Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 45 minutami, neuromancer napsal:

Žízeň😅

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Komu by přišla California moc oldschool a hořká, ať zkusí její dceru Apollo Galaxy ☝️😻

Odesláno
V 29. 7. 2026 v 18:51, nickolas napsal:

Hele pro mě je to kyselý (ať už to znamená cokoliv). Acetylen v žádné podobě obvykle nepiju, tak nevim. DMS…to je zásilková služba?

😹 Žádnej acetylen, ale diacetyl 🤓 (UTFG v oblasti senzorických vad v pivu). A DMS (dimethylsulfid) patří tamtéž. Bohužel musím přiznat, že se pivům z tohoto pivovaru poslední dva - tři roky raději vyhýbám 😿

Odesláno

Výborná Westcoast IPA od plzeňského minipivovaru Raven. Základem byl už tak výborný Gunslinger, ale v téhle výroční verzi byly všechny použité chmelu dodány v cryo verzi. Výsledkem je krásně šťavnatá, ovocná (červené a tmavé ovoce) IPA s plným, uhlazeným tělem, výraznými pryskyřičnými tóny a vyšší hořkostí. I při všech těchto parametrech a výrazné chutí si dokázala zachovat až nebezpečnou pitelnost. 

Westcoast IPA je jeden z těch starých dobrých pivních stylů z okolí San Franciska, které se dostaly vloni zase do módy, když se vyčerpaly "módní" styly NEIPA a Sour Ale. Ale protože frikulíni by při pozření oldschool WCIPA umřeli hrůzou, tak ta novodobá piva, vydávaná za westcoast style, nemají s tím stylem společného snad vůbec nic. 

Naštěstí Cryo Gunslinger patří mezi nemnohé výjimky a proto neváhejte! 😻😻😻 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 4
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 13 hodinami, Corvus corone corone napsal:

Výborná Westcoast IPA od plzeňského minipivovaru Raven. Základem byl už tak výborný Gunslinger, ale v téhle výroční verzi byly všechny použité chmelu dodány v cryo verzi. Výsledkem je krásně šťavnatá, ovocná (červené a tmavé ovoce) IPA s plným, uhlazeným tělem, výraznými pryskyřičnými tóny a vyšší hořkostí. I při všech těchto parametrech a výrazné chutí si dokázala zachovat až nebezpečnou pitelnost. 

Westcoast IPA je jeden z těch starých dobrých pivních stylů z okolí San Franciska, které se dostaly vloni zase do módy, když se vyčerpaly "módní" styly NEIPA a Sour Ale. Ale protože frikulíni by při pozření oldschool WCIPA umřeli hrůzou, tak ta novodobá piva, vydávaná za westcoast style, nemají s tím stylem společného snad vůbec nic. 

Naštěstí Cryo Gunslinger patří mezi nemnohé výjimky a proto neváhejte! 😻😻😻 

Jj, Gunslinger... vlajková loď Ravenu 

Odesláno
před 7 hodinami, Gustaf napsal:

Jj, Gunslinger... vlajková loď Ravenu 

Chtěl jsem si dát jedno na závěr a přemístit se z Malýho piva vedle do Beer kníru. Místo jednoho na závěr jsem si dal čtyři a byl jsem rád, že jsem chytil poslední metro... 😹 

• Haha 1
Odesláno
před 2 hodinami, Pozorovatel napsal:

Dneska velká chuť na IPA 🤤

A hele, toě ňáká novinka! Můžeš, pls, vyfotit zadní etiketu? Zadal bych ho do aplikace... Dík! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...