, vzduch napsal:

Ať jedu, kam jedu, vždy piju místní pivo, i když k němu pak mám výhrady😀

Presne 👍. Zrovna vcera nebo kdy jsme o tom mluvili a vzpominali, jak jsme se v Albanii, kde meli i nejaky ty Heinekeny a pod. domahali “local beer” a domaci na nas koukali jak na magory 😁

Odkaz ke komentáři

Tak jasne, to je zaklad gastroturistiky, resp. chlastaci pivo-turistiky; taky to tak delam vzdy, ale treba sehnat v Budapesti mistni pivo v hospode se nepodarilo a to tam kamos - Madar - bydli. 

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

@warann a to ještě nevím, jestli jsi pil dvě nejlepší albánská piva, Birra Korca
nebo Birra Tirana, obě vařená ze Žateckého poloraného červeňáku, na technologii z Čech a dle českého receptu

Odkaz ke komentáři

Na pool jsem ještě nechutnal, jinak sládek Martin Matuška má takové jméno, že cena je aji v obchodě vysoká.

Dneska jsem se protáhl na silničním na 9° (Keller) v Lobči.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...