Gustaf Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Jarošovský Jura Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
pavo_ Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna klasicky pit stop na závěr etapy v pivovaru Kročehlavy... Zavdal jsem si Poldi 8° ležák..na zavlažení se ideál, člověk dá 2,3 a nic mu není Vařeno na počest hutí a Bohumila Hrabala. Poldi je pivo, co se pije jako voda. Dodává energii do práce a chuť do života. Je pitelná, jak se na osmičku patří a díky přídavku mnichovského sladu a karapilsu je i hezky plná. Žatecká odrůda Gaia ji dodává příjemně kořenitou a zemitou chuť. a pak od Václava 11° session hazy IPA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
warann Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Nekdy to tak hezky vyjde….vcera navecer jsme prijeli na kolech do Litomeric a zjistili, ze hned naproti je pivni festival. Vyber byl super, ceny rotumny a jelikoz jsme byli utahany a soucasne chteli ochutnat co nejvice, pili jsme 10” a slabsi, vesmes Summer ALE. Objevil jsem i nekolik novejch (pro me) pivovaru, super bylo i pivko v mistnim Kalichu. Chric nenadchla, Hakuv parni jsem neznal a bylo to dobry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
warann Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Traveller71 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Plzeň Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Corvus corone corone Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna (upraveno) před 13 hodinami, warann napsal: Nekdy to tak hezky vyjde….vcera navecer jsme prijeli na kolech do Litomeric a zjistili, ze hned naproti je pivni festival. Vyber byl super, ceny rotumny a jelikoz jsme byli utahany a soucasne chteli ochutnat co nejvice, pili jsme 10” a slabsi, vesmes Summer ALE. Objevil jsem i nekolik novejch (pro me) pivovaru, super bylo i pivko v mistnim Kalichu. Chric nenadchla, Hakuv parni jsem neznal a bylo to dobry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chříč je poněkud diskutabilní, jejich piva mají poněkud svérázné chuťové projevy a nesedne to každému. Hákův parní pivovar z Mlékojed se před nějakou dobou sloučil s létajícím Vagabundem a piva mají opravdu vydařená. V Praze mají vlastní nálevnu (Hákovnu) pár kroků od metra I.P.Pavlova. P.S. Pokud se dobře pamatuju, tak Vagabund byl projekt současného sládka Hákova parního pivovaru ještě dřív, než do Mlékojed přišel . Upraveno 16. srpna uživatelem Corvus corone corone 1
Jone Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna V 14. 8. 2026 v 17:50, Corvus corone corone napsal: Malá technická - tahle skupina se jmenuje "Jakou značku piva pijete?" Nic neříkající fotky více či méně anonymních krýglů nám o pivech fakt nic neřeknou. Je takový problém napsat alespoň název pivovaru a konkrétního piva? Tak třeba tohle je Kunratický študák. Je to svrchně kvašené pivo (neboli ale), přesněji APA z pražského minipivovaru Spojovna. No a nad rámec základního infa - stupňovitost je pivovarem udávána jako 11% EPM (11° PLATO), alkoholu má 4,8%. Krásná citrusová vůně. Hezký sladový základ, příjemná chuť tmavého ovoce, lehce vyšší hořkost v závěru. Pěkně uhlazený charakter. Tohle se po letech podařilo vyladit opravdu výborně. A hlavně to není jen další mainstreamová APA, ale chuťově svébytné pivo. Což se velmi cení. Pitelnost je opravdu výborná. Mám Spojovnu cca 15 minut svižné chůze od domu a je to tu moc fajn. Spojovna má poblíž dva "příbuzné" - minipivovary Hostivar (H1 a H2), s nimiž sdílí některá piva (třeba dneska nealko pivo). Do rodiny patří ještě minipivovar Trautenberk v Horní Malé Úpě a minipivovar Most v Mostu. Snad jsem na nic nezapomněl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. …mě zas chybí větší důraz na estetiku; takže "zátiší Plzeň s třapatkou" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Jone Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Strážský Baron, polotmavé, 13°; používají čtyři odrůdy chmele včetně novozélandské odrůdy Motueka, která prý dodává citrusový nádech (to cituji web pivovaru). IMHO celkem pitelný… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Harwey Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Pivovar Zabreh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
geometr Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Myslím, že dnes nelze jinak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 5
Traveller71 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Březí nefiltrovaný ležák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jone Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Tripel, co si Bizoní farma Rožnov nechává vařit v Belgii (v pivovaru De Proefbrouwerij); bizon - to dá rozum - musí mít řádnou sílu, takže alkohol 8,5 % objemových (z čehož plyne, že aby toho dosáhli, musí ječný slad dosypávat cukrem). Není to špatný, ale ty moje objemy se s tím dělat nedaj… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
pavo_ Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 57 minutami, Jone napsal: Tripel, co si Bizoní farma Rožnov nechává vařit v Belgii (v pivovaru De Proefbrouwerij); bizon - to dá rozum - musí mít řádnou sílu, takže alkohol 8,5 % objemových (z čehož plyne, že aby toho dosáhli, musí ječný slad dosypávat cukrem). Není to špatný, ale ty moje objemy se s tím dělat nedaj… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. kde estetika? kde zátiší? 2
Pozorovatel Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Čepovaná Opice a tvarůžky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Jone Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 2 hodinami, pavo_ napsal: kde estetika? kde zátiší? …samozřejmě máš pravdu Ale na svojí obhajobu chci říci: Tváří tvář bizonovi nějak nebyl na estetiku prostor. To pivo má 18°! Iter arma silent musae… 1
neuromancer Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Právě naražená West Coast 7K IPA z pivovaru v Santa Fe. Výborná, dal jsem 3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Irma Bunt Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Před hodinou, neuromancer napsal: Právě naražená West Coast 7K IPA z pivovaru v Santa Fe. Výborná, dal jsem 3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7% Tři kousky by mě asi položily
warann Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) Nemám fotku, nemám ani pivo. Za to mám žízeň. Takže za mou chabou pracovní morálu můžete vy, pacholci. Se*u na to, jdu domů, čeká mě tam Kamenice. Btw objevil jsem ji (Kamenici) u nás v pivovarce, celkem schovanou, za ceny 25 - 27 Kč (nebo tak nějak) a paní se ještě dycky tváří omluvně, že mi musí markovat takový hříšný peníze. A já jí na to povídám, že se nemusí omlouvat, že děti mají co jíst, pes a slepice taky, aj na to Prosecco pro manželku ještě zbude. A vona se směje, že jsem jako ftipnej, a já vím, že si to opravdu nemyslí, ale i tak mě to těší a tak jsme všichni spokojený. Upraveno 20. srpna uživatelem warann 2 1 1
neuromancer Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 58 minutami, Irma Bunt napsal: 7% Tři kousky by mě asi položily Po 3 jsem cítil, že umělec dovršil svojí míru 1
bandicoot Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Před hodinou, warann napsal: ... čeká mě tam Kamenice... Když to kluci měli rok u nás v hospodě, dával jsem si New Zealand Pale Ale 12. Výborný pivo. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se