Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dostal jsem dárek, tak jsem jej otevřel. Netradičně doma. Neratov Prorok 13° nefiltovaná, nepasterizovaná, spodně kvašená. Po otevření moc příjemná vůně, po ochutnání taková silná a plná chuť s výraznou hořkostí. Za mě tedy výborné, taková piva mám rád.

20250922_180847.jpg

• Like 2
Odesláno
V 22. 9. 2025 v 18:14, Zdenek1307 napsal:

Dostal jsem dárek, tak jsem jej otevřel. Netradičně doma. Neratov Prorok 13° nefiltovaná, nepasterizovaná, spodně kvašená. Po otevření moc příjemná vůně, po ochutnání taková silná a plná chuť s výraznou hořkostí. Za mě tedy výborné, taková piva mám rád.

20250922_180847.jpg

U nas je to takovy skoromistni pivo, tak to maji i v Kaufu a tak. 11 i 12 taky fajn. 

IMG_6754.jpeg

• Like 1
Odesláno

Památka po trampech z první republiky, co stavěli tuhle chatu. Byl tady jeden i z nádražky ve Vysočanech, ale už je bohužel po něm.

• Like 1
Odesláno

i dnes bylo krásně takže po 🚴‍♂️ proběhla s chlapcema nefiltrovaná Plzeň...letos o pár dnů dříve bo jinak bývá až v říjnu(škoda, že nefiltr není standart...je to pitelný😀)

EC262488-6B10-428F-98BF-83FECCB7BCCF.jpeg

Odesláno

Tak jsem dneska zdrhl z prace, abych stihl aspon kratkou vyjizdku na kole. Takze jsem v tom spechu a nateseni zapomnel hodinky na pazoure …. no tak to mam aspon pro jednou komplet.

Ale! Nedoslo mi, ze nabidka od Klenota je zde pouze sezonni, takze uz maji prd. Tak jsem si dal Policku (zdravim 

@nickolas, ale dneska je  nejaka takova chcankovita). Takze dam jedno a frcim zpet. A to jsem se tak tesil na ejlika. 

IMG_6764.jpeg

Odesláno

Tohle bylo vycepem. Pak jsem si dal jeste (pro jistotu jen malou) Plzen a taky stala ua hovno. Jak prestanou jezdilt cyklisti, tak tam mistni jedou Kozla a vse ostatni jde do kopru. 

Odesláno

V takovych hospodach se dycky rozhlidnu, co maj lidi pred sebou a zeptam se vycepaka, co je v kurzu…a snazim se poznat, jestli mi nenuti to, co co uz potrebuje dojet 😀

Odesláno

Tak jsem ho ještě stihl....

DUX

DUX patří s 5,5 procenty alkoholu mezi silnější piva, je plný a hutný, ale současně také hladký a jemný. Pro dosažení výrazné tmavě jantarové barvy a vyvážené hladké chuti ve Svijanech zvolili vybraný humnový slad. Znalci ocení i jemnou chmelovou hořkost žateckého chmele odrůdy Sládek z vlastních chmelnic pivovaru. Stejně jako všechna svijanská piva je samozřejmě nepasterovaný. Dux nabízíme pouze při příležitosti Dnů českého piva, vždy v posledním zářijovém týdnu. Je uvařen k oslavám svatého Václava – patrona českého piva.

IMG_20251002_155243.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...