warann Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 (upraveno) V 12. 12. 2024 v 15:27, Corvus corone corone napsal: Barbare . Ale mě dneska také čeká večer s máslovým ležákem (Prazdroj). Tak aspoň odpo trochu něco zajímavého... Ty jo, jak se tak povaluju, tak jsem hledal co to presne je a zjistil, ze kousek vod baraku, resp. temer na trase do prace mam celkem zajimavej shop. Tu Katerinu tam maji taky. https://www.pivniochutnavka.cz/ Upraveno 13. prosince 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 IPL doslo, takze co dal? Prece Spasitel 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 Taky popojizdim.... šohaj 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 před 4 hodinami, warann napsal: Ty jo, jak se tak povaluju, tak jsem hledal co to presne je a zjistil, ze kousek vod baraku, resp. temer na trase do prace mam celkem zajimavej shop. Tu Katerinu tam maji taky. https://www.pivniochutnavka.cz/ Zrovna ta Kateřina mě teda ňák neoslovila. Kyselé višně, nakyslost kávy, moc to nejde dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 před 5 hodinami, warann napsal: To ale nevypada vubec zle. Jinak ja musim bejt taky hodnej, ponevadz vcera … ale to uz je jedno ;-). Takze jen takovej lehci IPL. Co je na tom vanocniho krome nazvu netusim, ale jinak to ujde. Neratov je velký téma. Jako obecně - celý ten projekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 před 5 hodinami, warann napsal: To ale nevypada vubec zle. Jinak ja musim bejt taky hodnej, ponevadz vcera … ale to uz je jedno ;-). Takze jen takovej lehci IPL. Co je na tom vanocniho krome nazvu netusim, ale jinak to ujde. Neratov je velký téma. Jako obecně - celý ten projekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 před 5 hodinami, warann napsal: To ale nevypada vubec zle. Jinak ja musim bejt taky hodnej, ponevadz vcera … ale to uz je jedno ;-). Takze jen takovej lehci IPL. Co je na tom vanocniho krome nazvu netusim, ale jinak to ujde. Tak Neratov je velký téma obecně - celý ten projekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 před 4 minutami, Corvus corone corone napsal: Zrovna ta Kateřina mě teda ňák neoslovila. Kyselé višně, nakyslost kávy, moc to nejde dohromady. Jasný, pro mě to byl spíš takovej oslí můstek k tomu shopu, co ho mám za bukem a nevěděl jsem o něm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 před 2 minutami, Corvus corone corone napsal: Tak Neratov je velký téma obecně - celý ten projekt. Povídej, to mě zajímá, pokud nechceš veřejně tak klidně SZ. U nás v baráku, co máme kancl je dole krám a tam mají právě Neratov. Takže když není nic jinýho, tak tam beru obvykle jejich 11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 Zkus googlit, já teď nestíhám psát romány . Je tam ten úžasný kostel se skleněnou střechou a pohnutým osudem. Pivovar maj pár let starý, piva spíš průměrná, obcas bohužel pokažená. Ale v Neratově jde hlavně o tu komunitu a příběh znovuzrozené obce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 Perníkář Belgický ALE 14°. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Včera IPA magický motýl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Před hodinou, Gustaf napsal: Včera IPA magický motýl Supr. Dilna/garaz je tvoje? Mam to podobne i s tim sverakem, jen deska ponku je vic dobita. Ale vycep vetsinou davam na takovej ten skladaci dilenskej stolek z lidlu (maji ho ledaskde Ten je na to jak stvorenej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 V 14. 12. 2024 v 8:42, Corvus corone corone napsal: Zkus googlit, já teď nestíhám psát romány . Je tam ten úžasný kostel se skleněnou střechou a pohnutým osudem. Pivovar maj pár let starý, piva spíš průměrná, obcas bohužel pokažená. Ale v Neratově jde hlavně o tu komunitu a příběh znovuzrozené obce. To je v pohode. Ja takhle Neratov znam celkem dobre, samozrejme i ten kostel. Orlicky hory jsou takovy nase domaci. I o tom pivovaru mam nejaky povedomi, jen jsem si to spatne vylozil, ze znas nejaky “spešl pikošky” ze zakulisi . Ad jejich pivo, ty zakladni lezaky vetsinou ujdou (zejm. 11), specialy jsou na tom hur, coz se potvrdilo i timhle vanocnim IPl, co jsem mel naposledy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Před hodinou, warann napsal: Supr. Dilna/garaz je tvoje? Mam to podobne i s tim sverakem, jen deska ponku je vic dobita. Ale vycep vetsinou davam na takovej ten skladaci dilenskej stolek z lidlu (maji ho ledaskde Ten je na to jak stvorenej Ne ne, to není u mě. To byla akce u kamaráda v krámu. Prodej a servis kol. Tak jsme tam jako bajkeri a cyklisti měli vánoční večírek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Tak to jo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 (upraveno) Na ten 3. advent jsem vytáhl adventní 14 Upraveno 15. prosince 2024 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Já už dnes dopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2024 Lucifera taky ještě jednoho mám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se