nickolas Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Dneska Ratar. Pamatuju si, že když jsem ho pil poprvé, přišel mi až příliš hořký. Skoro nepitelný. Pak jsem ho měl někdy před měsícem a byl sice hodně hořký, ale dobrý. Pak jsem si ho koupil nedávno (a i dnes) a všiml jsem si, že má trošku jinou plechovku. Na tom předtím byl červený pruh. Na tom posledně už ne. Chuťově ok, ale přišel mi míň hořký. Dneska popíjím a říkám si, hergot, je to nějaký slabý. Jakoby tomu něco chybělo. Tak se podívám na web a co nezjistím, letos v únoru změnili recepturu a z 50 IBU to stáhli na 42. Navíc z původně desítkového piva udělali ležák. No, je to pitelný, není to hnusný, ale už to není Ratar. Píšou že ho chtěli udělat pitelnější pro masy. Za mě to pokazili. Od toho mají Plzeň, Radka 10 a 12, Kozly… Zklamalo mě to 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října No jo, udělali z toho další zbytečné průmyslové pivo... Matlové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Nedělají náhodou pořád oba dva typy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října To by určitě nemělo stejný obchodní název... Ale uvidíme. On i původní Ratar byl co várka, to originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Nefiltrovaná Plzeň dorazila do Lokálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Tak na to se těším Spojení dvou mých oblíbených věcí. Plzeň a nefiltr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října @Pozorovatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 4 hodinami, dabelM napsal: Nefiltrovaná Plzeň dorazila do Lokálů Letos se várka opravdu povedla (na rozdíl od běžné produkce). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 2 hodinami, Corvus corone corone napsal: Letos se várka opravdu povedla (na rozdíl od běžné produkce). Tak to je v rámci volby sládků, pokud se nepletu. @warann super.. teď byl v Lidlu, tak jsme koupil jak 11 tak 12. Na Hubertus nedám dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) Posledních několik let, každý říjen, Plzeň nefiltr. A je vždy skvělá…až mě sere že není celoročně. Edit: myslím že jsem slyšel, že v Plzni na Spilce celoročně je…ale nevím to jistě. Upraveno 5. října uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října V 4. 10. 2024 v 23:15, nickolas napsal: Dneska Ratar. Pamatuju si, že když jsem ho pil poprvé, přišel mi až příliš hořký. Skoro nepitelný. Pak jsem ho měl někdy před měsícem a byl sice hodně hořký, ale dobrý. Pak jsem si ho koupil nedávno (a i dnes) a všiml jsem si, že má trošku jinou plechovku. Na tom předtím byl červený pruh. Na tom posledně už ne. Chuťově ok, ale přišel mi míň hořký. Dneska popíjím a říkám si, hergot, je to nějaký slabý. Jakoby tomu něco chybělo. Tak se podívám na web a co nezjistím, letos v únoru změnili recepturu a z 50 IBU to stáhli na 42. Navíc z původně desítkového piva udělali ležák. No, je to pitelný, není to hnusný, ale už to není Ratar. Píšou že ho chtěli udělat pitelnější pro masy. Za mě to pokazili. Od toho mají Plzeň, Radka 10 a 12, Kozly… Zklamalo mě to ...jo, jo - není co to bejvalo, ale když je žízeň, je i ten zmatlanej Ratar dobrej. Btw - víte jaké pivo je v ČR love brand? To, které je v Bille v akci... A Ratar zrovna je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 23 minutami, Jone napsal: ...jo, jo - není co to bejvalo, ale když je žízeň, je i ten zmatlanej Ratar dobrej. Btw - víte jaké pivo je v ČR love brand? To, které je v Bille v akci... A Ratar zrovna je Pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Čekej počkej! Vidím tam správně audioknihu Motýlek? A čte to Norbert? Jdu hledat!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října …vidíš; čte… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 10 hodinami, nickolas napsal: Posledních několik let, každý říjen, Plzeň nefiltr. A je vždy skvělá…až mě sere že není celoročně. Edit: myslím že jsem slyšel, že v Plzni na Spilce celoročně je…ale nevím to jistě. Na spilce celoročně , na exkurzi v pivovaru tě navnadí ochutnávkou a řeknou, že jediný místo, kde s tím můžeš pokračovat je na Spilce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Nefiltrovaná Plzeň je k příležitosti výročí 5. října 1842, kdy sládek plzeňského pivovaru Josef Groll uvařil první várku světlého ležáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Z výletu do Blavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Teď jedno německý. Na nefiltrovaný prazdroj si zajedu v týdnu na kole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října nízkovoltážní nefiltr - nepaster: takové zdravotní pití na posílení mikroflóry, zhruba jako když někdo pije kombuchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se