Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

Dneska Ratar. Pamatuju si, že když jsem ho pil poprvé, přišel mi až příliš hořký. Skoro nepitelný. Pak jsem ho měl někdy před měsícem a byl sice hodně hořký, ale dobrý. Pak jsem si ho koupil nedávno (a i dnes) a všiml jsem si, že má trošku jinou plechovku. Na tom předtím byl červený pruh. Na tom posledně už ne. Chuťově ok, ale přišel mi míň hořký. Dneska popíjím a říkám si, hergot, je to nějaký slabý. Jakoby tomu něco chybělo. Tak se podívám na web a co nezjistím, letos v únoru změnili recepturu a z 50 IBU to stáhli na 42. Navíc z původně desítkového piva udělali ležák. No, je to pitelný, není to hnusný, ale už to není Ratar. Píšou že ho chtěli udělat pitelnější pro masy. Za mě to pokazili. Od toho mají Plzeň, Radka 10 a 12, Kozly… Zklamalo mě to 🤷‍♀️

IMG_2481.jpeg

• Sad 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posledních několik let, každý říjen, Plzeň nefiltr. A je vždy skvělá…až mě sere že není celoročně. 
Edit: myslím že jsem slyšel, že v Plzni na Spilce celoročně je…ale nevím to jistě. 

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

V 4. 10. 2024 v 23:15, nickolas napsal:

Dneska Ratar. Pamatuju si, že když jsem ho pil poprvé, přišel mi až příliš hořký. Skoro nepitelný. Pak jsem ho měl někdy před měsícem a byl sice hodně hořký, ale dobrý. Pak jsem si ho koupil nedávno (a i dnes) a všiml jsem si, že má trošku jinou plechovku. Na tom předtím byl červený pruh. Na tom posledně už ne. Chuťově ok, ale přišel mi míň hořký. Dneska popíjím a říkám si, hergot, je to nějaký slabý. Jakoby tomu něco chybělo. Tak se podívám na web a co nezjistím, letos v únoru změnili recepturu a z 50 IBU to stáhli na 42. Navíc z původně desítkového piva udělali ležák. No, je to pitelný, není to hnusný, ale už to není Ratar. Píšou že ho chtěli udělat pitelnější pro masy. Za mě to pokazili. Od toho mají Plzeň, Radka 10 a 12, Kozly… Zklamalo mě to 🤷‍♀️

IMG_2481.jpeg

...jo, jo - není co to bejvalo, ale když je žízeň, je i ten zmatlanej Ratar dobrej. Btw - víte jaké pivo je v ČR love brand?

To, které je v Bille v akci...   A Ratar zrovna je😇

ratar.jpg.2f08f6d53f508792eb5e5794351bce39.jpg

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, Jone napsal:

...jo, jo - není co to bejvalo, ale když je žízeň, je i ten zmatlanej Ratar dobrej. Btw - víte jaké pivo je v ČR love brand?

To, které je v Bille v akci...   A Ratar zrovna je😇

ratar.jpg.2f08f6d53f508792eb5e5794351bce39.jpg

Pobavilo 🍻

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, nickolas napsal:

Posledních několik let, každý říjen, Plzeň nefiltr. A je vždy skvělá…až mě sere že není celoročně. 
Edit: myslím že jsem slyšel, že v Plzni na Spilce celoročně je…ale nevím to jistě. 

Na spilce celoročně 👍, na exkurzi v pivovaru tě navnadí ochutnávkou a řeknou, že jediný místo, kde s tím můžeš pokračovat je na Spilce.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

nízkovoltážní nefiltr - nepaster: takové zdravotní pití na posílení mikroflóry, zhruba jako když někdo pije kombuchu...😇

sklar.jpg.d15fef8dd8b29d9aa1ce1035d746f14e.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...