Zdenek1307 Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Dostal jsem dárek, tak jsem jej otevřel. Netradičně doma. Neratov Prorok 13° nefiltovaná, nepasterizovaná, spodně kvašená. Po otevření moc příjemná vůně, po ochutnání taková silná a plná chuť s výraznou hořkostí. Za mě tedy výborné, taková piva mám rád. 2
Gustaf Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) Cérka... Upraveno 25. září uživatelem Gustaf
warann Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září V 22. 9. 2025 v 18:14, Zdenek1307 napsal: Dostal jsem dárek, tak jsem jej otevřel. Netradičně doma. Neratov Prorok 13° nefiltovaná, nepasterizovaná, spodně kvašená. Po otevření moc příjemná vůně, po ochutnání taková silná a plná chuť s výraznou hořkostí. Za mě tedy výborné, taková piva mám rád. U nas je to takovy skoromistni pivo, tak to maji i v Kaufu a tak. 11 i 12 taky fajn. 1
bandicoot Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 7 minutami, neuromancer napsal: Zatím nic, ale Polička 12 už se naráží To je moc pěkný půllitr.
neuromancer Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Památka po trampech z první republiky, co stavěli tuhle chatu. Byl tady jeden i z nádražky ve Vysočanech, ale už je bohužel po něm. 1
pavo_ Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září dnes solidní počasí takže po Volt Adaptér 11 APA a Pioneer beer Citralizer 12 APA 1 1
Gustaf Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září PoSouhlasím... počasí super... takže Merklínský krokodýl 12 ležák a Merklínská Radost APA 1
pavo_ Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září i dnes bylo krásně takže po proběhla s chlapcema nefiltrovaná Plzeň...letos o pár dnů dříve bo jinak bývá až v říjnu(škoda, že nefiltr není standart...je to pitelný)
warann Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Tak jsem dneska zdrhl z prace, abych stihl aspon kratkou vyjizdku na kole. Takze jsem v tom spechu a nateseni zapomnel hodinky na pazoure …. no tak to mam aspon pro jednou komplet. Ale! Nedoslo mi, ze nabidka od Klenota je zde pouze sezonni, takze uz maji prd. Tak jsem si dal Policku (zdravim @nickolas, ale dneska je nejaka takova chcankovita). Takze dam jedno a frcim zpet. A to jsem se tak tesil na ejlika.
nickolas Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Neměl jsem Poličku tak od ledna…a v garáži mi smrdí dvě prázdné basy
warann Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Tohle bylo vycepem. Pak jsem si dal jeste (pro jistotu jen malou) Plzen a taky stala ua hovno. Jak prestanou jezdilt cyklisti, tak tam mistni jedou Kozla a vse ostatni jde do kopru.
nickolas Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září V takovych hospodach se dycky rozhlidnu, co maj lidi pred sebou a zeptam se vycepaka, co je v kurzu…a snazim se poznat, jestli mi nenuti to, co co uz potrebuje dojet
Gustaf Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Tak jsem ho ještě stihl.... DUX DUX patří s 5,5 procenty alkoholu mezi silnější piva, je plný a hutný, ale současně také hladký a jemný. Pro dosažení výrazné tmavě jantarové barvy a vyvážené hladké chuti ve Svijanech zvolili vybraný humnový slad. Znalci ocení i jemnou chmelovou hořkost žateckého chmele odrůdy Sládek z vlastních chmelnic pivovaru. Stejně jako všechna svijanská piva je samozřejmě nepasterovaný. Dux nabízíme pouze při příležitosti Dnů českého piva, vždy v posledním zářijovém týdnu. Je uvařen k oslavám svatého Václava – patrona českého piva.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se